Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

korunuyormusunuz peki canim?
daha yeni evlisiniz bence biraz beraberliginizin tadini cikarin canim ama tabi yinede siz bilirsiniz

işte bizde öyle düşünüyoruz ama benim yavaştan içim gidiyor :) korunmuyoruz ya aslında heran olabilir gibi

allah kolaylik versin canim..
saol cnmmm sen ne yaptın anlt bakalımm bu arada az once braya bırkaç kişi geldi de birinin bebişi vardı çokkk tatlıydııı.yaa bır an kendımde hayal ettımm çok güzel di maşallah kızdı kafasınada fıyonklu pembe bant takmışlar delı oldum.çok şiirin di

ayyy eminim cok tatlidir
ne yapayim canim belimde yakiyla calisiyorum ama iyi yaki degilmis yakmiyo.. insallah vesile olur bakalim hayirlisi

inşallah hayırlısı ile canım yaaa ben de bebiş için bişi yapmıyoruz bu ayy spermmm testını yaptıracak biryer bulamadık

insallahhh
hastanede yapmiyolarmi canim? bakarsin tam bu ay tutar tatlim önemsemeyince olur ya genelde
bu arada esmersirinenin hamileligi nasil gidiyor acabaa?

insallahhh
hastanede yapmiyolarmi canim? bakarsin tam bu ay tutar tatlim önemsemeyince olur ya genelde
bu arada esmersirinenin hamileligi nasil gidiyor acabaa?

bilmem unuttu bizi bence onun bebişine patik örecem inşallah canım olur pek umıdım yokk yumoşuu bıle hesaplamadımvalla ..devlet hastanesı yapıyormu özele güvenmıyorum da pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…