Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ay bugün bitsin evime gideyim kocama sarılayım çok özledim
koca bu özlenmez mi? benimkidee gelsee sarılsaakkk dün nöbetten çıktı ayın 6'sına kadar nöbeti yok oohhh yaşadıkk beee

hala gülüyor halaa şuna bak yahuu kız bak bebişim varsa teyzelerine karşı anasını çok mahçup ediyosun bakk ona göree kim ister anası sidikli olsun

bugünleri canım sıkkın canım,sarılmaya ihtiyacım var manen
başka sebep yok yani

o sapık canım o hep art niyetle sarılıyor kocasına

bende bikere gördüm ama o ay olmadi.. bide cuma günü gördüm iste cuma ve pazar calistik insallah tutmustur bu sefer
ama bu akinti bembeyazdi ve öyle yumurta aki gibi degil daha koyu kivamliydi...
ayyyyyyy ya bu ne yaa sanki yemek tarifi veriyoruz tövbe tövbeeee....

kız ben kendım ıcın soledım onu hayırdır canım canın nıye sıkkın anlat bana ben guzın ablan olurum senın ayıb edıyon bak

hahahaha kiz noldu sana bugün böyle ne yedin ne ictin söyle bakiyim bizde yiyip icelim
hep böyle gül hep böyle neseli ol en kötü günün böyle olsun tatlim

ay karı koca arasında sapıklık mı olurr a ne ayıp sadece bu aralar sarılıyoruz baska bısı yokk dedıydım hemen pise çekin

hahahaha kiz noldu sana bugün böyle ne yedin ne ictin söyle bakiyim bizde yiyip icelim
hep böyle gül hep böyle neseli ol en kötü günün böyle olsun tatlim

aminnnnnnn jepimizin canımm beninmmmmmmmm de kendimi tutamıyorum iş yerinde olmasam kendımı atacam buldugum her yeree ayyy

ben senin bebişini yerim canım yaaatamam da trıuee hadı benı yok ettın goruntulerı nasıl yok edecen kocaman çişli hcg remi yukledın ustunde de kocaman true yazıyo onu nasıl yok edecennnnn

ohh ohh yaşadınız sız bız benımkyle bır araya gelemıoruz bır turlu canım yaaa:)ben 6 da çıkıyom o 11 de geş-lmesı 11 30 buluyorr o gelene kadar dayanamıyorum uyuyorum anca uyurken uyku arasında sarılıyorummm napiim ayolll

kızlar ya merak ediyorum bende mi var bi sıkıntı siz hiç stres yapmıyonuz mu ben mi yapıyorum yahuuuu tutmuyo bizimkisi bu ay acayip stres yaptım ben kendimi kastım zaten bu ay olmayacak biliyorum çünkü yumurtlamamışım doktor öyle demişti ama dün kopkoyu ikinci kırmızıyı gördüm ovüde ne alaka ben anlamadım hatta ondan önceki günde gördüm geç yumurtluyorum bu ay sanırım ama doktor yumurta yok demişti 14.gün olsa görünmezmiydi anlamadım ben yaaaa hiç bişey zaten kendimi çok kastım bu ay çatlayamadı galiba çünkü hiç ağrım yok ama felaket baş ağrım var 1 haftadır geçmiyo bıktım bu strestennnnnnnnnnnnnnnnnn

canım sitres yapacak bır durum yok olmasını daha da zorlaştırırsınız benım onceden coktu sıtres ama ben akışına bıraktım artıkk

ben senin bebişini yerim canım yaaatamam da trıuee hadı benı yok ettın goruntulerı nasıl yok edecen kocaman çişli hcg remi yukledın ustunde de kocaman true yazıyo onu nasıl yok edecennnnn
diline düşenin vay halineee
canım stresi at bi kenara ben bu ay folikasit bile içmedim o kadar umutsuzdum..
eğer ovülasyon testinde çıktıysa yumurtluyosundur belki sen değerlendir...
her doktorun lafına güvenme birazda bildiğini oku çatlayan yumurta ultrasonda gözükmez belkide yumurtladıktan sonra gittin doktora

zaten siz beni hiç özlemiyonuz nerde bu kız demiyonuz küstüm
kızzzz özlemez olurmuyum bak bakalım bugün herkezle beraber senin adınıda saydım ivo da var dedim dua ederken tek tek isimlerinizi sayıyorumdaaa
bugün baanda kimse cvp yazmayınca küstüm yazdım

birde sen bu topikte daha fazla strese giriyorum artık sık girmicem demiştin yaaaa..ondan sık girmediğinide biliyorumm

aybizim bak ben sitem ettim bugün, beni ilgi manyağı yaptın ivoyuda yap

o sapık canım o hep art niyetle sarılıyor kocasına
evet sapıkımsı

kız ben kendım ıcın soledım onu hayırdır canım canın nıye sıkkın anlat bana ben guzın ablan olurum senın ayıb edıyon bak
aman iş yerinde olan can sıkıcı şeyler işte
başım çatlıyor şu an,uykumu alamadım bugün

ayy tamam canım sapıkımsı değilsin sorry :) kıyamam ben sana özlüyon sen de kocişini

sen de aklımızdasın canım ama buraya çok takılmıyorsun
biliyorum düşündükçe stres yapıyorsun
dediğin gibi geç yumurtluyor olabilirsin,o gün yumurta yok dedi diye sıkma canını
ben başka şeylerle uğraşırken bebeği unutuyorum sen evde olduğun için de çok düşünüyor olabilirsin

true zaten doktor belki çatlamıştır bu ay hsg çektirdin sorun yok sıkıntı yapma demişti bana ama yumurtlamadığımı duyunca hepten sıkıntı yaptım sağol bu arada unutmayın beni kızlar aklım hep sizlerde ama evde internet yok işyerinde de yoğunum bi de dediğim gibi kafa yormayayım diyorum ama elimde değil döndüm dolaştım geldim yine bu arada güzel haberler var yakında inşallah hadi bakalım kib şovr ve sen inşallah hamilesinizdir bizde önümüzdeki ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

ivo kız burdan uzak olursan bence sıtrese gıren bır üremeyi çoğalttık hadi bagalımmm

yok canım ben de çalışıyorum ah benim eşek kafammmmmmmm ne diye stres yapıyosam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…