Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

İnsallahhhhh sende sirine gibi olmadı olmadı derken hamis kalırsınnn bende de cok istah acmıstı folacasit dört aydır kullanmıyom hemen zayıfladım azıcık ama yine baslıcam

İnsallahhhhh sende sirine gibi olmadı olmadı derken hamis kalırsınnn bende de cok istah acmıstı folacasit dört aydır kullanmıyom hemen zayıfladım azıcık ama yine baslıcam

yaa bıraksammı diye düşünmüyor değilim, doktor bana 3 ay öncesinde başla demişti 3 ay kullandım acaba devam etmem gerekiyomuuu

yaa bıraksammı diye düşünmüyor değilim, doktor bana 3 ay öncesinde başla demişti 3 ay kullandım acaba devam etmem gerekiyomuuu

Sakın haaaaa bırakma kızzz drlar onu gebe kalana kadar kullanın diyo genelde
Günde kac tane alıyosun

kuzum benim aynen öle ben eşimle kavga etmiştim telde kız kardeşimle konusuyoduk kardeşim dediki ağlama hamiş olabilirsin bagırdım ona ne hamişi bu ay zaten umudum yok dedim herseyde bir hayır var stress yapmayınca oluyor

duam sizinle canımmmm duyacam haberlerinizi zor gidiyo ne kesemizi daha gördük ne bebişi alt ağrım var dr aradım lekelenmem varmı dedi yok dedim düşük tehlikesinden korkuttu ama ynede cok şükür iiyiz keseyi görsek kalp atısnı duysak rahatlyacaz allah sizde yasatsın ama buyuk kaygı keseyi görmek

merhabalar , bende hafta sonu gittim adetim 3 gün geçti diye kan testi yaptık beta hcg 425 .çıktı doktor hamilelik var. Fakat hiç birşey belli değil haftaya tekrar bakalım dedi. Acaba hafta sonu na kadar yükselirmi kese görünürmü , kalp atışı duyulurmu allahım çok korkuyorum . Bunuda kaybetmem inşallah. Hepimiz bebeklerimizi kucağaımıza sağ salim alırız inşallah.

devremm inşallah bakalım bu ay garip ağrılarım oluyo anlamadım gitti, karnımın altında ara ara sancı giriyor, kist falanmı var diye düşünmeden edemiyorum , zaten artık dikkat etmiyorum olacağa varsa öyle de oluyomuş böyle de onu anladımm, kese görünmedi demişsin daha yeni yeni görünmezmi senin geç döllenmedi mi zaten

Kızzlar bir sorum olacak yumurtlama zamanı leke gören var mı aranızdaa ??

canım bende hiç olmadı ama

canım gebesin hayırlı olsun benim adet günümde 11 ydi dr gttim 317,25 cıktı kan değerim dr bu cuma gel dedi keseyi görelim bana gec geldi ama ben alltan muayane istemedim alt rahmim ağrıyor bide akıntım cok :26:

topiğimiz çok sessiz herkescikler neredeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…