hahahhahahhaaaaa güldürdün beni kız iim canım dün bat günümdü gelen giden yok şaşmazdı hiç hamişmiyim die düşünmekteyim
Regl oldum kizlar vatana millete hayirli ugurlu olsun
bende 59 gun sonra cok sükür adet oldum bugün
Beni bekledin demekkinapalim hayirlisi olsun
evet seni bekledim kız coook agrım var ama yaaa oturamıyom o derece uzanarak giriyom nete nasılsın görüsmeyeli bakem herkes geldi mi tatilden
Benim agrim yok bu ay INSALLAH olmaz tabi belli olmaz.. ilk gunum sancili gecer normalde :26:
dun sol kasigimda batma olduda dedim biseymi var yoksaama yoktu biliyorum
Herseyin hayırlısı cnm yaa bende yarın arayıp hsg icin gün alacam bu ay bos gecer önümüzdeki aya Allah kerim
benimde kaldi surda 2 ay INSALLAH doktor icinhakkimizda hayirlisi..
merhabbaaaaaaaaaaaaa ben geldiiiim, sumeyyabım twitim nabersinizzz
Oooo kimmm gelmissssshosgeldinnnnnn cnmmm iyilik senden naber
karizmatik kib gelmişşş :)hoşbuldum canımcım iyi valla döndük dolaştık yine evimize geldik çok şükürr ,
naptınız bakalım ben yokken
Hadi ya simdi sen o günler nasıl gececek diye düsünüyorsundur tedaviye baslayınca da ayrı mesele daha büyük stres oluyo saatleri sayıyon resmenbiz hazırladık kendimizi tüp bebege bakim dr ne dicek
Sen testlerden bahsetmissin gectigimiz sayfada esin hic spermiyogram testi yaptı mı
Ben bi makarna yapıp geleyim acıktım
yapti canimda sonuclar ne hic bilmiyorum.. gitmedik almaya bitanesinede adam yanimizda bakti mikroskopla
yap bakalım gelsin kilolaaar bu saatte makarna iyiymiişşş
Evde makarna yokmus yaa ac kaldımkızz sabahki kahvaltıyla duruyom acımmmmm dis cıkarıyom da bi sey yiyemiyom
ekmek arası penir domates, bu saatte iyi oluyor, ama çorba yap iç ayy et yeee, kavurma falaann
Kız kurban bayramı geldi gecti et yiyemedim dis etlerim sismis acıyo cigneyemiyom esim makarna yapacaktı bana makarna da yokmus cok rahatsızım kalkamıyom grip adet dis cıkarma aynı zamana denk geldi :2::2: corba fala yapacak halim yok maleseffff
Sende ne var ne yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?