- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
saol canım :) neyseki bu ay çalışma yok bizde yoksa yanmıştımgeçmiş olsun canım herkes hasta sanırım salgın var ben olmasam bu hafta çalışmalara başlıyorum tekrardan
48 mılyon ılerı hızlı %15 cıktı hızın dusuk olması gebelıgı gecıktırıyor cogu zamankaç çıktı canım hızı benim eşimin %15 hızlı %35 yavaş hızlı % 35 falan hareketsiz çıktı ama sperm sayısı fazla oldugu için doktor hiç takılmadı bile senin eşinin kaç çıktı ki?
naber kız :)selaaammm güzel anne adaylarım, kkkaaaaç günün sonunda ben geldim, biraz uzun sürdü ama geldimmm, özledim sizleriii, yeni arkadaşlar katılmış merabaa
twetim sen buralardasındır ne var ne yok topiğimizde hamiş var mı kimler hamiiişşş
naber kız :)
ben de yokum kaç gündür
ama topikte de pek havadis yok sanırım
geçmiş olsun canım herkes hasta sanırım salgın var ben olmasam bu hafta çalışmalara başlıyorum tekrardan
saol canım :) neyseki bu ay çalışma yok bizde yoksa yanmıştım
e bir de ilaç kullanıyorum sürekli
sen çektirdin mi film
nasıl geçti,sonuş belli mi
48 mılyon ılerı hızlı %15 cıktı hızın dusuk olması gebelıgı gecıktırıyor cogu zaman
invooocu mmmm ben geldiim
bende bayram dönüşü çalışmalara başladım ama çok umudum yok gibi gbi, yumoşu kaçırdım sanırımmm
bidahaki aya kaldı yineee
invooocu mmmm ben geldiim
bende bayram dönüşü çalışmalara başladım ama çok umudum yok gibi gbi, yumoşu kaçırdım sanırımmm
bidahaki aya kaldı yineee
devremmm bendede öle olmustu son günlere ii oyna dr dediki yumurtlamadan sonra tutmuş
oh ne güzel,biz de sözde gezmeye gittik ama pek gezemedik :)iyidir bitterim tatil yaptık kocişle gezdik dolaştık, döndük evimizeee... senden naber??
bitek şirinem mi hamiş başka yok heralde...
sende ne var ne yok bakemm
geçmiş olsun canım,atlaşmıssınevet canım dün çektirdim temiz ikisi de açık çıktı benimkisi çok zor geçmedi ilk ilacı verince heralde tüplerdeki basınç sancı yaptı ama 1 dk bile sürmedi geçti sonrasında bişey olmadı kanama yaptı biraz canım şimdi iyiyim ama galiba tüp kapalıysa çok agrı yapıyomuş sıkışıp kaldığı için artık beklemelere geçtim doktor yüzü görmek istemiyorum en azından 1 ay bakalım bu ay tutar inşallah..
devremmm bendede öle olmustu son günlere ii oyna dr dediki yumurtlamadan sonra tutmuş
bitmek bilmeyen diş ağrılarımdan ve tedavilerimden kurtulursam evet.... birgün bende allah ın izni ile anne olacagımmmm)))
hoşgeldin sen nerelerdesin yahuuuuuu belli olmaz canım asıl kaçırdım diyenden korkmak lazım
oh ne güzel,biz de sözde gezmeye gittik ama pek gezemedik :)
ailemi gördük geldik buna şükür
Bayram bitti gelin hadi
ben geldim tweety nasılsın canım
iyiyim canim yanina bim acilmis bakkal gibiyim
sEn :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?