Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

eneeee beni yerin dibine soktu
mahallede kısaca sidikli true derler bana

sisikli trueeeeeeeeeeeay yok yerin dibine sokmak değil canım ama çokk komik elimde değilllllllll çiş olmuşşşşşşşşşşşş kendı kendıme guluyrum zannedıyor gecenlerde bana bakıyorr tru sidikli trueeeeeee çişli truee ay valla koptum kısa devre yapcam sımdı

inş.... tek dileğim beraber peş peşe inş.
kız ben senin batını unuttum :44:

vayyyyyyy kızlar herkes hamile valla çokkkk sevindim ben bu ay acayip stres yaptım doktor yumurtan yok deyince tırt yani bu ay ben regl olup bi an önce çalışmalara başlamak istiyorum ama daha bi ton gün var zaten 1 haftadır da başım ağrıyo stresten taktım kafayı valla ama sizlere çokkkkkkkk sevindim ya inşallah hamilesinizdir diyorum ve bi dahaki ay da ben arkanızdan gelirim inşallah

Vay vay neler olmus topikte yahu ayagini surten hamile kaliyor ne guzel
Gozunuz aydin kizlar INSALLAH hamilesiniz 3. de tebrik ederim hepinizi
INSALLAH ruzgargulumde hamiledir dortleriz gebeleri

insallah canim... az önce lavaboya gittim canim ve cook koyu kivamli beyaz akintim geldi ayyyyyy ne hallere düstük akintimizi inceliyoruz

Vay vay neler olmus topikte yahu ayagini surten hamile kaliyor ne guzel
Gozunuz aydin kizlar INSALLAH hamilesiniz 3. de tebrik ederim hepinizi
INSALLAH ruzgargulumde hamiledir dortleriz gebeleri
:

benide unutma tweetyyyyy 10 gün var batima beklemedeyimmm :18::18::18:

kiz dur benide güldürüyorsun is arkadaslarim diyecek ne oluyo buna diye

ivo hoşgeldin canımm...inş. canımmm inş. hepimiz hamiş kalıcaz stres yapma hiç bir sorunun yok seninde olacak inş.
insallah canim... az önce lavaboya gittim canim ve cook koyu kivamli beyaz akintim geldi ayyyyyy ne hallere düstük akintimizi inceliyoruz

hep o şeffaf yumurta akı akıntı diyolar yaa..ben evlenmeden evvel 1 kere evlendikten sonrada 1 kere gördüm ama o zaman ne olduğuu bilmiyordum..sonra yumurtanın çatlama belirtisi dediler 2 yıldır daha hiç baktım baktım göremedim

kız diline çok fena düştümmm aybizim bi açığını yakalıyım varyaaa dilimden çekeceğin var
kiz dur benide güldürüyorsun is arkadaslarim diyecek ne oluyo buna diye
canım sen aybizime uyma

true nın çiş konusu aklıma geldı çay bogazıma takıldı gulmekten boguluyordum

adım sidikliye çıktı aboooowww

ay bana patronum sordu zaten bırsey dıyemedım patrona ne deseydım çişli true hcge ye çişi fazla kaçırmış aynı üstün e işemiş gibi duruyor mu deseydim ne deseydim mmmm

patronum bi arkadaş gebelik testi yapcakmış heyecanlanmış teste işemiş banyo,ev,don filan batmış deyiverseydin gari
patronun canım o senin yabancı mı?

ay bugün bitsin evime gideyim kocama sarılayım çok özledim

Son düzenleme:
kız diline çok fena düştümmm aybizim bi açığını yakalıyım varyaaa dilimden çekeceğin var

canım sen aybizime uyma

adım sidikliye çıktı aboooowww

ayy koptum valla patron yabancı değill,,bana dıyon true don mon dıyoo batmış dıyo ay senın inşallah yataklara falan ayyy gülmekten bayılacammmmmmtemız bırsey kaldı mı true banyodapatron neye guldun dedı yaaa ayy truueee çişşşş banyo hcgg ayyyyyyyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…