valla iş eşinde biter cnm bi erkek karısıyla ailesinin arasındaki farkı bilecek terazi olucak... benim eşimde askere gittti ozamanlar bide 18 aydı askerlik nerde canın isterse nasıl rahat edersen öle kal dedi eşim
:yarın görüşmek üzere hayırlı geceler tiyolar sonraallaha emanet olun sabah uyandığınızda beişileriniz göbişinizde olsun inş
Topigin hayirli olsun civciv
Ne cok yazmissiniz kiz 3 gunde
Allah gonlumuze gore versin kucaklarimiz bos kalmasin insAllah...
Topigin hayirli olsun civciv
Ne cok yazmissiniz kiz 3 gunde
Allah gonlumuze gore versin kucaklarimiz bos kalmasin insAllah...
hosgeldin bacim.. AMIN INSALLAH..
bu arada kizlar basimin agrisi gecti megerse karnim acmis
Hos geldiiiinnnnn cnmmmmm kac yasındasın hangi ildesin tedavi oluyon mu
Ayyy ne cok sordumm
tedavımıııııııııııı.... hangısını anlatıyım....3 amelıyat 1 asılama 3 tup bebek maleseffff..
Ay su makarna dun yenmedi az bisi kalmisti bugun yedim tadina doymadim sonradan kiymete binio nimetçatlak kiremit seni :))
Tweety sen tedavi oluyo muydun neyin vardı hatırlayamadımayyy erken yasta bunadım mı neeee
amin allah kimseye evlat hasretı cektırmesınOoo üc seneye ne cok sey sıgdırmıssın cnm yaaa insallah en kısa zamanda kavusursun bebeginebenim de uykum kactı geri geldim ama kocis uyanırsa hemen geri kacarım
Ooo üc seneye ne cok sey sıgdırmıssın cnm yaaa insallah en kısa zamanda kavusursun bebeginebenim de uykum kactı geri geldim ama kocis uyanırsa hemen geri kacarım
amin allah kimseye evlat hasretı cektırmesın
yattı benimki de :)
Efenaz; tez zamanda kavuşursun umarım bebeğine
yattı benimki de :)
Efenaz; tez zamanda kavuşursun umarım bebeğine
Ay su makarna dun yenmedi az bisi kalmisti bugun yedim tadina doymadim sonradan kiymete binio nimet
Evet bakirköyde müsade altindayim :111:
Bitter sende mi buradasın gııı senin neyin vardıaltta adınız görünmüyo yaa ne senin ne twetynin begenince anlıyom burada oldugunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?