Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Kız afedrsin benim kanamam cok az oldu bu ayy yaa üc gün sürdü iki pedle idare ettim afedersin iki ay adet olmamama ragmen cok az degil mi sence :44::44:

evet çok az canım bence pkodan dolayı yumurta tembelliği var hormonlarımız bi değişik
normal 28 günde 1 adet olanlar şakır şakır oluyor..
ben hiç 4 ped kullandığımı bilmem hemen adetim biter
bi tek hayıtı düzenli içince 5-6 gün kanama gördüm o kadar

sümeyye iyiyim ben canim sen nasilsin iyisindir umarim :)
Kibosum hamilesindir INSALLAH :)
True sen nabion
Bu ay herkesin adetinde sknti var herhalde

galiba
İyiyim ve cok düsünceliyim bu günlerde cnm yaa drla görüsemedim hala kafam hic net degil ne olacak diye hindi gibi düsünüyom sürekli

sümeyye iyiyim ben canim sen nasilsin iyisindir umarim :)
Kibosum hamilesindir INSALLAH :)
True sen nabion
Bu ay herkesin adetinde sknti var herhalde

ayyy inşallah twitimm inşallaaahh sende ne var ne yok

kib hayıt bi ot tatlım macun yada suyu satılıyor birde tohum halinde satılıyor..düzenli içince prolaktini düşürüyor , hormonları düzenliyor ve adet gördürüyor..yumurtama ihtimalide artıyor..
ben 3 ay içtim 3 ay tam gününde adet gördüm..normalde 3-4 ayda ilaçla zor adet olurdum..

Aynen yaa herkes pet yetistiremiyoz diyo ben iki ayda bi oluyom bi ekonomik paket bi sene yetiyo nerdeyse

Kib cnm bende hala hicbisey net degil carsamba günü belli olacak insallah hsgden sonra

aha da yeni bişey daha öğrendim, valla kk da cahilliğim üst seviyede

neyse işe yarıyor olmasına sevindim canıımm

aha da yeni bişey daha öğrendim, valla kk da cahilliğim üst seviyede

neyse işe yarıyor olmasına sevindim canıımm

Allah dert verip derman aratmasın canım..bende kk'dan öğrendim hayıtı ve faydasını gördüm
batına kaç gün var bakalım??

Aynen yaa herkes pet yetistiremiyoz diyo ben iki ayda bi oluyom bi ekonomik paket bi sene yetiyo nerdeyse

Kib cnm bende hala hicbisey net degil carsamba günü belli olacak insallah hsgden sonra

hadi bakalım inşallah herşey yolundadır, güzel haberler alırsın canııımmm

Allah dert verip derman aratmasın canım..bende kk'dan öğrendim hayıtı ve faydasını gördüm
batına kaç gün var bakalım??

ammin canım amiin, 4 gün var tatlımyaa, başladım strese yineeee, doktora gitcem bu adetimde yeterr uleeyyn dicem 4 ay bekledim dicem
İnsallah cnmm zaten haberin var mı bilmiyorum bi iki aya tüp bebek yapacaz

aaa bilmiyodumi ya bu tüp bebek nasıl oluyo anlatsana bi zor mu, hiç bilmiyorumda onuda öğreneyimm

belirtilerin neler canım?
gögüslerde acı ağrı varmı?
sık idrar yada idrarda koyuluk var mı?
uyku hali?

gerçi kimindede hiç belirti olmuyor...

Evet cnm esimin don testi cok kötü cıktı direk tüpe gectik
Anlatayım cnm normal tedaviden zor tabi ki
Rahim filmi ve hormon testlerinden sonra kısa protokol olanlarda adetin 3 veya4. Gününde yumurta gelistirici ignelere ve ilaclara baslanıyo yumurtalar yeterli boyuta gelince catlatma ignesi vuruluyo igneden 35 saat sonrasında opu yani yumurtaların toplanma islemi yapılıyo aynı gün esten de sperm alınıyo labaratuvar ortamında spermle yumurta birlestiriliyo yumurtalar döllenirse 2 3 veya 5. Yanlıs degilsem anne rahmine yerlestiriliyo ve 12 gün sonra test yapılıyo
Uzun protokolde ilaclara adetin 21. Günü baslanıyo bi sonraki ay tüp bebek yapılıyo
Anlatması kolay ama bakalım yasayıp görecez nasıl bi sürec olacagını :18::18::18:

belirtilerin neler canım?
gögüslerde acı ağrı varmı?
sık idrar yada idrarda koyuluk var mı?
uyku hali?

gerçi kimindede hiç belirti olmuyor...

eveet göğüslerim çok ağrıyo ama kaç aydır iki hafta öncesinde başlıodu bu ay daha geç acımaya başladı ve şişti, geceleri uyuyamıyorum ben iki üç gecedir gece uyanıyorum dolanıyorum zorla uyumaya çalışıyorum, idrarıma dikkat etmedim açıkçası...

önceki aylar hep belirtilerim tutuyodu ama olmadı, sadece bu ay sağ kasığımda farklı ağrı olunca mutlu oldumm canımya

sümeyye tatlım hangisinde başarı oranı daha yüksekmiş peki canım...
seninki hangi protokol olacak

don testi ne dicem çok olcam galibaaa

Allah kolaylık versin canımcımm saol beni aydınlattığın için, rabbim bebişini bi an önce kucağına almayı nasipeder inşallahhh

hadi hayırlısı canım yaaa inş. bebiştir
Rabbim bu ay senin yüzünü güldürsünn sırasıylada hepizinkini inş.
bata 4 gün azıcık kalmışşş

bu arada kızlar monbebe maalesef bebeğini düşürmüş

sümeyye tatlım hangisinde başarı oranı daha yüksekmiş peki canım...
seninki hangi protokol olacak

Uzun protokol daha iyi diye okudum cnm o daha belli degil yası genc olan ve yumurta rezervi fazla olanlara uzun protokol uygulanıyomus insallah bu ay hemen baslarız yaa beklemekten yoruldum bennnn geceleri yatakta dönüyom dönüyom zor uyuyom internetten sürekli arastırıyom aynı yazıları tekrar tekrar okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…