Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

GunayDin arkadasLar, ben araniza yeni katiLdim alLahim insalLah zamani geLdiqinde hepimize meLekLerimizi yolLar, ve hamiLe oLan arkaDaslarDa insalLah meLekLerini saqLicakLa aLirLar kucakLarina.. alLahim insalLah bizeDe gosterir o gunLeri ...

GunayDin arkadasLar, ben araniza yeni katiLdim alLahim insalLah zamani geLdiqinde hepimize meLekLerimizi yolLar, ve hamiLe oLan arkaDaslarDa insalLah meLekLerini saqLicakLa aLirLar kucakLarina.. alLahim insalLah bizeDe gosterir o gunLeri ...

hoşgeldin canım günaydın :))inşallah dediğin gibi hayırlısı ile

herkeze günaydınnnn bi sorun var ya ben evimden hiç çıkasım gelmiyor yabani gibi oldum resmen sizde de oldumu ilk evlendiginiz aylarda :2:

herkeze günaydınnnn bi sorun var ya ben evimden hiç çıkasım gelmiyor yabani gibi oldum resmen sizde de oldumu ilk evlendiginiz aylarda :2:

Slm, soyle diqim ben evime ve esime aLisana kadar surdu biraz, baba ewinDeki rahatLiqi cok araDim, deDiqin gibi ewDen cikmiorDum.. ama zamanLa gecio :)

bibucuk yıl oldu hiç çıkasım gelmiyor, çıktım mı da, eve giresim gelmiyooo, olur olurr tatlımm

GunayDin cnim :))))

merhaba canım nezamandır bebiş istiyosun ne kadarlık evlisinnn

günaydın topiğin güzel hanımlarıı

günaydın canım biz 2 seneyi devirdik hala aynıyız eşim ayda 7 gün çalışıyor diğer günler hep evde

eşimde bende ev kuşuyuz evde çok eğlenceli vakit geçiriyoruz... dizi,flim,maç izliyoruz..oyun oynuyoruz..beraber ders çalışıyoruz (ikimizde üniv.okuyoruz)...yemekler yapıp yiyoruz tabi hep yemek yapan ben oluyorum o bulaşıkları toparlıyo... dahada yapıcak bişi bulamazsak sarılır yatarız kanepede eşim karakteri itibariyle çok eğlenceli bi adam birlikte iyi vakit geçiriyoruz...gereksiz kavgalardan sakındığımız için eğlenceli giden bi evliliğimiz var çok şükür....ve ne zaman onu öven şeyler yazsam akşamına tartışırız

bibucuk yıl oldu hiç çıkasım gelmiyor, çıktım mı da, eve giresim gelmiyooo, olur olurr tatlımm

merhaba canım nezamandır bebiş istiyosun ne kadarlık evlisinnn

Canim ben 2senedir ewLiyim esim askerdeyDi istemeDim ama simdi cok istiyoRum ama oLmuyo ya sen

bende bir de yeni gelen gzmez adeti vardı bende dışarı gondermedıler bir eşimle bir kereşehır dısına gıttık bır de ıznınde annemlere gondermıyorlardı pekkk yenı yenı cıkmaya basladım

ben geldimmmmm... nasilsiniz arkadaslar? yeni arkadaslar sizde hosgeldiniz
yeni havadisler varmi bugün?

ben geldimmmmm... nasilsiniz arkadaslar? yeni arkadaslar sizde hosgeldiniz
yeni havadisler varmi bugün?

iiyiyim canm sen nasılsınnn.... bende çalışmaya başladım eşim teste girecekmişş onu gondercem de beklıyoruz bakalımm ne olacak .. bu ay çalışma yok yani anlayacagın umıt de yok

iiyiyim canm sen nasılsınnn.... bende çalışmaya başladım eşim teste girecekmişş onu gondercem de beklıyoruz bakalımm ne olacak .. bu ay çalışma yok yani anlayacagın umıt de yok

sagol canim benim bende iyiyim cok sükür..
allahtan ümit kesilmez tatlim insallah esinin test sonucu temiz cikar..
benimde bu hafta yumos haftam kismet bakalim insallah tutunur bu sefer melegim

arkadaşlar ben de 2 yıldır evliyim. ilk başlarda eşim de ben de istemiyorduk bebek. ama şimdi artık vakti geldiğini düşünüyorum. olursa çok mutlu olacağız inşallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…