eşine baktılR mı bana da doktor pko ve yuurta tembelliği var demişti.ama hamile kalmanı engelleyecek bir duru m yok dedı benımde olmuyor dru degıstırdım ilk önce eşimi görmek istedi
hoşbulduk canım..valla şuanda görünürlerde bşey yok çok şükür 2 defa kimyasal gebelik yaşadım doktor bi sorun olmadığını söylüyor ama vakti var sanırım daha ..adetten hemen sonr asoğan kürü bi sonraki ayda incir kürü ve meryem süresine başlıcam...Allah nasip ederse..peki sen denedinmi pko için soğan kürü..?
Bu ayda olmazsa gideceğim eşimle. Bekliyoruz bakalım
henuz denemedım 2 ay önceki ay klomen +çatlatma iğnes oldum.testte 0.2 çıktı çok uzun sure de reglı gormedım ama malesef sonuc larak negatıf reglı oldum.ilaç tedavım oldugu için soğan kürüne başlamadım ama onu öğrenıp en kısa zamanda başlamy düşünüyordum da soğan kürü içtikten sonra çok kötü kokar diy de vazeçiyorum bazennn
benim eşime sperm testi istedi bende düşünüyorum özele de pk guvenmıyorum sumeyyabımdan birşeyler duymuştum.smdı arastırıyorum onumuzdekı aya sarkacak galıba
yok korkma hiç kötü kokmuyor suyu olduğu için sadece biraz mutfak kokuyor oda çok değil...
bende ilk çatlatma iğnesi olduğumda değerim 14 oldu sonra düştü...
bu aydan sonra sıkı çalışmlara başlıcam rabbim nasip ederse....
beraber burda yapalım önümüzdeki ay inşallah...
ne zaman başlanılması gerekıyor canımmm o zaman bende başlayım hemen tadı nasıl bir de çok mu kötü
Özelde para koparmak için yapmadıkları kalmıyor. Bana smear testi yaptılar para verdim. Muayene içinde verdim. Sonucu gösteriyorum ilaç yazmak için birdaha para istiyorlar. yumurta takibi için 2 günde bir gel diyorlar. her gittiğimde 20 tl versem 300 tl yapıyor sanırım. Safmıyım ben
adetinin 8,günü başlanması lazımmış yok çok kötü değil ılık içiliyo zaten burnunu tıka bebiş aklına gelsin anlmazsın bile :)
galiba öyleymişsin cnm yaa :) allahtan benim doktorum oyle degıldı ılk gıttım de 3 kere 30 tl verdımm bır daha da vermedım hatta evde kendı kendıne klomen kullanacn dedi de ben cesart edemedım
Hangi hastane cnm nerede. Ne yapsam ne etsem bilmiyorum . Aşırı çocuk isteğim var. Dün eşimin kuzeninin kızı geldi. KArnımı öpüyor Nazlı bebek nasıl gıdıklıyayımmı diyorDedim ki sevecekmsn benm bebeğimi . Evet diyor ben ablası olacağım mama yedireceğim ben şampuanlarım sen yıkarsın daha 5 yaşında. Çok üzülüyorum ...
günaydin kucuzuk nasilsin?
selam kızlar...
bu ay böyle geçti regl olduktan hemen sonra soğan kürüne başlıcam..
ne var ne yok sizlerde:26:
ooh senin için iyi olmuş canım, bende yüzümden alsaydım iyiydi ama basenlerden alınca koca popoyla kötü hissediyorum kendimiievet canm hormon ılacarıdan bana da kilo aldırdı ..biraz allahtan ben çok zayıftımm normale döndüm
hmm hmm hamilelikte illaki alınıyor ya birde şişkinligini düşün anne olmak nekadar zor ama bi okadarda güzelllllllALLAHIM en yakın zamanda nasip etsin hepimize AMİN :109::109::125:
ooh senin için iyi olmuş canım, bende yüzümden alsaydım iyiydi ama basenlerden alınca koca popoyla kötü hissediyorum kendimii
bende de göbek çıkıyor o daha kötükeşke azıcık popom çıksa oh ne guzell sende nımet var nımet
anne olayımda allhın izniyle tabiki kilo alırım, ozaman mutlu olurumkiammmiiin canım amiiin
içimden geldi
hayatımda en korktugum sey ıgne onu bılevuruldum dogru dıyorsun valla o zaman onumuzdeı ay baslayım
selam berre :)
ne zamandır yoksun kuzum
soğan kürünü denemeye çalıştım ama yapamadım bir kere :)
ben de prolaktin ilacı kullanıyorum onu bitireyim hayıt suyuna başlıcam
bu ay çalışma yok bende.reglyden sonra sıkı bir şekilde olması lazım ama
geçmiş olsun canım,emar olayı falan geçince canın sıkılmıştır tabi..selammm bitterim...
sorma yaa bu aralar biraz canım sıkkındı çalışmalara bile ara verdim başım çok ağırıyordu emarlar felan derken yazamadımda can sıkıntısından ama önümüzdeki ay sıkı çalışmalar başlıyor...
bendimde yarım kalmıştı yapalım onu canım yaa..hayıt suyu nasıl..?ne zaman yapılıyo neye iyi geliyo bitterim anlat bakem..:26::26:..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?