1.5 yıllık evliydim ilk deneme yaptığımda
çok zor çok bu yaz 5.denememi yaptırdım ama o da olmadı maalesef
eşinde sorun varsa spermleri iyileştirmeden tedavi yapmayın biz öyle yaptık olmadı her defa çok masraf ettik
Hadi yaa cnm Allah yardımcın olsun yaaa en kısa zamanda kendiliginden olur insallah yaapeki esinin sperm sayısı kactı hareketli falan sende sorun var mıydı
benle ilgili bişey yok ama sayı hareket kötü bazen sayının iyi çıktığı oluyo ama morfoloji iyi değil
Esin ameliyat oldu mu peki benim esiminde ameliyat öncesi 0dı ama simdiki testte bi sey yazmıyo ameliyattan öncekilerde morfoloji calısılamadı yazardı artık yazmıyo
yok canım ameliyatlık bi durum olmadı o yüzden
hem senin yaşın daha küçük o yüzden çok takma yaştan kurtarıyosun az da olsaben ne yapıyım 30 oldum artık
Hmm anladım cnmm yaa o tesellimiz zaten kücük yasta evlendim ben erken tanıstım bu sorunlarla
Herseyin hayırlısı benim halamın 15 senedir yok sorun esinde ama esi dr gitmeyi kabul etmiyo halam iki defa evi terketti yine de ikna edemedi adamı ona bakıp sükrediyorum halime benim esim tedaviyi kabul ediyo en azından
hadi yaaa ne zor 15 yıl dile kolay...
benimde o yönden rahat içim her elimizden geleni yapıyoruz eşim bugüne kadar maddi manevi herşeyi yaptı bu konuda
yapmadı dersem hakkını yerim o benden daha fazla üzülüyor ama daha nasip değilmiş sanırım
Sümeyye mesaj kutun dolu boşaltırmısın
Aynen cnm benim esim de benden cok üzülüyo ben yasım genc diye teselli ediyom kendimi ama o biraz daha ümitsiz
Bosalttım cnmmmm
Baktım bileeeeeee
bu akşam ikimizden başkası yok sanırımnerde diğer kızlar
belki haftasonu gezmelerindedirlerHeee basbasa kaldıkkknormalde her aksam gelirlerdi bayramdan sonra tembellestiler
belki haftasonu gezmelerindedirler
haftasonu bari gezdirsin seniOlabilir keskeee bende gezebilsem degisiklik olur ama esim hic fırsat bulamıyo gündüz yoruluyo aksam direk uzanıp tv ixliyo
haftasonu bari gezdirsin senibiz önceden çok gezerdik yaşlandımmı ne bu aralar gezmek gelmiyo hiç içimden zor geliyor hazırlanmak falan
Haftasonumuz da yok bizim cnm yaa bi pazar var oda ara sıra onda da dinlenim diyo esim bende ısrar etmiyorum iki üc ayda bir aksam arkadas ziyaretine gidiyoruz o kadar
anladım canım ama senin için zor
neyse sende kk dagez bolca
Aynen bazen cok yalnız hissediyorum kendimi baslıyorum aglamaya
Zaten kk da olmasa cıldırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?