Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canım kesinlikle hamilesin imkanın varsa hemen kan ver..tebrik ederim..bende gaza geldim yaptım bendede seninkinden daha silik çıktı ama pc ye atamadım resmii...

canım benimmm eccük naz yapıyım dedim

eşim gelcek birazdan inşallah öyleyimdir, hemen tahlile gidelim madem sen daha deneyimlisin canımya, seninkide silikmiş ama olabilirrr, hadi sende tahlileee, inşallah hepimiz hamiş oluruzyaaa ben hazırlanayım eşim gelince gideyim akşam gelirimmm

ilk geldiğimde söylemiştim canım ilk gittiğim doktor baya yaşlıydı bana kıst var dedı fazla buyuk degıl dedı ıkı tane dedı sag ve sol yumurtalıklarda adet olunca gel dedı ben de adet gormuyordum olmuyordum..olmadım dedim adet sokturucu yazdı bana ama hamılelık suphem de var dedım.test yapalım dedi yaptık negatıftı normalde çıkmaya bılıyormuş erken oldumu çıkar mı dedım çıkmaya bılıyo bazen dedıilk br hafta kullanmadım sonra artık neyı beklıyon kullan dedıı anneme soldım annemde bece kıst kese o yanlıs goruyr dedı cunku dığer kıst dediği şey rahmın ustune yakındı bende monıtorden gormustumm daha sonra ılac bttıkten sonra regli oldum sancıdan kıpırdayamadım aaga kalktıgımda basım donuyordu gözümün önünü kararıyordu adım atamıyordum ve adet sancısı değildi biliyorum lavabıya gıttım parça gıttı sancı da kesıldı zatann daha sonra da ozele gıttım pko ve yumurta tembellıgım oldugunu soledı onceden bahsetmıstım ama bu kadar ayrıntıya gırmedımm canım

tatlimmmmmmmmmmmm dedim ben sana bal gibide hamilesin isteeeeeee
ayyyyyyy cok sevindim canim benim yaa.. hemen kan ver gel meraktan catlarim
öyle silik cikmasi normal daha batina 1-2 gün var cünki... ayy insallah bendede cikarrrrrrr böyle güzel haber aldikca ümitleniyorum daha cok

ayyyyy bi bakınnn biraz fazla çişli kusura bakmayın aceleden oldu :26:

nasıl resim ekleniyo buraya benimkinide yorumlayın kızlarr

canimmm hadi insallah sende hamilesindirde bu ay bu topikte 3 hamisimiz olur
sovr, kib ve sen!

cevap yazarken yukarida zarf isaretinin oldugu yerdeki soldan 4. isarete tikla ordan ekleyebilirsin canim

ben gözden kaçırmışım canım..
geçmiş olsun,inş daha sağlıklı bilinçli bir şekilde hamile kalıp büyütücez bebişlerimizi.aklına getirip üzme kendini.

baya belli iste tatlim simdiden tebrik ederimmmm bu ne yaa bi günde iki güzel haber
masallah masallah nazar degmesin topigimize

sende bi kan vermeye git istersen canim emin olmak icin

topik üremeye başladı ayyy inş. bebiştir.. sabah ilk idrarla tekrarlıcam testii
ben yarın vericem canım...duruma görede cuma doktora giderim inş.

ben gözden kaçırmışım canım..
geçmiş olsun,inş daha sağlıklı bilinçli bir şekilde hamile kalıp büyütücez bebişlerimizi.aklına getirip üzme kendini.

inşallah canım yıyecek ekmegı olsaydı bır sekılde yasardı bence hayırlısı olsun dıyorum bakalım allahım bızı sınavdan gecırıyor şükredip bekleyecezz

alemsin sen aybizim yaaa

ayyy bende heyecanlandim bendemi test yapsam napsam
true senin kac gün gecti adetin?

ayyy kib testin resmini atacağı zaman gaza geldim bende yapıyım dedim...aynı testin üzerine işemiş gibi çıkmış resim....oysaki bi kaç damla fazla damlatmışım

herkezin duacıyım birimiz değil hepimiz yaşayalım diye dua ediyorum hep inş.. herkezden hayırlı haberler alırız inş. bende hamişimdir... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün kimsenin boynu bükük kalmasın,kimse kimseden geri kalmasın inş.

Son düzenleme:

iyikide yapmissin canim bak hem sari akintinda varmis benim daha 10 günüm var nasil bekliceksemmm sizden böyle haberler aldiktan sonra dahada sabirsizlandim
aminnnnnnnnnnn canim benimm...

amin canım topiktekiler sırayla hamıle kalmaya baslayınca ben cok mutlu oluyorum tabı kı moral olarak da çok ıyı gelıyor mesela bende benımde bebısımm olacagına ınanıyorum da ben işyerindeyim kendimi gülmekten alamıyorum bol çişlii üstüne işemişşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…