teşekkür ederim cnm hosbulduk nasılsın
bilmem unuttu bizi benceonun bebişine patik örecem inşallah canım olur pek umıdım yokk yumoşuu bıle hesaplamadımvalla ..devlet hastanesı yapıyormu özele güvenmıyorum da pek
hala adet olmadım 1 gün geçti ama :18::18::18::18::18::18:
bilmem unuttu bizi benceonun bebişine patik örecem inşallah canım olur pek umıdım yokk yumoşuu bıle hesaplamadımvalla ..devlet hastanesı yapıyormu özele güvenmıyorum da pek
test yapmadın mı halaaa
selaam kızlarr günaydınlarrr batı geçen var sanki öyle gördüümm
dün gelmesi gerekiyodu hesabıma göre dün karnım sişti adet oldugum zamanki gibi gelcek zannediyorum ama gelmiyor dün test yaptım dayanamayıp ama negatif ağrımda var ama tam adet agrısı gibi değil sanki:18::18::18::18::18::18::18::18:
dün gelmesi gerekiyodu hesabıma göre dün karnım sişti adet oldugum zamanki gibi gelcek zannediyorum ama gelmiyor dün test yaptım dayanamayıp ama negatif ağrımda var ama tam adet agrısı gibi değil sanki:18::18::18::18::18::18::18::18:
selam kiiibbb nasilsin? ne var ne yok?
günaydınlar kızlarr nasılsınız bağalımmm
ooo hoş geldin cancağızıımm, iyi çok şükür sen nasılsııınn
günaydınlar kızlarr nasılsınız bağalımmm
esmerşirine unuttu bizi bea :)
ben hamiş kalırsam burda olcam yine hee darılmaca yok
sen de unutçan mı bizi :))esmercik 2014 annelerıne yazıyo hıçç unuttuuuu
iyiyiz sen nasılsın bagalımm
esmerşirine unuttu bizi bea :)
ben hamiş kalırsam burda olcam yine hee darılmaca yok
ama yani arada buraya da yazsın iyice boşladı hainnapalım canı sağolsun...demiştim bölünmeler yaşanabilir diyee o yüzden hep peşpeşe gebe kalırız inş. diye dua etmiştimm ama nasip meselesi..
şimdi onun farklı heyecanları var kese ve kalp atışı falan...illaki tecrübeli anne adaylarından bilgi almak isteyecektir..
kızzz şirinee arada bizedee yaz kızz
ama yani arada buraya da yazsın iyice boşladı hain
bende isterim yazsın ama napalımm
şirinee burayı boşlarsan bebişinin popişini ısırırız bakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?