şaka yapıyorum yaa kavurma yiye yiye çatlicam zaten, çok geçmiş olsun canım bian önce iyileşirsin inşallah,
bende folik asit kullandım kullanalı 6 kilo aldım napcam bilmiyorum acayip iştah yaptı, aldım başımı gidiyorum hamiş olunca çok kilo almaktan korkuyodum daha hamiş kalamadan aldım(
bende yumoş günümü kaçırdım galiba kendi evimizde olmadığımız için çalışma yapamadık haliyle, bakalım şirine öyle hamiş kaldı bende kalabilecekmiyimm
İnsallahhhhh sende sirine gibi olmadı olmadı derken hamis kalırsınnnbende de cok istah acmıstı folacasit dört aydır kullanmıyom hemen zayıfladım azıcık ama yine baslıcam
yaa bıraksammı diye düşünmüyor değilim, doktor bana 3 ay öncesinde başla demişti 3 ay kullandım acaba devam etmem gerekiyomuuu
nasıl yaa valla devrem ben bu işten bişe anlamıyorum, olacağı varsa oluyo sanırım zorlamaya gerek kalmıyor, bak sende ümit yoktu ama oldu,
nasipp demekten başka çare kalmadıı
özledimmm ben seeniii bebiş nasıl bakalımmm
hamişlik nasıl canım hiç görüşemedik bayram girdi araya nasılsın bulantı falan var mı ?? dua et bizlere de Allah ım isteyen herkese hayırlısıyla nasip eder inşallah sende kendine ve bebişe ii bak canım
duam sizinle canımmmm duyacam haberlerinizi zor gidiyo ne kesemizi daha gördük ne bebişialt ağrım var dr aradım lekelenmem varmı dedi yok dedim düşük tehlikesinden korkuttu ama ynede cok şükür iiyiz keseyi görsek kalp atısnı duysak rahatlyacaz allah sizde yasatsın ama buyuk kaygı keseyi görmek
kuzum benim aynen öle ben eşimle kavga etmiştim telde kız kardeşimle konusuyoduk kardeşim dediki ağlama hamiş olabilirsinbagırdım ona ne hamişi bu ay zaten umudum yok dedim herseyde bir hayır var stress yapmayınca oluyor
Kızzlar bir sorum olacak yumurtlama zamanı leke gören var mı aranızdaa ??
merhabalar , bende hafta sonu gittim adetim 3 gün geçti diye kan testi yaptık beta hcg 425 .çıktı doktor hamilelik var. Fakat hiç birşey belli değil haftaya tekrar bakalım dedi. Acaba hafta sonu na kadar yükselirmi kese görünürmü , kalp atışı duyulurmu allahım çok korkuyorum . Bunuda kaybetmem inşallah. Hepimiz bebeklerimizi kucağaımıza sağ salim alırız inşallah.
selam kizlaaar ben geldimm... nasilsiniz bakalim?
:26::26::26:
ben geldim herkes kayboldu yaaa... .
hello mello nazarcım :)
ben de geldim
Kibosummm nasilsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?