- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
koca bu özlenmez mi? benimkidee gelsee sarılsaakkk dün nöbetten çıktı ayın 6'sına kadar nöbeti yokay bugün bitsin evime gideyim kocama sarılayım çok özledim
hala gülüyor halaa şuna bak yahuuayy koptum valla patron yabancı değill,,bana dıyon true don mon dıyoo batmış dıyoay senın inşallah yataklara falan ayyy gülmekten bayılacammmmmm temız bırsey kaldı mı true banyoda patron neye guldun dedı yaaa ayy truueee çişşşş banyo hcgg ayyyyyyyyyyy
bugünleri canım sıkkın canım,sarılmaya ihtiyacım var manen
başka sebep yok yani
bugünleri canım sıkkın canım,sarılmaya ihtiyacım var manen
başka sebep yok yani
ivo hoşgeldin canımm...inş. canımmm inş. hepimiz hamiş kalıcaz stres yapma hiç bir sorunun yok seninde olacak inş.
hep o şeffaf yumurta akı akıntı diyolar yaa..ben evlenmeden evvel 1 kere evlendikten sonrada 1 kere gördüm ama o zaman ne olduğuu bilmiyordum..sonra yumurtanın çatlama belirtisi dediler 2 yıldır daha hiç baktım baktım göremedim
kız ben kendım ıcın soledım onu hayırdır canım canın nıye sıkkın anlat bana ben guzın ablan olurum senın ayıb edıyon bak
ay karı koca arasında sapıklık mı olurr a ne ayıpkoca bu özlenmez mi? benimkidee gelsee sarılsaakkk dün nöbetten çıktı ayın 6'sına kadar nöbeti yokoohhh yaşadıkk beee
ohh ohh yaşadınız sız bız benımkyle bır araya gelemıoruz bır turlu canım yaaa:)ben 6 da çıkıyom o 11 de geş-lmesı 11 30 buluyorr o gelene kadar dayanamıyorum uyuyorum anca uyurken uyku arasında sarılıyorummm napiim ayolll
hala gülüyor halaa şuna bak yahuukız bak bebişim varsa teyzelerine karşı anasını çok mahçup ediyosun bakk ona göree kim ister anası sidikli olsun
ben senin bebişini yerim canım yaaatamam da trıuee hadı benı yok ettın goruntulerı nasıl yok edecen kocaman çişli hcg remi yukledın ustunde de kocaman true yazıyo onu nasıl yok edecennnnn
o sapık canım o hep art niyetle sarılıyor kocasına
hahahahakiz noldu sana bugün böyle ne yedin ne ictin söyle bakiyim bizde yiyip icelim
hep böyle gül hep böyle neseli ol en kötü günün böyle olsun tatlim
hahahahakiz noldu sana bugün böyle ne yedin ne ictin söyle bakiyim bizde yiyip icelim
hep böyle gül hep böyle neseli ol en kötü günün böyle olsun tatlim
zaten siz beni hiç özlemiyonuz nerde bu kız demiyonuzküstüm
canım sitres yapacak bır durum yok olmasını daha da zorlaştırırsınız benım onceden coktu sıtres ama ben akışına bıraktım artıkkkızlar ya merak ediyorum bende mi var bi sıkıntı siz hiç stres yapmıyonuz mu ben mi yapıyorum yahuuuu tutmuyo bizimkisi bu ay acayip stres yaptım ben kendimi kastım zaten bu ay olmayacak biliyorum çünkü yumurtlamamışım doktor öyle demişti ama dün kopkoyu ikinci kırmızıyı gördüm ovüde ne alaka ben anlamadım hatta ondan önceki günde gördüm geç yumurtluyorum bu ay sanırım ama doktor yumurta yok demişti 14.gün olsa görünmezmiydi anlamadım ben yaaaa hiç bişey zaten kendimi çok kastım bu ay çatlayamadı galiba çünkü hiç ağrım yok ama felaket baş ağrım var 1 haftadır geçmiyobıktım bu strestennnnnnnnnnnnnnnnnn
diline düşenin vay halineeeben senin bebişini yerim canım yaaatamam da trıuee hadı benı yok ettın goruntulerı nasıl yok edecen kocaman çişli hcg remi yukledın ustunde de kocaman true yazıyo onu nasıl yok edecennnnn
canım stresi at bi kenara ben bu ay folikasit bile içmedim o kadar umutsuzdum..kızlar ya merak ediyorum bende mi var bi sıkıntı siz hiç stres yapmıyonuz mu ben mi yapıyorum yahuuuu tutmuyo bizimkisi bu ay acayip stres yaptım ben kendimi kastım zaten bu ay olmayacak biliyorum çünkü yumurtlamamışım doktor öyle demişti ama dün kopkoyu ikinci kırmızıyı gördüm ovüde ne alaka ben anlamadım hatta ondan önceki günde gördüm geç yumurtluyorum bu ay sanırım ama doktor yumurta yok demişti 14.gün olsa görünmezmiydi anlamadım ben yaaaa hiç bişey zaten kendimi çok kastım bu ay çatlayamadı galiba çünkü hiç ağrım yok ama felaket baş ağrım var 1 haftadır geçmiyobıktım bu strestennnnnnnnnnnnnnnnnn
kızzzz özlemez olurmuyum bak bakalım bugün herkezle beraber senin adınıda saydım ivo da var dedim dua ederken tek tek isimlerinizi sayıyorumdaaazaten siz beni hiç özlemiyonuz nerde bu kız demiyonuzküstüm
evet sapıkımsıo sapık canım o hep art niyetle sarılıyor kocasına
aman iş yerinde olan can sıkıcı şeyler iştekız ben kendım ıcın soledım onu hayırdır canım canın nıye sıkkın anlat bana ben guzın ablan olurum senın ayıb edıyon bak
ayy tamam canım sapıkımsı değilsin sorry :) kıyamam ben sana özlüyon sen de kocişiniohh ohh yaşadınız sız bız benımkyle bır araya gelemıoruz bır turlu canım yaaa:)ben 6 da çıkıyom o 11 de geş-lmesı 11 30 buluyorr o gelene kadar dayanamıyorum uyuyorum anca uyurken uyku arasında sarılıyorummm napiim ayolll
sen de aklımızdasın canım ama buraya çok takılmıyorsunkızlar ya merak ediyorum bende mi var bi sıkıntı siz hiç stres yapmıyonuz mu ben mi yapıyorum yahuuuu tutmuyo bizimkisi bu ay acayip stres yaptım ben kendimi kastım zaten bu ay olmayacak biliyorum çünkü yumurtlamamışım doktor öyle demişti ama dün kopkoyu ikinci kırmızıyı gördüm ovüde ne alaka ben anlamadım hatta ondan önceki günde gördüm geç yumurtluyorum bu ay sanırım ama doktor yumurta yok demişti 14.gün olsa görünmezmiydi anlamadım ben yaaaa hiç bişey zaten kendimi çok kastım bu ay çatlayamadı galiba çünkü hiç ağrım yok ama felaket baş ağrım var 1 haftadır geçmiyobıktım bu strestennnnnnnnnnnnnnnnnn
diline düşenin vay halineee
canım stresi at bi kenara ben bu ay folikasit bile içmedim o kadar umutsuzdum..
eğer ovülasyon testinde çıktıysa yumurtluyosundur belki sen değerlendir...
her doktorun lafına güvenme birazda bildiğini okuçatlayan yumurta ultrasonda gözükmez belkide yumurtladıktan sonra gittin doktora
kızzzz özlemez olurmuyum bak bakalım bugün herkezle beraber senin adınıda saydım ivo da var dedim dua ederken tek tek isimlerinizi sayıyorumdaaa
bugün baanda kimse cvp yazmayınca küstüm yazdım
birde sen bu topikte daha fazla strese giriyorum artık sık girmicem demiştin yaaaa..ondan sık girmediğinide biliyorumm
diline düşenin vay halineee
ay napimm hoşuma gidiyor uğraşmak bana da eğlence çıkt işte
canım stresi at bi kenara ben bu ay folikasit bile içmedim o kadar umutsuzdum..
eğer ovülasyon testinde çıktıysa yumurtluyosundur belki sen değerlendir...
her doktorun lafına güvenme birazda bildiğini okuçatlayan yumurta ultrasonda gözükmez belkide yumurtladıktan sonra gittin doktora
kızzzz özlemez olurmuyum bak bakalım bugün herkezle beraber senin adınıda saydım ivo da var dedim dua ederken tek tek isimlerinizi sayıyorumdaaa
bugün baanda kimse cvp yazmayınca küstüm yazdım
birde sen bu topikte daha fazla strese giriyorum artık sık girmicem demiştin yaaaa..ondan sık girmediğinide biliyorumm
evet sapıkımsı
aman iş yerinde olan can sıkıcı şeyler işte
başım çatlıyor şu an,uykumu alamadım bugün
ayy tamam canım sapıkımsı değilsin sorry :) kıyamam ben sana özlüyon sen de kocişini
sen de aklımızdasın canım ama buraya çok takılmıyorsun
biliyorum düşündükçe stres yapıyorsun
dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirsin,o gün yumurta yok dedi diye sıkma canını
ben başka şeylerle uğraşırken bebeği unutuyorum sen evde olduğun için de çok düşünüyor olabilirsin
canım canım ne güzel de cümle kurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?