çldrmak yoooooooh bz varız şeker
İyiki varsınız sekerrrrrnasılsın bakalım biz hic konusamadık galiba sen ne zamandır bebis istiyosun
smeyyab bunu bna yapma knusmustuk aman allhm unutuldummmmmmm
Kız ismini hatırlıyommmm ama bilgilerin yokkkkkusura bakma valla ben biraz balık hafızalıyımmm herkesi birbirine karıstırıyommmmmmm
bebegm saka saka olsun nolcek 17 aydr olmuyo 21 yasndayım demştım ya btun snuclrım ter temz esımnde ama olmey
Hmm simdi hatırladımmmmmnasılsın peki ne var ne yokk
nolsun cnm ya adete 4 yada 5 gun var beklemdeym sen naptın burayıda takıp edıyorum bn tup bebek mı yaptırcan
Evet cnm Allah izin verirse bir iki aya tüp bebek yaptıracam ama korkuyorum ya negatif olursa diye :18::18:
inş tutnur bebegn sana cnm bnm stres yapma kndıne braz daha beklesen daha yasımz kucuk cnku asılama denedn mı
İnsallah cnm asılama icin sayı yetersiz baya düsük drlar asılama önermiyo direk tüp diyolar esimde tedavi pek ise yaramıyo her testte ayrı üzüntü yasıyo o yüzden tüp yapalım dedi bende istiyodum zaten tamam dedim
ay cnm ya inş bu kez allhm yuzunuze guler btun dualarımzda senıde eklıycem umarım gzel snuclar alırsın bebegm bn cıkıyorum esım ıntrntten bjk macınn ozetne bakckmş oyuzden yarın grusuruz ıyı geceler
tek başına olunca,derdini anlatacak kimse bulamayınca çok zor..burada birbirimize anlatıyoruz rahatlıyoruz..tecrübesiz isek tavsiye verenimiz oluyor..kısacası iyi oluyor :)merhaba kızlar forumda ilk defa yazıyorum gördüm ki paylaşımlarla insanın sabrı daha da artıyor. tek başına aklından düşüncenden atamıyorsun. yaşayan anlıyor sadece. inş. hepimiz en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik haberi alır,bebişimizi kucağımıza alacağımız günü bekleriz.
bizim de hep dolardı yetti gari dedik ve sınırsıza geçtik şimdi özellikle eşim doya doya video izleyip film indiriyor :))bizim kota dolduğu için sürekli giremiyorum artık nete, bide sınavım var ona hazırlanıyorum, ara ara gelip bakıp çıkıyorum kızlar... hepinizi özledim, ben girdiğimde topiğe kimse olmuyor, benim adete daha 4-5 gün var ben dayanamadım test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuk bugün, bigün o çift çizgiyi görebilecekmiyim çok merak ediyorum, rabbim bizede nasip edecek mi okadar çok daraldımki... kafamdan atamıyorum bi türlü adet olunca doktora gitcem alttan baktırcam o da canımı sıkıyoo :2:
oof off
tek başına olunca,derdini anlatacak kimse bulamayınca çok zor..burada birbirimize anlatıyoruz rahatlıyoruz..tecrübesiz isek tavsiye verenimiz oluyor..kısacası iyi oluyor :)
bekleriz her zaman sen de gel..
bizim de hep dolardı yetti gari dedik ve sınırsıza geçtik şimdi özellikle eşim doya doya video izleyip film indiriyor :))
anlıyorum canım seni.ne desem boş.inş biz de görücez çift çizgiyi,sadece beklemek gerekiyor.
benim de dkh bitiyor regly olduktan sonra çalışmalarla beraber yine başlıcak kafadaki sorular..ben de gidicem regly iken doktora.hormonlara bakıcaz.inş düzelmişlerdir.
sen doktor konusunda sıkma canını.bak zaten bebek olmuyor diye sıkıyoruz kendimizi bir de doktor muayenesi için sıkma kendini.ilkini bir atlat sonra alışacaksın canım.eşin de bu konu da tutucuysa konuşun veya mümkünse bayan doktora git.
2. veya 3.günü git canım.sperm testini doktorun istemesine gerek yokmuş.kendiniz de ürolojiye çıkıp sperm testi yaptırmak istiyoruz diyebilirsiniz.bu gidişle bizde sınırsız olcaz heralde bitterim,..
regl kaçıncı günde gideyim peki doktora, eşimle konuştum yapcak bişe yok sıkma canını yine de başta bayan doktora gidelim diyo, oda sperm testi yaptırcak, bizim isteğimizle yapıyo dimi doktor???
inşallah seninde hormonlar düzelmiştir canım rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallahh
eşin test yaptırdı mı peki :44:adetin ikinci yada üçüncü günü tahliller yapılıyor yani gerçek değerler o zmn görülebiliyor bende geçtiğimiz ay adetimin 3. günü tahlil yaptırıp,sonuçlarla gittim. tabiki o muayene olucak die kalbim hızlı hızlı atıyordu o koltuğa alışamıcam ama mecburen gitmek zorundayız. herşeyin ayarlayıpta gitmiştim ama tam denk geldi yumurtlama olmuş kontrol günü,rahim duvarına ,yumurta büyüklüğüne baktı herşey normal görünüyor dedi.ama şu an adetim
2. veya 3.günü git canım.sperm testini doktorun istemesine gerek yokmuş.kendiniz de ürolojiye çıkıp sperm testi yaptırmak istiyoruz diyebilirsiniz.
inş canım tez zamanda musmutlu olalım biz de
eşin test yaptırdı mı peki :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?