- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
canım sen niye test yapmıyosun kahvrengi yerleşme kanamasıdır belkiiiii, ay bak banaaa
ben o testi nerden alcam canımya eczanelere sordum erken gebelik testi satmıyoruz çok pahalı dediler, onun yerine özel hastanede kan tahlili yaptırın dediler..
ben geldimmmmmm
sovr hamile mi şimdi,çok heyecanlandım
canım hızlı gebelik testi oncomed her yerde var 2,5 lira...
birde gün içerisinde gebelik testi yapmaa
ya sabah ilk idrarla yap
yada 4-5 saat idrarını tut öyle yap...sık idrara çıkınca idrardaki beta hcg seviyesi düşüyor belli bi zaman sonra yükselmeye başlıyor...
gebelik testinde varsa bile çıkmaz bu şekilde..
zaten sabahta ilk idrarın oyuysa şüphelen derim ben
canım benimki yerleşme knaması gibi değildi..bazen hiç kırmızı görmeden kahvelerle hastalanırım ben ondan hiç ihtimal vermedim..sabah test aldım kararsız kaldım yapsammı diyee çişide tuta tuta bi hal oldum
bilemedim ben,10 dk falan geçti diyorsunkkıızllllaaarrr nolur bişey söyleyiiinnn, ben test yaptım yazdımya biraz önce, 4 dakika falan geçti negatiftii şimdii baktım yani 10 dk falan geçti şimdi silik çizgi vaarrr nasıl yani bebiş olabilir miiiiiiiiiiiiiiii
yoksa yanlışmı bişey söyleyin
giriyorum ama sen görmüyorsunhoşgeldin bitter kuzu
ne var ne yok hiç girmiyosun
trueee bişe söyle nolur, olabilir miii
ben test yaptım yazdımya biraz önce, 4 dakika falan geçti negatiftii şimdii baktım yani 10 dk falan geçti şimdi silik çizgi vaarrr nasıl yani bebiş olabilir miiiiiiiiiiiiiiii
yoksa yanlışmı bişey söyleyin
bilemedim ben,10 dk falan geçti diyorsun
inş hamilesindir kibcim :) ay bak yine heyecanlandım
giriyorum ama sen görmüyorsun
denk gelmiyoruz hakkaten
sen neler yaptın dkh bittimi
bu ayda senden iyi haberler alırız inş. hemen hastalandaa çalışmalara başlaa
bitti bugün itibari ile kırmızıları bekliyorum :)
evet ben de çalışmalara devam etmek istiyorum artık
inş hormonlarım yerine gelmiştir,yoksa bu yumurta büyüme çatlama olayı beni üzücek
niye ben bişi yazınca kimse bişi yazmıyoo :44: küser giderim bendee:97::100:
ben test yaptım yazdımya biraz önce, 4 dakika falan geçti negatiftii şimdii baktım yani 10 dk falan geçti şimdi silik çizgi vaarrr nasıl yani bebiş olabilir miiiiiiiiiiiiiiii
yanlıs oldugunu zannetmıyorum xcanımmm esmerde de on dk sonra belırmıstı hadı bgalaım bence hamılesın sende oh bee ne guzellll :)))))))))))) yarın sabah kan testı yaptırr yaaa
amin hepimiz inş bebişlenicezayy hadi hayırlısı canım
inş. hormonlarda düzelmiştirr bebişin seninle olur bu ayy inş.. ayy git gide şenleniyo sanki buralar herkezde silik çizgilerr heyecan dorukta bekliyoruzz
Eki Görüntüle 843758
işştteeeee fotoooo, şunu bile görünce ne kadar ağladımyaaa
ayyy inanılmaz duygulandım gözlerimden yaşlar aktı...
Allahım bizede nasip etsin inş.
benim eşimde bi kez doğum yaptırmış bi kadına ve Allah nasip ederde bi gün hamile kalırsam normal olsun sezeryan olsun mutlaka eşimde yanımda o ana tanık olsun istiyorum...
canım kesinlikle hamilesin imkanın varsa hemen kan ver..tebrik ederim..bende gaza geldim yaptım bendede seninkinden daha silik çıktı ama pc ye atamadım resmii...Eki Görüntüle 843758
işştteeeee fotoooo, şunu bile görünce ne kadar ağladımyaaa
hoşgeldin datlım gıymatlım sen nıye kusuyon bakem olmadı sana da roman yazarm ayol küsme sen yeterki
yanlıs oldugunu zannetmıyorum xcanımmm esmerde de on dk sonra belırmıstı hadı bgalaım bence hamılesın sende oh bee ne guzellll :)))))))))))) yarın sabah kan testı yaptırr yaaa
kibbbbbbbb canım çok belli o çizgi ya :)
nolcak şimdi birileri bişi yazsın kan vermeye mi gitsin napsın
sanki ben yaptım testi
amin hepimiz inş bebişlenicez
canımm ben yaptıgımda on saat gectı uzerınden yıne negatıftı yanı bence sen hamılesın ay yazamadım ellerm tıtredı heyecandan sankı ben hamıleyım haydı halay başlasınnnnnnnnnn :92::92:tebrıkler canımm
yaaa gerçekmiiiiii inanın salya sümük oldumm şimdiii, napim ben şimdi, kan tahliline falan mı gideyim bekleyeyim mi, inşallah doğrudur kızlaarya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?