- 30 Temmuz 2013
- 166
- 16
- 48
korunuyormusunuz peki canim?
daha yeni evlisiniz bence biraz beraberliginizin tadini cikarin canim ama tabi yinede siz bilirsiniz
hoşgeldinnn naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrvbende geldimmmm
aybizimm
hoşgeldinnn naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrv
iyiyim cok sükür gülüm senden naber?
bnden de iyi oturdum sımdı bende bı gırım bagalımdediydimm ürün öğrnmeye çalışıyorum uykumu getırıyo
iyi yapmissin canimne ürünü?
ısıtma soğutma sistemlerinde kombi ve klimaların özelliklerini flan beynim kazan oldu
saol cnmmm sen ne yaptın anlt bakalımm bu arada az once braya bırkaç kişi geldi de birinin bebişi vardı çokkk tatlıydııı.yaa bır an kendımde hayal ettımm çok güzel di maşallah kızdı kafasınada fıyonklu pembe bant takmışlar delı oldum.çok şiirin diallah kolaylik versin canim..
saol cnmmm sen ne yaptın anlt bakalımm bu arada az once braya bırkaç kişi geldi de birinin bebişi vardı çokkk tatlıydııı.yaa bır an kendımde hayal ettımm çok güzel di maşallah kızdı kafasınada fıyonklu pembe bant takmışlar delı oldum.çok şiirin di
ayyy eminim cok tatlidir
ne yapayim canim belimde yakiyla calisiyorumama iyi yaki degilmis yakmiyo.. insallah vesile olur bakalim hayirlisi
inşallah hayırlısı ile canım yaaaben de bebiş için bişi yapmıyoruz bu ayy spermmm testını yaptıracak biryer bulamadık
mukurose hoşgeldin canım
insallahhh
hastanede yapmiyolarmi canim? bakarsin tam bu ay tutar tatlim önemsemeyince olur ya genelde
bu arada esmersirinenin hamileligi nasil gidiyor acabaa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?