Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

günaydıın kızlarrr, i,yidir sizden nabeerrr

bende ıyıyım canım cok sukur neden sınırlısın hayırdır noldu canım ?

benim kocise sinirlendim dün canim yaa
araba ariza yapmis dün bütün aksam onunla ugrasti gec geldi bisey yapamadik dün yani anlayacagin..
biliyordu üstelik calisacagimizi ona sinirlendim canim..

benim kocise sinirlendim dün canim yaa
araba ariza yapmis dün bütün aksam onunla ugrasti gec geldi bisey yapamadik dün yani anlayacagin..
biliyordu üstelik calisacagimizi ona sinirlendim canim..

sakin ol canım benim sakın olmaya çalış la havle çok iyi geliyor sakinleşmeye ama haklısın yani benım kocişte bir kere çalışma yapamayız maça gidecem deişti sinirden delirmiştim.çok iyi anlıyorum seni çokta haklısın

evet ya sonra bebis olmayincada niye olmuyo diye soruyolar ama

evet ya sonra bebis olmayincada niye olmuyo diye soruyolar ama

ayy benımkı de bu aralar soruyor.bende geriliyorum dolayısı ile haklısın valla .ama erkekler doğası gerği ince değiller bayanlar gibi düşünemiyorlar .. bunları da böyle kabul etmek lazım napcaz sende bebişin olunca sevdirme .benn benimkine söyle demiştim.ben bebişten vazgectım dedım.neden dedi senın ona ilgi göstereceğini zannetmıyorum dedım.çocugum ilgisiz büyüsün istemıyorum bu yuzden vazgectım dedım işe yarıyor baya sende dene istersen yaşasın bayanla r

güzel demissin vallaha.. benimkinde pek ise yarayacagini sanmiyorum ama...
ama arayi cok actik en son cuma günü calistik.. :26: neyse ya allahtan hayirlisi olsun kader kismet..
yanliz benim adet olcakmisim gibi belim agriyor biraz, yumurtlama zamaninda olurmu ki böyle?

bende iyiyim canım çalışma koşturuoruzzz marka araştırması içerisindeyim sen ne yapıyorsun

bende evdeyim canım rejim yapıyorum daha 3. gündeyim bu haftayı bi atlatsam hayırlısıyla ahhh ah alırsan kiloları böyle çekersin diyorum kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…