Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hahahhahahhaaaaa güldürdün beni kız iim canım dün bat günümdü gelen giden yok şaşmazdı hiç hamişmiyim die düşünmekteyim

hep gülelim INSALLAH :)
umarim hamilesindir kiz madem sasmiosa test yokmu yarin alda yap bitane

evet seni bekledim kız coook agrım var ama yaaa oturamıyom o derece uzanarak giriyom nete nasılsın görüsmeyeli bakem herkes geldi mi tatilden

Benim agrim yok bu ay INSALLAH olmaz tabi belli olmaz.. ilk gunum sancili gecer normalde :26:
dun sol kasigimda batma olduda dedim biseymi var yoksa ama yoktu biliyorum

Benim agrim yok bu ay INSALLAH olmaz tabi belli olmaz.. ilk gunum sancili gecer normalde :26:
dun sol kasigimda batma olduda dedim biseymi var yoksa ama yoktu biliyorum

Herseyin hayırlısı cnm yaa bende yarın arayıp hsg icin gün alacam bu ay bos gecer önümüzdeki aya Allah kerim

benimde kaldi surda 2 ay INSALLAH doktor icin hakkimizda hayirlisi..

Hadi ya simdi sen o günler nasıl gececek diye düsünüyorsundur tedaviye baslayınca da ayrı mesele daha büyük stres oluyo saatleri sayıyon resmen biz hazırladık kendimizi tüp bebege bakim dr ne dicek
Sen testlerden bahsetmissin gectigimiz sayfada esin hic spermiyogram testi yaptı mı

merhabbaaaaaaaaaaaaa ben geldiiiim, sumeyyabım twitim nabersinizzz

Oooo kimmm gelmisssss hosgeldinnnnnn cnmmm iyilik senden naber

karizmatik kib gelmişşş :) hoşbuldum canımcım iyi valla döndük dolaştık yine evimize geldik çok şükürr ,

naptınız bakalım ben yokken

karizmatik kib gelmişşş :) hoşbuldum canımcım iyi valla döndük dolaştık yine evimize geldik çok şükürr ,

naptınız bakalım ben yokken

Bende bugün geldim kız twty daha iyi bilir ben bi yere gidemedim öyleeee evde skntıdan patladım ailemi özledim

yapti canimda sonuclar ne hic bilmiyorum.. gitmedik almaya bitanesinede adam yanimizda bakti mikroskopla

Evde makarna yokmus yaa ac kaldım kızz sabahki kahvaltıyla duruyom acımmmmm dis cıkarıyom da bi sey yiyemiyom

ekmek arası penir domates, bu saatte iyi oluyor, ama çorba yap iç ayy et yeee, kavurma falaann

ekmek arası penir domates, bu saatte iyi oluyor, ama çorba yap iç ayy et yeee, kavurma falaann

Kız kurban bayramı geldi gecti et yiyemedim dis etlerim sismis acıyo cigneyemiyom esim makarna yapacaktı bana makarna da yokmus cok rahatsızım kalkamıyom grip adet dis cıkarma aynı zamana denk geldi :2::2: corba fala yapacak halim yok maleseffff
Sende ne var ne yokkkk

şaka yapıyorum yaa kavurma yiye yiye çatlicam zaten, çok geçmiş olsun canım bian önce iyileşirsin inşallah,
bende folik asit kullandım kullanalı 6 kilo aldım napcam bilmiyorum acayip iştah yaptı, aldım başımı gidiyorum hamiş olunca çok kilo almaktan korkuyodum daha hamiş kalamadan aldım (

bende yumoş günümü kaçırdım galiba kendi evimizde olmadığımız için çalışma yapamadık haliyle, bakalım şirine öyle hamiş kaldı bende kalabilecekmiyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…