Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

önümüzdeki aydan çok umutluyum kızlar yani diyorum ki benim bebişte yakında bu sinemalarda coming soonnnnn

e sen bi ara evdeydin ne bileyim ev hanımısın sandım :)) ne iş yapıyorsun aaa devletteydin galiba dimi

yapıyorum işte bişeler yok özel canım yaaaa devlete kapak atamadık henüz yok ben hiç evde olmadım 20 yaşımdan beridir çalışıyorum :)

bencede canım benim bak sen aşırı stres yapıyosun kafaya takıyosun..Allaha bin şükür hiç bir sorununuz çıkmadı..bak nelerle uğraşıyoruz..ben bin bir tedavi olmadan hayal bile kuramıyorum ama yinede şükrediyorum..Rabbim dermansız dert vermesin. sümeyyab tüp bebek yaptırıcak kaygıları illaki var ama oda umudunu yitirmiyor...

sen bence yumurta takibine git adet bitiminden sonra ve ona göre cinsel perhiz yapın ve çatlama günü ilişki olsun.. daha garantili doktor gözetiminde

inş. hepimiz peş peşe hamiş kalalım..şu an hamilemiyim değilmiyim tam kesin değil..ama baştan beri dedimm bi tarafım eksik kalır hepimize nasip olsunda benimde içim anca o zaman rahat eder..
peş peşe kalalım istiyorumm inşallah hep duamdasın ben sana hep ikiz diliyorum bak

benım 10 uz olsu ıstıyorummm

önümüzdeki aydan çok umutluyum kızlar yani diyorum ki benim bebişte yakında bu sinemalarda coming soonnnnn

ahaaa aybizimle takılmanın yan etkileri

varyaa hepiniz o kadar sıcacıksınız ki kucaklamak istiyorumm

ilk tanıştığımız yazıştığımız zamanlardaki gibi dua ediyorumm...peş peşe birbirimizden kopmadan ilerleyelim inş. birbirimizin tecrübelerinden faydalarak 1-2 ay arayla hepimiz hamiş kalsak ne iyi olur

ben çok özlüyorum kocişimiii he heona uykud bile şımarıklık yapıyom naz yapıyommm
sen kocanın ömrünü uzatıyorsun kesin

yapıyorum işte bişeler yok özel canım yaaaa devlete kapak atamadık henüz yok ben hiç evde olmadım 20 yaşımdan beridir çalışıyorum :)
umutlu olmak iyidir :) moral demektir bu

aman ne yapalım devlet bizi kaybetti :) özel de olsa ekmek parası işte şükürler olsun
ben de lise çağımdan beri yazları hep çalıştım,sigortam da 17 yaşında başladı galiba

herkes bana ikiz diliyo en yakın arkadaşımda hep sana ikiz diliyorum diye en başından beri yoksa benim ikizim mi olacak nedir anlamadım hiç istemiyodum ikiz hep olmasın diyodum ama hayırlısı neyse o olsun diyorum .

true en bilgilimiz sensin ondan sana soruyorum canım benim 14.gün yumurta yok dedi doktor ben 19-20.günler kopkoyu iki çizgi gördüm ovüde bugün de 21.günüm ne alaka anlamadım yaaaa acaba yumurta gelişiyodu stresten geriledi şimdi tekrar mı gelişmeye başladı ya da doktordan mı korkmaya başladı da ona mı görünmüyo ne dersin??

canım benim belki ayda 1 kez yumurtluyoruz belki 2 kez belki 5 kez bunu bilemeyiz kimisi 14.gün çatlar kimisi 21.gün buda belli olmaz...
bak ben tedavi gördüğüm halde iğneyle büyütüldü yumoş ama 17.gün anca çatlatılacak boyuta geldi...
belkide senin stresten yumurtan sonradan gelişti..sen değerlendir..her türlü ihtimal söz konusu...
yumurta gelişimi gerileyip sonra tekrar ilerlemez o zaman sağlıksız bi yumoş olur döllense bile tutmaz..ama yeni bir yumoş gelişip büyümüş olabilir..değerlendirrrr

true bize teste iseme dersi versin kizlar ne dersiniz?

hatta mahsun kırmızıgülden 'sarı sarı' şarkısı bana gelsin
inş.. bu ay sizde işersiniz testeee çift çizgileri yüklersinizzz sizi bi makaraya alırım inş..

sanada 3'üz diliyom Allahtan...3 tane çocuk ne uyku ne rahatlık nede çişimle dalga geçecek vakit bulamazsın inş.
aybizimle ikinizee üçüzz diliyom bundan sonraaa...inş. hacet kapıları açıktırr...aminnnnnnn

Son düzenleme:

ayyy tatlim saglikli olsunlarda hic önemli degil.. zaten 2-3 cocuk düsünüyorduk 3ü bir büyür atlatirim iste ne güzel

[video=youtube;m9Qp7B06JOw]http://www.youtube.com/watch?v=m9Qp7B06JOw[/video]

evet bu sarki sana gelsin tatlim

ayyy tatlim saglikli olsunlarda hic önemli degil.. zaten 2-3 cocuk düsünüyorduk 3ü bir büyür atlatirim iste ne güzel

ayyy inş.
ne banyo yapmaya vaktin olsun
ne kocanla şuku yapmaya vaktin olsun
sürekli uykusuz kal
emi

az evvel eşim geldi eşimde tiksindi testi gösterdim çek şu sidikli şeyi dedi..naptın mübarek üstünemi işedin dedi..azıcık fazla damlatmışım dedim. iyiki s.çmamışın dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…