adetin ikinci yada üçüncü günü tahliller yapılıyor yani gerçek değerler o zmn görülebiliyor bende geçtiğimiz ay adetimin 3. günü tahlil yaptırıp,sonuçlarla gittim. tabiki o muayene olucak die kalbim hızlı hızlı atıyordu o koltuğa alışamıcam ama mecburen gitmek zorundayız. herşeyin ayarlayıpta gitmiştim ama tam denk geldi yumurtlama olmuş kontrol günü,rahim duvarına ,yumurta büyüklüğüne baktı herşey normal görünüyor dedi.ama şu an adetim[/QUOTE
hayır yaptırmadı,bu ay düşünüyoruz. ben mayıs ayında bebek tam oluşmadan düşük yaşadığım için doktor yaptırmayabilirsiniz dedi sorun olsa oda olmaz demişti ama yinede gidecek eşim.
kızlar ya bu hormon sonuclarındaki estrodiol e2 ne oluo.. bende 140 cıktı. doktoruma gösterdm ama hcd bsi demedi. netten bi doktora sordm cok yüksek cıkmıs o deger dedi,? ne hormonu o bileniniz varmı
hmmm ürolojiye gitcez bide normal hastaneye mi gitcez yani araştırma falan olabiliyor mu devlet hastanesi falan...
ben östrojen diye biliyorum. benim 58 çıkmıştı. hangi dönemde yaptırdığın çok önemli.
3 gün diyetten sonra 4. gün üroloji ye sperm testi için gidiliyor.devlet hastaneleri fazla stresli bir ortammış duyduğum kadarıyla bir kap verip tuvalette yaptıryorlarmış,özel hastenede bir odada film izletiyorlarmış:)
Kibb twetyy ne yapiyonuzzz
İyilik cok sükür cnm senden ??????nnabberrrr canımcıımmm
Selamlar.. Kizlar
Hosgeldinnnn datlummmm iyidir senden naberrbende geldimmmm
nabersiniz kızlar
öözllediiim senii been, bugün bunalım takılıodum hep, taaa kiiii, sağ kasığıma ara ara giren sancılar oluncaya dek, acaba bebişim mi var düşünmeye başladım ve mutlu oldumm
benimde bu ay yine çamur gibi kahve kanamam var
hayıtı düzenli içince kırmızı oluyo ve 5-6 gün sürüyor bu şekilde 3 günn
kibay hadi inş. bebiştir
İyilik cok sükür cnm senden ??????
Bende seni özledim kızzz kimse eskisi gibi gelmiyo artık :44: insallahhhh vardır cnmm yaaaa bat ne zaman
benimde bu ay yine çamur gibi kahve kanamam var
hayıtı düzenli içince kırmızı oluyo ve 5-6 gün sürüyor bu şekilde 3 günn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?