- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
yaaa gerçekmiiiiii inanın salya sümük oldumm şimdiii, napim ben şimdi, kan tahliline falan mı gideyim bekleyeyim mi, inşallah doğrudur kızlaarya
imkanın varsa git canım kan testinee....Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş.
canım kesinlikle hamilesin imkanın varsa hemen kan ver..tebrik ederim..bende gaza geldim yaptım bendede seninkinden daha silik çıktı ama pc ye atamadım resmii...
canım benimmm eccük naz yapıyım dedim
cevap yaz deyince orda panoyu incele resim ekleyi görcen kıznasıl resim ekleniyo buraya benimkinide yorumlayın kızlarr
canım bende de var belki pko bilmiyorum,devletteki bir doktor olabilir dedi özele çıktım ordaki doktor yok dedi..sonra geçende yine devlette başka doktor olabilir dedi,yine özele gittim yok dedi..bir de olabilir yalnız,var da değil.
evlendiğimden beri 3 kere kist çıktı bende,sonuncusu biraz büyüktü neyseki kötü değilmiş eridi gitti ilaçla.
devlettekilere güvenemiyorum artık,ne yapıcam bilmiyorum..
sen düşük yaptığından hiç bahsetmemiştin kuzum ya..inş yine hamile kalacaksın üzülme
eşim gelcek birazdan inşallah öyleyimdir, hemen tahlile gidelim madem sen daha deneyimlisin canımya, seninkide silikmiş ama olabilirrr, hadi sende tahlileee, inşallah hepimiz hamiş oluruzyaaa ben hazırlanayım eşim gelince gideyim akşam gelirimmm
nasıl resim ekleniyo buraya benimkinide yorumlayın kızlarr
ben gözden kaçırmışım canım..ilk geldiğimde söylemiştim canım ilk gittiğim doktor baya yaşlıydı bana kıst var dedı fazla buyuk degıl dedı ıkı tane dedı sag ve sol yumurtalıklarda adet olunca gel dedı ben de adet gormuyordum olmuyordum..olmadım dedim adet sokturucu yazdı bana ama hamılelık suphem de var dedım.test yapalım dedi yaptık negatıftı normalde çıkmaya bılıyormuş erken oldumu çıkar mı dedım çıkmaya bılıyo bazen dedıilk br hafta kullanmadım sonra artık neyı beklıyon kullan dedıı anneme soldım annemde bece kıst kese o yanlıs goruyr dedı cunku dığer kıst dediği şey rahmın ustune yakındı bende monıtorden gormustumm daha sonra ılac bttıkten sonra regli oldum sancıdan kıpırdayamadım aaga kalktıgımda basım donuyordu gözümün önünü kararıyordu adım atamıyordum ve adet sancısı değildi biliyorum lavabıya gıttım parça gıttı sancı da kesıldı zatann daha sonra da ozele gıttım pko ve yumurta tembellıgım oldugunu soledı onceden bahsetmıstım ama bu kadar ayrıntıya gırmedımm canım
baya belli iste tatlim simdiden tebrik ederimmmmbu ne yaa bi günde iki güzel haber
masallah masallah nazar degmesin topigimize
sende bi kan vermeye git istersen canim emin olmak icin
ben gözden kaçırmışım canım..
geçmiş olsun,inş daha sağlıklı bilinçli bir şekilde hamile kalıp büyütücez bebişlerimizi.aklına getirip üzme kendini.
ay benı gulme krızıne soktun sen yaaa fazla çişliii sarı sarııı
ayy hayırlı olsun tatlım bence de sende hamılesın hadı bgaalım güzel bir aya gırdık demektır buuuhem çişli hemde bebişlii
alemsin sen aybizim yaaa
ayyy bende heyecanlandim bendemi test yapsam napsam
true senin kac gün gecti adetin?
ay benı gulme krızıne soktun sen yaaa fazla çişliii sarı sarııı
ayy hayırlı olsun tatlım bence de sende hamılesın hadı bgaalım güzel bir aya gırdık demektır buuuhem çişli hemde bebişlii
bend yapacammm gelin hep beraberr test yapalım belkı bu ay üreme ayıdırbol çişli olsun ama
ayyy kib testin resmini atacağı zaman gaza geldim bende yapıyım dedim...aynı testin üzerine işemiş gibi çıkmış resim bi kaç damla fazla damlatmışım
herkezin duacıyım birimiz değil hepimiz yaşayalım diye dua ediyorum hep inş.. herkezden hayırlı haberler alırız inş. bende hamişimdir...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin boynu bükük kalmasın,kimse kimseden geri kalmasın inş.
ayyy kib testin resmini atacağı zaman gaza geldim bende yapıyım dedim...aynı testin üzerine işemiş gibi çıkmış resim bi kaç damla fazla damlatmışım
herkezin duacıyım birimiz değil hepimiz yaşayalım diye dua ediyorum hep inş.. herkezden hayırlı haberler alırız inş. bende hamişimdir...Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin boynu bükük kalmasın,kimse kimseden geri kalmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?