Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

geçmiş olsun canım herkes hasta sanırım salgın var ben olmasam bu hafta çalışmalara başlıyorum tekrardan
saol canım :) neyseki bu ay çalışma yok bizde yoksa yanmıştım
e bir de ilaç kullanıyorum sürekli

sen çektirdin mi film
nasıl geçti,sonuş belli mi

48 mılyon ılerı hızlı %15 cıktı hızın dusuk olması gebelıgı gecıktırıyor cogu zaman

selaaammm güzel anne adaylarım, kkkaaaaç günün sonunda ben geldim, biraz uzun sürdü ama geldimmm, özledim sizleriii, yeni arkadaşlar katılmış merabaa

twetim sen buralardasındır ne var ne yok topiğimizde hamiş var mı kimler hamiiişşş

naber kız :)
ben de yokum kaç gündür
ama topikte de pek havadis yok sanırım

naber kız :)
ben de yokum kaç gündür
ama topikte de pek havadis yok sanırım

iyidir bitterim tatil yaptık kocişle gezdik dolaştık, döndük evimizeee... senden naber??

bitek şirinem mi hamiş başka yok heralde...

sende ne var ne yok bakemm

geçmiş olsun canım herkes hasta sanırım salgın var ben olmasam bu hafta çalışmalara başlıyorum tekrardan

invooocu mmmm ben geldiim

bende bayram dönüşü çalışmalara başladım ama çok umudum yok gibi gbi, yumoşu kaçırdım sanırımmm

bidahaki aya kaldı yineee

saol canım :) neyseki bu ay çalışma yok bizde yoksa yanmıştım
e bir de ilaç kullanıyorum sürekli

sen çektirdin mi film
nasıl geçti,sonuş belli mi

evet canım dün çektirdim temiz ikisi de açık çıktı benimkisi çok zor geçmedi ilk ilacı verince heralde tüplerdeki basınç sancı yaptı ama 1 dk bile sürmedi geçti sonrasında bişey olmadı kanama yaptı biraz canım şimdi iyiyim ama galiba tüp kapalıysa çok agrı yapıyomuş sıkışıp kaldığı için artık beklemelere geçtim doktor yüzü görmek istemiyorum en azından 1 ay bakalım bu ay tutar inşallah..

48 mılyon ılerı hızlı %15 cıktı hızın dusuk olması gebelıgı gecıktırıyor cogu zaman

ama benim eşimiz sperm sayısı daha çok %15 e vurduğumda bile yeterli sayı var ama ne bilim olmuyo nasip kısmet herşey içime doğuyo ama bu ay ya da önümüzdeki ay hamiş olucam sanki inşallah bakalım Allahın dediği olur hayırlısı hepimiz için

bende bayram dönüşü çalışmalara başladım ama çok umudum yok gibi gbi, yumoşu kaçırdım sanırımmm

devremmm bendede öle olmustu son günlere ii oyna dr dediki yumurtlamadan sonra tutmuş

hoşgeldin sen nerelerdesin yahuuuuuu belli olmaz canım asıl kaçırdım diyenden korkmak lazım

bitmek bilmeyen diş ağrılarımdan ve tedavilerimden kurtulursam evet.... birgün bende allah ın izni ile anne olacagımmmm)))

devremmm bendede öle olmustu son günlere ii oyna dr dediki yumurtlamadan sonra tutmuş

hamişlik nasıl canım hiç görüşemedik bayram girdi araya nasılsın bulantı falan var mı ?? dua et bizlere de Allah ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah sende kendine ve bebişe ii bak canım

iyidir bitterim tatil yaptık kocişle gezdik dolaştık, döndük evimizeee... senden naber??

bitek şirinem mi hamiş başka yok heralde...

sende ne var ne yok bakemm
oh ne güzel,biz de sözde gezmeye gittik ama pek gezemedik :)
ailemi gördük geldik buna şükür

geçmiş olsun canım,atlaşmıssın
artık bundan sonrası stres yapmamak,beslenmeye dikkat etmek
senden güzel haberler alıcaz inş

nasıl yaa valla devrem ben bu işten bişe anlamıyorum, olacağı varsa oluyo sanırım zorlamaya gerek kalmıyor, bak sende ümit yoktu ama oldu,

nasipp demekten başka çare kalmadıı

özledimmm ben seeniii bebiş nasıl bakalımmm

bitmek bilmeyen diş ağrılarımdan ve tedavilerimden kurtulursam evet.... birgün bende allah ın izni ile anne olacagımmmm)))

canım tedavilerin biter en kısa zamanda inşallah hamiş kalırsınnn

hoşgeldin sen nerelerdesin yahuuuuuu belli olmaz canım asıl kaçırdım diyenden korkmak lazım

bi gittim tam gittim gibi oldugezdim gezdim geldimmmm

onuda doğru dedin, bakalım hayırlısı inşallah bu ay tutarrr bebişşş

oh ne güzel,biz de sözde gezmeye gittik ama pek gezemedik :)
ailemi gördük geldik buna şükür

ooh ben ailemi göremedim sen görmüşsün işte ne güzeel

Regl oldum kizlar vatana millete hayirli ugurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…