- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
e sen bi ara evdeydin ne bileyim ev hanımısın sandım :)) ne iş yapıyorsun aaa devletteydin galiba dimiyok canım ben de çalışıyorumah benim eşek kafammmmmmmm ne diye stres yapıyosam
zaten siz beni hiç özlemiyonuz nerde bu kız demiyonuzküstüm
e sen bi ara evdeydin ne bileyim ev hanımısın sandım :)) ne iş yapıyorsun aaa devletteydin galiba dimi
önümüzdeki aydan çok umutluyum kızlar yani diyorum ki benim bebişte yakında bu sinemalarda coming soonnnnn
true zaten doktor belki çatlamıştır bu ay hsg çektirdin sorun yok sıkıntı yapma demişti bana ama yumurtlamadığımı duyunca hepten sıkıntı yaptım sağol bu arada unutmayın beni kızlar aklım hep sizlerde ama evde internet yok işyerinde de yoğunum bi de dediğim gibi kafa yormayayım diyorum ama elimde değil döndüm dolaştım geldim yine bu arada güzel haberler var yakında inşallah hadi bakalım kib şovr ve sen inşallah hamilesinizdir bizde önümüzdeki ay inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
bencede canım benim bak sen aşırı stres yapıyosun kafaya takıyosun..Allaha bin şükür hiç bir sorununuz çıkmadı..bak nelerle uğraşıyoruz..ben bin bir tedavi olmadan hayal bile kuramıyorum ama yinede şükrediyorum..Rabbim dermansız dert vermesin. sümeyyab tüp bebek yaptırıcak kaygıları illaki var ama oda umudunu yitirmiyor...
sen bence yumurta takibine git adet bitiminden sonra ve ona göre cinsel perhiz yapın ve çatlama günü ilişki olsun.. daha garantili doktor gözetiminde
inş. hepimiz peş peşe hamiş kalalım..şu an hamilemiyim değilmiyim tam kesin değil..ama baştan beri dedimm bi tarafım eksik kalır hepimize nasip olsunda benimde içim anca o zaman rahat eder..
peş peşe kalalım istiyorumm inşallah hep duamdasın ben sana hep ikiz diliyorum bak
önümüzdeki aydan çok umutluyum kızlar yani diyorum ki benim bebişte yakında bu sinemalarda coming soonnnnn
sen kocanın ömrünü uzatıyorsun kesinben çok özlüyorum kocişimiii he heona uykud bile şımarıklık yapıyom naz yapıyommm
umutlu olmak iyidir :) moral demektir buyapıyorum işte bişeler yok özel canım yaaaa devlete kapak atamadık henüzyok ben hiç evde olmadım 20 yaşımdan beridir çalışıyorum :)
bencede canım benim bak sen aşırı stres yapıyosun kafaya takıyosun..Allaha bin şükür hiç bir sorununuz çıkmadı..bak nelerle uğraşıyoruz..ben bin bir tedavi olmadan hayal bile kuramıyorum ama yinede şükrediyorum..Rabbim dermansız dert vermesin. sümeyyab tüp bebek yaptırıcak kaygıları illaki var ama oda umudunu yitirmiyor...
sen bence yumurta takibine git adet bitiminden sonra ve ona göre cinsel perhiz yapın ve çatlama günü ilişki olsun.. daha garantili doktor gözetiminde
inş. hepimiz peş peşe hamiş kalalım..şu an hamilemiyim değilmiyim tam kesin değil..ama baştan beri dedimm bi tarafım eksik kalır hepimize nasip olsunda benimde içim anca o zaman rahat eder..
peş peşe kalalım istiyorumm inşallah hep duamdasın ben sana hep ikiz diliyorum bak
benım 10 uz olsu ıstıyorummm
kız sen hcgye çişi fazla kaçır bak neguzel çift çizgi çıkıyor sen true dan ders al azıcıkkkk butun keramet çişte
true en bilgilimiz sensin ondan sana soruyorum canım benim 14.gün yumurta yok dedi doktor ben 19-20.günler kopkoyu iki çizgi gördüm ovüde bugün de 21.günüm ne alaka anlamadım yaaaa acaba yumurta gelişiyodu stresten geriledi şimdi tekrar mı gelişmeye başladı ya da doktordan mı korkmaya başladı da ona mı görünmüyone dersin??
true bize teste iseme dersi versin kizlar ne dersiniz?
hatta mahsun kırmızıgülden 'sarı sarı' şarkısı bana gelsin
inş.. bu ay sizde işersiniz testeee çift çizgileri yüklersinizzz sizi bi makaraya alırım inş..
sanada 3'üz diliyom Allahtan...3 tane çocuk ne uyku ne rahatlık nede çişimle dalga geçecek vakit bulamazsın inş.
aybizimle ikinizee üçüzz diliyom bundan sonraaa...inş. hacet kapıları açıktırr...aminnnnnnn
hatta mahsun kırmızıgülden 'sarı sarı' şarkısı bana gelsin
inş.. bu ay sizde işersiniz testeee çift çizgileri yüklersinizzz sizi bi makaraya alırım inş..
sanada 3'üz diliyom Allahtan...3 tane çocuk ne uyku ne rahatlık nede çişimle dalga geçecek vakit bulamazsın inş.
aybizimle ikinizee üçüzz diliyom bundan sonraaa...inş. hacet kapıları açıktırr...aminnnnnnn
ayyy tatlim saglikli olsunlarda hic önemli degil.. zaten 2-3 cocuk düsünüyorduk 3ü bir büyür atlatirim iste ne güzel
[video=youtube;m9Qp7B06JOw]http://www.youtube.com/watch?v=m9Qp7B06JOw[/video]
evet bu sarki sana gelsin tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?