Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızlarr ben geldimm ufff canım evimden zorda olsa cıktım :))) hiccc oyalanmadan geldim yaw nekadar degişikkkk aslında babamın evi kadar rahat ve huzurlu allahıma şükür kocişim aratmıyor :)

huhuuu kızlarr nasılsınız esımın degerlerı ıkı katı cıktı bu sefer hızlık falan hersey super baparmak apıtera 3 defa yedı ama yınede faydasını gorduuu

Hayırdır cnm gecmis olsun bende iyiyim cok sükür
Asılama yaptın demi gecmisi pek okuyamıyom telden zor oluyo

Bilmem ki 1 haftadir ara ara migde yanmasi oluyo bana :)
Evet 8. gunumdu bugun asilamadan sonra bakalim neyle karsilasacaz haftaya bugun belli olmus olacak hamile olup olmadigim
herseyin hayirlisi Allah bilir

Evet 8. gunumdu bugun asilamadan sonra bakalim neyle karsilasacaz haftaya bugun belli olmus olacak hamile olup olmadigim

Hey masallah gecti mi o kadar zaman insallahhhhhh asılaman tutar cnm yaaa
Kusura bakma hafızam biraz zayıf sorun neydi sizde :44:

Hey masallah gecti mi o kadar zaman insallahhhhhh asılaman tutar cnm yaaa
Kusura bakma hafızam biraz zayıf sorun neydi sizde :44:

Arife gunu olmustum canim normaldir unutman herkesin bi derdi var :)
Bende pco var zayif calisiyordu yumurtalarim klomen tedavisi sonrasinda asilamayi denedik.. Tutar umidiy de var tutmaz umidi de var cunki adet sancilari gibi sanci geliyor ara o zaman olmadi gliba diyorum

Bende de pko var cnm olmadı deyip moralini bozma hamile kalan cogu kisi adet agrıları hissediyodum diyo o yüzden moralini yüksek tut bol bol dua et olur Allah ın izniyle
Bende bu ay baya yıprandım ama iyiyim simdi cok sükür önümde tüp bebek serüveni var moral depolamaya calısıyorum

InsAllah hersey istedigin gibi olur..
Canim ben bu agrilardan korkar oldum iyice pskolojimi bozuyor ne zaman bu agri gelse olmadi diyorum sinir bozucu bi durum.. C tesi ben idrar testi yapmayi dusunuyorum silik te olsa cikar eger varsa

InsAllah hersey istedigin gibi olur..
Canim ben bu agrilardan korkar oldum iyice pskolojimi bozuyor ne zaman bu agri gelse olmadi diyorum sinir bozucu bi durum.. C tesi ben idrar testi yapmayi dusunuyorum silik te olsa cikar eger varsa

İnsallah cnm
Varsa cıkar battan önce de cıkıyo cook silik de olsa

canım bende de aynı durum var pko ve yumurta tembelliği,bende klomen+çatlatma iğnesi vuruldum benımki tutmadı inşallah seninki tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…