valla iş eşinde biter cnm bi erkek karısıyla ailesinin arasındaki farkı bilecek terazi olucak... benim eşimde askere gittti ozamanlar bide 18 aydı askerlik nerde canın isterse nasıl rahat edersen öle kal dedi eşim
Rabbim gönlüne göre versin canım öncelikle hosgeldin bir bildiği vardır rabbimin hiç canını sıkma olcak inşallah sende pkomusun canım
allahın gücüne gitmesinde sebze yemesem hele bide taze fasülye hiçççççççç aklıma bile gelmez.... ne güzel aslında sağlıklı besleniyosun kolay gelsin cnm
olmuyo işte o dedigin balım mecbur kalıyposun bi yerde napacaksın yuvanımı dagıtacaksın
katlanıyorsun bi sekilde herseye hayırlısı deyip susuyoruz belki bizimde sesimiz duyulur elbet
alıcak tabiii eşin kucağına bebişinizi umudnu yitirmeden dua et iste rabbimin hazinesi okadar genişki bi evlat istemişsin çokmu hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş cnm
Ben et yemeklerini pek sevmem yani kavurma tarzi haric bide balik haric.. ne yiyecez baska
neyse ben fazla cadı ve 14 yılın vermiş olduğu bi evlilikle cvp veriyorum.... katlanın ozaman ne diyim birilerinin emri altında yaşamak bana göre değil ben sadece allahın emirlerine göre yaşarım.. size saygısızlık yapın demiyorum sadece kocaarınızı ele alın tatlı dille işveyle cilvelye sexle kendinize çevirin
amin canım inş çok şükür rabbim isteklerimi hep verdi şimdi evladı tatlı tatlı vercek geç olcak belki ama çok tatlı olcak bu arada ben 23 eşimde 28 yaşında
neyse ben fazla cadı ve 14 yılın vermiş olduğu bi evlilikle cvp veriyorum.... katlanın ozaman ne diyim birilerinin emri altında yaşamak bana göre değil ben sadece allahın emirlerine göre yaşarım.. size saygısızlık yapın demiyorum sadece kocaarınızı ele alın tatlı dille işveyle cilvelye sexle kendinize çevirin
Herkesin yapisi farkli malesef oyle hepsi ele gelmiyo,
kimi cok rahatken kimide cok ska biliyo isveyle cilveyle olacak isler degil bence.
vallahi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derlerbenim bir arkadaşım var kızcaz evlendi annesine dahi kocası bırakır koxası alırdı katlancam napim arkadaşım diyodu anlata anlata söliye söliye 2 yıl geçti ama kocası kedi gibi şu anda
sukret işte esine goruyorsun biz nelerle ugrasıyoz allah yardımcımolsun benimm
Basima agri girdi biraz mola vereyim :)
HErkese iyi geceler.. belki geri gelirim belki gelmem ..
benimkinin yuzunden hem biz askerligi dolayısıyla bastan yanlarına geldik olmaz diyo bizimkilere kalamazmısım benim ailem sana her turlu bakar diyo sanki bakmak yetıyo ya ozlemi dusunmuyo ben gelince deyip üste cıkıyo benimki
iyiymis valla tiyoları bizede ver canım ya tatlı dil kadınlık tamamsa oluyomu yani hemen hersey bence biraz zamanda ihtiyacımız var bizim helede inatcı bi eşse yoksa şükürler olsun gözunu dolduruyoruz yani allahın izniylevallahi tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derlerbenim bir arkadaşım var kızcaz evlendi annesine dahi kocası bırakır koxası alırdı katlancam napim arkadaşım diyodu anlata anlata söliye söliye 2 yıl geçti ama kocası kedi gibi şu anda
Kız benimki aynı sehirde olsa git bi hafta oraya bi hafta buraya diyo ama ayrı sehir olunca daha cok kaynanada kalırım ama bakalım benimki aglamama dayanamaz günü gelince üzüldügümü görür daha cok orada kal der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?