Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bende evdeyim canım rejim yapıyorum daha 3. gündeyim bu haftayı bi atlatsam hayırlısıyla ahhh ah alırsan kiloları böyle çekersin diyorum kendime

allah kolaylık versin canım gece uyumadan yemek yemezsen yeterlı dıy e bılıyordum birde kalorı hesabı çok iyi kilo verdiriyor aaa bitkisel bir çay var bak yersin ama almazsın

bende evdeyim canım rejim yapıyorum daha 3. gündeyim bu haftayı bi atlatsam hayırlısıyla ahhh ah alırsan kiloları böyle çekersin diyorum kendime

Bende aldım aldım şimdi kilomu vereyim çocukmu yapayım kaldım ortada

Bende aldım aldım şimdi kilomu vereyim çocukmu yapayım kaldım ortada

zaten çocuk yapayım derken aldım bu kilolarıı, olmuyo böyle dedim, ben bide hamişliği düşünmeden önce 2-3 kiloda vermiştim, hamişlikte alırım diyee, peeh nerdeee daha hamiş olmadan tam 5 kilo aldımm aman allahımm ççok kötüü

kaç kilosun cnm suan

allah kolaylık versin canım gece uyumadan yemek yemezsen yeterlı dıy e bılıyordum birde kalorı hesabı çok iyi kilo verdiriyor aaa bitkisel bir çay var bak yersin ama almazsın

amin canımm, bebiş olması için yararlı olan ne var ne yok yedim aldım kiloları, dikkat ediyorum bakalımm nolcekk

okadar da fazla degilmiş cnm fazla kendini yormadan da verebilirsin bence

okadar da fazla degilmiş cnm fazla kendini yormadan da verebilirsin bence

ya aslında evet çok yok ama ben hayatımda bi kere kilo aldım çok kötüydü, şimdi korkuyorum 61 le hamiş kalırsam 15-20 kilo aldığımı düşünüyorumda çok kötü oluyorum, ama 5- 6 kilo versem enazından eski kiloma geri dönmek istiyorum ve zayıf hamiş olmak istiyorum Allah nasip ederse

selam kızlar...
bu ay böyle geçti regl olduktan hemen sonra soğan kürüne başlıcam..
ne var ne yok sizlerde:26:

Adım Nazlı Yaş 22 2 yıllık evliyim . Bebiş istiyoruz bebiş bizi istemiyor

Allaaahh deşifre etmeyin kendinizi nazlıcımm ne zamandır bebiş istiyosunuz, sende sumeyyabım gibi küçüksün daha

evet canm hormon ılacarıdan bana da kilo aldırdı ..biraz allahtan ben çok zayıftımm normale döndüm

hmm hmm hamilelikte illaki alınıyor ya birde şişkinligini düşün anne olmak nekadar zor ama bi okadarda güzelllllll ALLAHIM en yakın zamanda nasip etsin hepimize AMİN :109::109::125:

hoşgeldinnn berreee sende ne problem vardı bende pko ve yumurta tembelliği var

hoşbulduk canım..valla şuanda görünürlerde bşey yok çok şükür 2 defa kimyasal gebelik yaşadım doktor bi sorun olmadığını söylüyor ama vakti var sanırım daha ..adetten hemen sonr asoğan kürü bi sonraki ayda incir kürü ve meryem süresine başlıcam...Allah nasip ederse.. peki sen denedinmi pko için soğan kürü..?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…