eneeee beni yerin dibine soktu
mahallede kısaca sidikli true derler bana
inşallah canı benımmmmmmmmmmmay hayırlı olsun maşallah hepınızı maşallah ohh n guzel uleynnn topıkcıler ureyın hadı bagalım nufusu bız katlayacazz yaw benım reglım gecen ay mı olmustu bu ay mı bılen var mı
inş.... tek dileğim beraber peş peşe inş.
kız ben senin batını unuttum :44:
ben klomende n sonra ne zaman reglı oldum ayın 12 sıydı batım da gecen ayın 12 sınde mı oldum bu ayın 12 sınde mı hatırlamıyorumm
inş.. herkezee dua üstüne dua ediyorum tivitisi,bitteri,kib,aybizim,sümeyyab,ivo,sovr,mukurose,rüzgargülü ve sen hep isim isim tek tek sayıyorum sizi...ay şu an isim yazmayı unuttuğum varsa kus. bakmasın çok tuhaf duygular içindeyim.. inş. bu ay sendende iyi haberler alırız
benim 2 hamileliğimde gögüs ağrısıyla başlamıştı inş. seninkide öyledir canım
evet titredi bide acele yaptım
canım sen ekim 12 de oldun aybizim senden daha iyi takip ediyorum seni ben
Vay vay neler olmus topikte yahu ayagini surten hamile kaliyor ne guzel
Gozunuz aydin kizlar INSALLAH hamilesiniz 3. de tebrik ederim hepinizi
INSALLAH ruzgargulumde hamiledir dortleriz gebeleri
:
sisikli trueeeeeeeeeeeay yok yerin dibine sokmak değil canım ama çokk komik elimde değilllllllll çiş olmuşşşşşşşşşşşş kendı kendıme guluyrum zannedıyor gecenlerde bana bakıyorr tru sidikli trueeeeeee çişli truee ay valla koptum kısa devre yapcam sımdı
kiz dur benide güldürüyorsun is arkadaslarim diyecek ne oluyo buna diye
ivo hoşgeldin canımm...inş. canımmm inş. hepimiz hamiş kalıcaz stres yapma hiç bir sorunun yok seninde olacak inş.vayyyyyyy kızlar herkes hamile valla çokkkk sevindim ben bu ay acayip stres yaptım doktor yumurtan yok deyince tırt yani bu ay ben regl olup bi an önce çalışmalara başlamak istiyorum ama daha bi ton gün var zaten 1 haftadır da başım ağrıyo stresten taktım kafayı valla ama sizlere çokkkkkkkk sevindim ya inşallah hamilesinizdir diyorum ve bi dahaki ay da ben arkanızdan gelirim inşallah
insallah canim... az önce lavaboya gittim canim ve cook koyu kivamli beyaz akintim geldi ayyyyyy ne hallere düstük akintimizi inceliyoruz
sisikli trueeeeeeeeeeeay yok yerin dibine sokmak değil canım ama çokk komik elimde değilllllllll çiş olmuşşşşşşşşşşşş kendı kendıme guluyrum zannedıyor gecenlerde bana bakıyorr tru sidikli trueeeeeee çişli truee ay valla koptum kısa devre yapcam sımdı
canım sen aybizime uymakiz dur benide güldürüyorsun is arkadaslarim diyecek ne oluyo buna diye
true nın çiş konusu aklıma geldı çay bogazıma takıldı gulmekten boguluyordum
ay bana patronum sordu zaten bırsey dıyemedım patrona ne deseydım çişli true hcge ye çişi fazla kaçırmış aynı üstün e işemiş gibi duruyor mu deseydim ne deseydim mmmm
kız diline çok fena düştümmm aybizim bi açığını yakalıyım varyaaa dilimden çekeceğin var
canım sen aybizime uyma
adım sidikliye çıktı aboooowww
ay bugün bitsin evime gideyim kocama sarılayım çok özledim
anca sarılıyok zatennn bız bu aralarramasen daha cok sarıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?