Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

selaam kızlarr günaydınlarrr batı geçen var sanki öyle gördüümm

bilmem unuttu bizi bence onun bebişine patik örecem inşallah canım olur pek umıdım yokk yumoşuu bıle hesaplamadımvalla ..devlet hastanesı yapıyormu özele güvenmıyorum da pek

haziran anneleri topiğine takılıyo artık şirinee, bizi naaapsın artık çok şükür bebişi sağlıklıdır inşallahhh

bilmem unuttu bizi bence onun bebişine patik örecem inşallah canım olur pek umıdım yokk yumoşuu bıle hesaplamadımvalla ..devlet hastanesı yapıyormu özele güvenmıyorum da pek

hic haberim yok canim ben yurt disinda oldugum icin orda nerde yaptirabiliyorsun bilmiyorum.

test yapmadın mı halaaa

dün gelmesi gerekiyodu hesabıma göre dün karnım sişti adet oldugum zamanki gibi gelcek zannediyorum ama gelmiyor dün test yaptım dayanamayıp ama negatif ağrımda var ama tam adet agrısı gibi değil sanki:18::18::18::18::18::18::18::18:

canim biraz daha bekle idrar testinde hemen cikmayabilir.. yada kan testi yaptir..
hadi insallah hamissindir

bekle bakalım canım bazen çıkmıyor idrar testinde inşallah hamişsindirr

selam kiiibbb nasilsin? ne var ne yok?

iyidir tatlım aynen, evi temizledim biraz miiis gibi çamaşır suyu kokuyooo

ooo hoş geldin cancağızıımm, iyi çok şükür sen nasılsııınn

Bende iyi canımm çok şükür ne var ne yok bağalım
ben umudumu çoktan yitirmiş depresyon style takılır haldeyim
kendimi gezmeye tozmaya verdim

iyiyiz sen nasılsın bagalımm

bende iyiyim canım sen nasılsınnn?? ne var ne yok niye gelmiyo bu bebişler bi de hele

esmerşirine unuttu bizi bea :)
ben hamiş kalırsam burda olcam yine hee darılmaca yok

napalım canı sağolsun... demiştim bölünmeler yaşanabilir diyee o yüzden hep peşpeşe gebe kalırız inş. diye dua etmiştimm ama nasip meselesi..
şimdi onun farklı heyecanları var kese ve kalp atışı falan...illaki tecrübeli anne adaylarından bilgi almak isteyecektir..

kızzz şirinee arada bizedee yaz kızz

Son düzenleme:
ama yani arada buraya da yazsın iyice boşladı hain

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…