Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Canim ben 2senedir ewLiyim esim askerdeyDi istemeDim ama simdi cok istiyoRum ama oLmuyo ya sen

bizde birbuçuk yıl oldu evleneli, 3 aydır tutturamadık yani bebiş olmadı öncesinde düşünmüyoduk, bu 4. ay bakalım Allahtan ümit kesilmez sözüyle devam ediyoruz.. en kısa zamanda olur inşallah canım , doktora gittin mi hiç

gunaydın canım nbrrr

iyidir aybizim bildiğin gibi çalışmalara devam yılmak yok :) senden

ben geldimmmmm... nasilsiniz arkadaslar? yeni arkadaslar sizde hosgeldiniz
yeni havadisler varmi bugün?

iyidir canım işte topik sessiz bayram sonrası kimsecikler yok ara ara gelip gidiyolarr

arkadaşlar ben de 2 yıldır evliyim. ilk başlarda eşim de ben de istemiyorduk bebek. ama şimdi artık vakti geldiğini düşünüyorum. olursa çok mutlu olacağız inşallah:)

inşallah hemen hamiş kalırsın canımm

meraba kızlar.benimde adetim çok düzenli değil.yumurtlama geçtimi bilemiyorum bi kaç gündür ağrım var ama göğüslerde bişey yok.bu 2. yılımız çocuk isteyişimizin.hatta geçti bile. ( herşeyin hayırlısı

yumurta takibi falan yaptırmıyomusun canım

yumurta takibi falan yaptırmıyomusun canım

geçen ay klomen içtim canım kist oluştu ve atmadı bu ayda gitmedim takibe falan.adetim olsun kist için gidecem inşallah.senin durumun ne

inşallah cnm hayırlısı olsun sende ne var neyok

ne olsun canim yeni bisey yok.. calisiyorum.. bir yandanda bebis icin calisiyorum
eve gidince yaki yapistircam bakalim bu sefer öyle deneyelim birde.. bu ayda olmazsa salivercem

ee aksama menüde ne var bakalim? ne pisirsem hic bir fikrim yok

senin bat nezaman canim? ben yumos haftasindayim haftasonuna kadar tam gaz devam calismalara
bu ay yaki ile deneyecegim bakalim... sende dene istersen, cok okudum yaki vesilesi ile hamile kalanlari..

ben salıverdim gitti artık kısmettt soğan kürüne başlamyı düşünüyorum bende bakalım ne olacak :) dün makarna yapmıştım valla bugunde işten çıkıp gideceğiömm içim muhtemel bir olasılık onları yiyeceğimizi söylüyor

sogan kürünü bende düsündüm ama icebilirmiyim onu bilmiyorum birde hergün taze yapilmasi gerekiyor o kadar sogani ne yaparim sonra cok üsengecimdir bu konularda.. eminim 2-3 gün yapar birakirim
ona adetten sonrami baslaniyor?

kizlar simdi okudum baska bir topikte bir bayan kenzül ars duasini bir ay okumus ve 2.5 yil sonra tedavisiz hamile kalmis..
belki sizde okumak istersiniz diye paylasayim dedim..

aynı düşünceler bende de var valla bilmiyorum bende

geçen ay klomen içtim canım kist oluştu ve atmadı bu ayda gitmedim takibe falan.adetim olsun kist için gidecem inşallah.senin durumun ne

ben daha 4. ayımdayım canım bekliyoruz allah ne zaman verirse, bu ayda olmazsa inşaaalaah olur, doktora tekrar gitcem bakalım bide eşime baksınlar benden bişe çıkmadı

ben diyete başladım eşimle akşama haşlanmış tavuk ve salata var çokta acıktımmm amaa

senin bat nezaman canim? ben yumos haftasindayim haftasonuna kadar tam gaz devam calismalara
bu ay yaki ile deneyecegim bakalim... sende dene istersen, cok okudum yaki vesilesi ile hamile kalanlari..

benim baat 1kasım bakalımm, bende geçti yumoşum sanırım bakalım ama ümidim yok gibi gibi ama Allahtan ümit kesilmez..., bi doktora gideyimde sorarım yakı muhabbetini, bende onu ye iyi gelir bunu ye iyi gelir diye diye aldım kilolarıı
hoşgeldin kibbb
merhaba canım hoşbulduk nabbeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…