GunayDin arkadasLar, ben araniza yeni katiLdim alLahim insalLah zamani geLdiqinde hepimize meLekLerimizi yolLar, ve hamiLe oLan arkaDaslarDa insalLah meLekLerini saqLicakLa aLirLar kucakLarina.. alLahim insalLah bizeDe gosterir o gunLeri ...
hoşgeldin canım günaydın :))inşallah dediğin gibi hayırlısı ile
herkeze günaydınnnn bi sorun var ya ben evimden hiç çıkasım gelmiyor yabani gibi oldum resmensizde de oldumu ilk evlendiginiz aylarda :2:
herkeze günaydınnnn bi sorun var ya ben evimden hiç çıkasım gelmiyor yabani gibi oldum resmensizde de oldumu ilk evlendiginiz aylarda :2:
GunayDin cnim :))))
bibucuk yıl oldu hiç çıkasım gelmiyor, çıktım mı da, eve giresim gelmiyooo, olur olurr tatlımm
merhaba canım nezamandır bebiş istiyosun ne kadarlık evlisinnn
hemen geldim
Allah bize de nasip etsin inş bu güzel duyguyu..
ben geldimmmmm... nasilsiniz arkadaslar? yeni arkadaslar sizde hosgeldiniz
yeni havadisler varmi bugün?
iiyiyim canm sen nasılsınnn.... bende çalışmaya başladım eşim teste girecekmişş onu gondercem de beklıyoruz bakalımm ne olacak .. bu ay çalışma yok yani anlayacagın umıt de yok
sagol canim benim bende iyiyim cok sükür..
allahtan ümit kesilmez tatlim insallah esinin test sonucu temiz cikar..
benimde bu hafta yumos haftam kismet bakalim insallah tutunur bu sefer melegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?