- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
alemsin sen aybizim yaaa
ayyy bende heyecanlandim bendemi test yapsam napsam
true senin kac gün gecti adetin?
amin canım topiktekiler sırayla hamıle kalmaya baslayınca ben cok mutlu oluyorum tabı kı moral olarak da çok ıyı gelıyor mesela bende benımde bebısımm olacagına ınanıyorumda ben işyerindeyim kendimi gülmekten alamıyorum bol çişlii üstüne işemişşşşş
bol çişli
canım benim bat 26'sıydı ama ben kahve kanamalı adet oldum 2-3 gün o yüzden hiç ihtimal vermedim..çünkü daha evvel 2 kere hamiş kaldım tutunma kanaması değil yanii..birde gögsüm falan hiç acımıyor hiç belirtim yok ama o sarı akıntı var iştee...
birde ben bebiş yoktur diye folikasit ve asprin içmedim... :18::18:
bol çişli
gerçektenn ya ben ımde çok yapsımm varr nedenseeeeeeeeee yaaaaaaaaa ama ne zaman yapsam kızlar bısı sorsam sızeeben bu ay reglı oldum mu.? yoksa o geçen aymıydı? unuttumm
tatlım benim bi bebişimin kalbi durdu pıhtılaşma olmasın diye hamile kalana kadar asprin iç günde 1 tane dedi doktor..hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyomuş..folik asit eksikliğinden bi tanıdığımın bebeğini aldılar omuriliği açıkmış..ondan korkuyorum..yoksa anam 4 evlat doğurmuş sapa sağlam ama artık hormon devrindeyiz :18:zaten biz cok fazla belirti ariyoruz kendimizde ama cogu zaman belirtisiz hamile oldugunu ögrenenler oluyo canim.. belkide üstüne gördün canim bence doktorunu ara sen.. folikasit ve aspirininde öyle cok cok önemi yoktur bence önceden annelerimiz folikasitmi iciyormus
bende düzenli kullanmiyorum folikasiti.. arada unuttugum oluyo..
yerlere yatıp bagıra bgıra kkahkaha atmak ıstıyorum
tatlım benim bi bebişimin kalbi durdu pıhtılaşma olmasın diye hamile kalana kadar asprin iç günde 1 tane dedi doktor..hamile kalıncada kan sulandırıcı iğne kullanmam gerekiyomuş..folik asit eksikliğinden bi tanıdığımın bebeğini aldılar omuriliği açıkmış..ondan korkuyorum..yoksa anam 4 evlat doğurmuş sapa sağlam ama artık hormon devrindeyiz :18:
ve daha evvel 2 hamilelikte çatlama günü ilişki oluyor ya hemen 2 gün sonrası şiddetli gögüs ağrım oluyordu gebe kaldığımı anlıyodum..bu ay ilişkiden sonra gögüslerimi sıktım hiç belirti yoktu bende 4 gün içtim asprini,folikasiti bıraktım..aman sakın siz umudu kesmeyinn..
buradaki doktorum bayramdan sonra başka yere atandı..yarın kan testi yaptırım cuma günü için ile yada başka ilçenin doktoruna randevu alıp gidiyim bari..hele kan testinde çıksın garanti olsundaa
anam kız kafayı yedi
canım sen sıkmaa canını benimde 2 gebeliğimin sonu hüsran oldu...şu an titriyorum ama tam sevinemiyorum..keseyi kalp atışını değil 9 ay sonra bebeği ne zaman kucağıma alırım o zaman mutlu olurum ben
ben çok büyük sıkıntı ve problemlerle tedavilerle hamiş kalabiliyorum...Problemi olan arkadaşlarıma umut olsun...ve sizlerde şükredin hiç bir sorununuz yok..inş. Rabbim sizlerede nasip edecek inş. ben hep peşpeşe kalalım diye dua ediyorum önde giden hamişlerin tecrübelerinden faydalanırız,doğum hikayelerini dinleriz..düşüncesi bile ne güzel oluyor hayali bile çok güzell.. sahii o günler gelir mi ki?
kib kan testine gitti galiba bana hiç yorum yapmadığına göre
dua edelimde hayırlı haberlerle gelsin inş.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
bence sovr ve kib (ve emin olamıyorum hala eğerki) bende hamileysem bence bizden başka 1-2 kişi daha bu ay hamişlik haberi vericek ve kasımdada bi kaç kişiden yine güzel haberler alıcaz sanki içime öyle bi his doğdu
bereketli bi topik
canim düsünme öyle bol bol dua et allahin izniyle hamilesindir ve sapa saglam bir bebegin olur insallah
iyi düsün iyi olsun.. bugünden itibaren icmeye basla yine ozaman..
kib kan testine gitti galiba bana hiç yorum yapmadığına göre
dua edelimde hayırlı haberlerle gelsin inş.
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
bence sovr ve kib (ve emin olamıyorum hala eğerki) bende hamileysem bence bizden başka 1-2 kişi daha bu ay hamişlik haberi vericek ve kasımdada bi kaç kişiden yine güzel haberler alıcaz sanki içime öyle bi his doğdu
bereketli bi topik
üstüne işemedim yahu azıcık fazla çiş damlattım
damlattım 1-2 kere az mı oldu derken elimin ayarı kaçmış 3-4-5 derken test sarı bir test oldu
işyerinde yatamazsın yerlereyerlere yatıp bagıra bgıra kkahkaha atmak ıstıyorum
evet gitti saniriminsallah güzel haberlerle gelir...
evet canim banada öyle geliyo... ne yalan söyliyim bu ay bende hamile kalirim diye bi his vardi icimde daha batima var hayirlisi olsun beklemedeyim bakalim.. ama gögüs uclarim aciyo, sag kasigimda sizlama var dizime vuran.. ve ögleden beri belimim sag tarafindada agri var biraz.. belkide piskolojik bilmiyorum ama insallah bende pesinizden gelirim bu ay
evet titredi bide acele yaptımçünkü elin titredi biliyorum
işyerinde yatamazsın yerlere
eve gidince yat :))
oyle yapcam bundan sonra ona da çişli diyecemmmm bebısıne de senınbu anan varya çişli sarı sarı dolanıyo ortada dıyecemmçünkü elin titredi biliyorum
işyerinde yatamazsın yerlere
eve gidince yat :))
oyle yapcam bundan sonra ona da çişli diyecemmmm bebısıne de senınbu anan varya çişli sarı sarı dolanıyo ortada dıyecemm
inş.. herkezee dua üstüne dua ediyorum tivitisi,bitteri,kib,aybizim,sümeyyab,ivo,sovr,mukurose,rüzgargülü ve sen hep isim isim tek tek sayıyorum sizi...ay şu an isim yazmayı unuttuğum varsa kus. bakmasın çok tuhaf duygular içindeyim.. inş. bu ay sendende iyi haberler alırız
benim 2 hamileliğimde gögüs ağrısıyla başlamıştı inş. seninkide öyledir canım
evet titredi bide acele yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?