bende evdeyim canım rejim yapıyorum daha 3. gündeyim bu haftayı bi atlatsam hayırlısıyla ahhh ah alırsan kiloları böyle çekersin diyorum kendime
bende evdeyim canım rejim yapıyorum daha 3. gündeyim bu haftayı bi atlatsam hayırlısıyla ahhh ah alırsan kiloları böyle çekersin diyorum kendime
Şşşşşt bakın böyle ben geldimmmm
Bende aldım aldım şimdi kilomu vereyim çocukmu yapayım kaldım ortada
Bende aldım aldım şimdi kilomu vereyim çocukmu yapayım kaldım ortada
zaten çocuk yapayım derken aldım bu kilolarıı, olmuyo böyle dedim, ben bide hamişliği düşünmeden önce 2-3 kiloda vermiştim, hamişlikte alırım diyee, peeh nerdeee daha hamiş olmadan tam 5 kilo aldımm aman allahımm ççok kötüü
allah kolaylık versin canım gece uyumadan yemek yemezsen yeterlı dıy e bılıyordum birde kalorı hesabı çok iyi kilo verdiriyor aaa bitkisel bir çay var bak yersin ama almazsın
hoşgeldın canımm kndınden bahset
okadar da fazla degilmiş cnm fazla kendini yormadan da verebilirsin bence
Adım Nazlı Yaş 22 2 yıllık evliyim . Bebiş istiyoruz bebiş bizi istemiyor
zaten çocuk yapayım derken aldım bu kilolarıı, olmuyo böyle dedim, ben bide hamişliği düşünmeden önce 2-3 kiloda vermiştim, hamişlikte alırım diyee, peeh nerdeee daha hamiş olmadan tam 5 kilo aldımm aman allahımm ççok kötüü
selam kızlar...
bu ay böyle geçti regl olduktan hemen sonra soğan kürüne başlıcam..
ne var ne yok sizlerde:26:
Adım Nazlı Yaş 22 2 yıllık evliyim . Bebiş istiyoruz bebiş bizi istemiyor
hoşgeldin nazlı bende 21 yaşındayım bizde bebiş istiyoruz dediğin gibi sanırım o bizi istemıyor hayırlısı hakkımızda .doktora gittin mş?
ya aslında evet çok yok ama ben hayatımda bi kere kilo aldım çok kötüydü, şimdi korkuyorum 61 le hamiş kalırsam 15-20 kilo aldığımı düşünüyorumda çok kötü oluyorum, ama 5- 6 kilo versem enazından eski kiloma geri dönmek istiyorum ve zayıf hamiş olmak istiyorum Allah nasip ederse
hoşgeldinnn berreee sende ne problem vardı bende pko ve yumurta tembelliği var
Gittim bir sorun yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?