Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hahahahahahahahaha ayyy çok güldüm karnım ağrıdı bide şarkı yüklemiş bana

evet bugün gercekten cok güldük hayirdir insallah en kötü günümüz böyle olsun kizlar
saka bi yana canim simdi yarin sabah testi tekrarlicakmisin? yoksa kan vermeyemi gidiceksin?

evet bugün gercekten cok güldük hayirdir insallah en kötü günümüz böyle olsun kizlar
saka bi yana canim simdi yarin sabah testi tekrarlicakmisin? yoksa kan vermeyemi gidiceksin?

bi önceki sayfadaki son yazdığımıda oku canım
sabah az çişli yeni bir test yapıcam ve öğlen 1 gibi kan testine gidicem
benim aklım kib'de kaldı..keşke hemen gelse güzel haberler verse bizee

ayyyyyyyyyyyyyyy koptum yaaaaaaaaaa sevinecegi yerde öylemi dedi

kiz o ne öyle beddua eder gibi yok canim ben teker teker aliyim hic ikiz ücüz istememisimdir.. ama tabi allahin isine karisilmaz..

ayyyyyyyyyyyyyyy koptum yaaaaaaaaaa sevinecegi yerde öylemi dedi

kiz o ne öyle beddua eder gibi yok canim ben teker teker aliyim hic ikiz ücüz istememisimdir.. ama tabi allahin isine karisilmaz..

benim koca azıcık edepsizz sürekli geyik peşindee sevindi hemen kanepeye yatırdı üzerime battaniye getirdi pc'yide almıcam elinden korkma dedi

dalga geçerseniz bende böyle dua ederim hıh keşke her dua öylee olsa bende ikiz çok isterdimm

benimkide öyle ya hemen lafi hazirdir.. eminim bir gün olurda pozitif testi gösterirsem aa hayret nasil oldu falan der
ayyy ne güzel simdi ilgiye bogar seni insallah sende yarin güzel haberle gelirsin canim bende kib'i merak ediyorum aksamda girmeye vaktim olmaz sanirim ama onun icin yinede tel'den bi göz atarim sayfaya..

Topikte bir sidik muhabbeti almis gitmis basini wc mi len burasi.. kokutmussunuz ortaligi

Kız telden girmeye calıstım olmadı tabletten girdim yine ne yapim oturuyom evde filmim vardı ya rahatsızım biraz sen ne yapıyosun

napayım cnm bende kib'i bekliyom kan testine gitti de bugün
bendede silik çıktı sovr'dada silik çizgi çıkmış..ben yarın gidip vericem kanı hayırlısı artık...senin rahim flimi nasıl geçti dün geeden aklımdaydın..tüpler nasıl çıktı bi anlat helee

Hadi cnmmmmm ayyy coooooooook sevindim insallah hamilesinizdir yaaa
Benim sonuclar cıkmadı cnm yaa pazartesi cıkacakmıs :44::44: rahim filmi cok kötü degildi de sonrası kötüydü tansiyonum düstü bayıldımmmm 8e 5 mi dediler ne dediler

inş. canım
peki neden söylemediler ki :44: benim flimi çeken doktorum hemen söylemişti tüplerimin açık olduğunu yarım saat sonrada sonucu almıştık..
ayy Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinn..inş. açıktır tüpler...doktora sonuçları pazartesimi göstericen?
kalçadan iğne vurdular mı sanada bana vurdular 2 hafta popomun üzerine oturamadım

sen korktun mu neden bayıldın bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…