- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
sorma canım bende çok korktum göbekten iğneyi duyunca....
rabbim aratmasın inşallah..
başlayalım tatlım ne zaman senin adet günün...?
nrmalde bende unuttum tarıhını o kadar çok duzensız oldum kiiilaçl oldum hepsınde farklı tarıhlerde bılmıyorum bakalım onumuzdekı ay olacak mıyımmm
selammm bitterim...
sorma yaa bu aralar biraz canım sıkkındı çalışmalara bile ara verdim başım çok ağırıyordu emarlar felan derken yazamadımda can sıkıntısından ama önümüzdeki ay sıkı çalışmalar başlıyor...
bendimde yarım kalmıştı yapalım onu canım yaa..hayıt suyu nasıl..?ne zaman yapılıyo neye iyi geliyo bitterim anlat bakem..:26::26:..?
geçmiş olsun canım,emar olayı falan geçince canın sıkılmıştır tabi..
hayıt adet düzensizliğine iyi geliyormuş bende de olduğu için,bir de prolaktini de düşürüyor veya dengede tutuyor
bana da görünürde bu lazım sanırım
aslında ben kendimi bildim bileli hep 1 hafta 10 gün bazen 2 hafta ileri atar hep,hani bekarken çok takmıyordum geliyor ya nasıl olsa diyordum..ama şimdi bebek isteyince düzelse süper olur.anladım canım inşallah faydasını görürsün..senin ne zamandan beri düzensiz canım..?
iyiyim sen nasılsın nazarcımQUOTE]
bende iyiyim cok sükür canim sabahtan beri belim hafif agriyor ve sol kasigim sizliyor.. yumurtlamama az kaldi sanirim
ben geldim herkes kayboldu yine yaa
Ben burdayım burdaaa ama boğazım ağrıyor
gecmis olsun canim... salgin var galiba cok var hasta olan..
öyle hissediyorsun bu günleri iyi değerlendir canımbende iyiyim cok sükür canim sabahtan beri belim hafif agriyor ve sol kasigim sizliyor.. yumurtlamama az kaldi sanirim
aslında ben kendimi bildim bileli hep 1 hafta 10 gün bazen 2 hafta ileri atar hep,hani bekarken çok takmıyordum geliyor ya nasıl olsa diyordum..ama şimdi bebek isteyince düzelse süper olur.
bir de benim yumurtayı büyüten ve çatlatan hormonlar da yüksek çıktı.belki onlara da şifa olur.
yumurtalar da çatlayıp atılmayınca kist oluyorlar içeride baksanıza
Ben kötü hasta oluyorum ya
hemen yatak döşek oluyorum
kociş sonunda bu yüzden dövecek beni
sinir oluyor bu huyuma
dr gitmek için bahane arıyormuşum gibi geliyor ona
öyle hissediyorsun bu günleri iyi değerlendir canım
kendini zorunlu hissedince de hoş olmuyor yahukocisimi bulsam degerlendircemdeeeeeeededim ya dün aksam calisicaktik sözde ama arabanin arizasi karistirdi ortaligi
ama bu aksam mecburrr kacis yok artik arayi cok actik zaten :18:
kendini zorunlu hissedince de hoş olmuyor yahu
kocisimi bulsam degerlendircemdeeeeeeededim ya dün aksam calisicaktik sözde ama arabanin arizasi karistirdi ortaligi
ama bu aksam mecburrr kacis yok artik arayi cok actik zaten :18:
çalışmalara kaçgünde bi devam ediyorsunuz cnm :)))
bizde 3 günde bi ama daha bebiş icin calısmalara baslamadık biraz daha zaman gecsin istiyorum ama dayanamıyorum yaaa bebişimi istiyommmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?