Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızlar ya bu hormon sonuclarındaki estrodiol e2 ne oluo.. bende 140 cıktı. doktoruma gösterdm ama hcd bsi demedi. netten bi doktora sordm cok yüksek cıkmıs o deger dedi,? ne hormonu o bileniniz varmı

kızlar ya bu hormon sonuclarındaki estrodiol e2 ne oluo.. bende 140 cıktı. doktoruma gösterdm ama hcd bsi demedi. netten bi doktora sordm cok yüksek cıkmıs o deger dedi,? ne hormonu o bileniniz varmı

ben östrojen diye biliyorum. benim 58 çıkmıştı. hangi dönemde yaptırdığın çok önemli.

hmmm ürolojiye gitcez bide normal hastaneye mi gitcez yani araştırma falan olabiliyor mu devlet hastanesi falan...

3 gün diyetten sonra 4. gün üroloji ye sperm testi için gidiliyor.devlet hastaneleri fazla stresli bir ortammış duyduğum kadarıyla bir kap verip tuvalette yaptıryorlarmış,özel hastenede bir odada film izletiyorlarmış:)

hey Allahım ne günlere kaldık yaa ALLAH yardımcımız olsun ne diyeyim

Kibb twetyy ne yapiyonuzzz

öözllediiim senii been, bugün bunalım takılıodum hep, taaa kiiii, sağ kasığıma ara ara giren sancılar oluncaya dek, acaba bebişim mi var düşünmeye başladım ve mutlu oldumm

nnabberrrr canımcıımmm
İyilik cok sükür cnm senden ??????
Selamlar.. Kizlar​

A.s cnmmm nasılsınnnnnnn
bende geldimmmm
nabersiniz kızlar
Hosgeldinnnn datlummmm iyidir senden naberr
öözllediiim senii been, bugün bunalım takılıodum hep, taaa kiiii, sağ kasığıma ara ara giren sancılar oluncaya dek, acaba bebişim mi var düşünmeye başladım ve mutlu oldumm

Bende seni özledim kızzz kimse eskisi gibi gelmiyo artık :44: insallahhhh vardır cnmm yaaaa bat ne zaman

benimde bu ay yine çamur gibi kahve kanamam var
hayıtı düzenli içince kırmızı oluyo ve 5-6 gün sürüyor bu şekilde 3 günn

Kız afedrsin benim kanamam cok az oldu bu ayy yaa üc gün sürdü iki pedle idare ettim afedersin iki ay adet olmamama ragmen cok az degil mi sence :44::44:

sümeyye iyiyim ben canim sen nasilsin iyisindir umarim :)
Kibosum hamilesindir INSALLAH :)
True sen nabion
Bu ay herkesin adetinde sknti var herhalde

kib ay hadi inş. bebiştir

inşallah canım inşallaaaahhh, umudumu kesmiştim ama yine de mutlu oldumm

İyilik cok sükür cnm senden ??????

Bende seni özledim kızzz kimse eskisi gibi gelmiyo artık :44: insallahhhh vardır cnmm yaaaa bat ne zaman

saatler uymuyor artık hepimiz ayrı zamanlarda giriyoruz ondan iyiyim çok şükür, senin işler ne durumda

hayıt ne ki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…