Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ha bir de ne zaman başlanıldığını bilmiyorum ama ben regly bitince başlıcam nasipse,aktar 2 ay yapılıp bırakılmalı demiş eşime.
yani aldığımız su 2 aylık kullanım içinmiş

anlatın belkı bızde ıcerık bıtterımmm sen solemıstın daha öncede

anladım canım inşallah faydasını görürsün..senin ne zamandan beri düzensiz canım..?

anladım canım inşallah faydasını görürsün..senin ne zamandan beri düzensiz canım..?
aslında ben kendimi bildim bileli hep 1 hafta 10 gün bazen 2 hafta ileri atar hep,hani bekarken çok takmıyordum geliyor ya nasıl olsa diyordum..ama şimdi bebek isteyince düzelse süper olur.
bir de benim yumurtayı büyüten ve çatlatan hormonlar da yüksek çıktı.belki onlara da şifa olur.
yumurtalar da çatlayıp atılmayınca kist oluyorlar içeride baksanıza

evet canım inşallah biran önce düzelir...
benimde ilk evlendiğim günlerde öyleydi sonra düzeldi...:26:

Ben kötü hasta oluyorum ya
hemen yatak döşek oluyorum
kociş sonunda bu yüzden dövecek beni
sinir oluyor bu huyuma
dr gitmek için bahane arıyormuşum gibi geliyor ona

aa öyle sey olurmu kim severki doktora gitmeyi.. öyle düsünmesi yanlis bence
bünyen zayifsa yapacak bisey yok sadece bol bol vitaminli seyler ye canim.. benimde bünyem cok zayif hemen kaparim hastaliklari benim kociste kiziyo zaten hic yarayan seyleri yeme diye zorla pekmez icirir bazen hic sevmedigim halde

öyle hissediyorsun bu günleri iyi değerlendir canım

kocisimi bulsam degerlendircemdeeeeeee dedim ya dün aksam calisicaktik sözde ama arabanin arizasi karistirdi ortaligi
ama bu aksam mecburrr kacis yok artik arayi cok actik zaten :18:

Hemen hamile kalabilsek... Ama istee olmuyorr bebeklerimiz bizi hep bekletiyor... Insallah Allahim bebeklerimize kavusturur

kocisimi bulsam degerlendircemdeeeeeee dedim ya dün aksam calisicaktik sözde ama arabanin arizasi karistirdi ortaligi
ama bu aksam mecburrr kacis yok artik arayi cok actik zaten :18:

çalışmalara kaçgünde bi devam ediyorsunuz cnm :)))

bizde 3 günde bi ama daha bebiş icin calısmalara baslamadık biraz daha zaman gecsin istiyorum ama dayanamıyorum yaaa bebişimi istiyommmm :)

bizde 3 günde bi ama daha bebiş icin calısmalara baslamadık biraz daha zaman gecsin istiyorum ama dayanamıyorum yaaa bebişimi istiyommmm :)

korunuyormusunuz peki canim?
daha yeni evlisiniz bence biraz beraberliginizin tadini cikarin canim ama tabi yinede siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…