inş. canım
peki neden söylemediler ki :44: benim flimi çeken doktorum hemen söylemişti tüplerimin açık olduğunu yarım saat sonrada sonucu almıştık..
ayy Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinn..inş. açıktır tüpler...doktora sonuçları pazartesimi göstericen?
kalçadan iğne vurdular mı sanada bana vurdular 2 hafta popomun üzerine oturamadım
sen korktun mu neden bayıldın bakalım?
niye birbirine kattın
ayy çook çook geçmiş olsunnn..iyi işte hem direk doktorundan alırsın hemde protokol falan nasıl oluyo detayları konuşursun canım...Allahın izniyle tüplerin açık çıkıcak...çok fazla sancın olmadıysa anların zaten tüpleri tıkalı olanlarda korkunç sancı oluyomuşbenim filmimi kendi drum cekmedi cnm baska dr cekti bana vermediler pazartesi kendi drundan alırsın dediler hicbir bilgi vermediler bende soramadım basım dönüyodu cünkü cnm ben korkunca tansiyonum düsüyo bazen cok rahatsız oluyorum bazen bayılıyorum cocukluktan beri böyle bu cocukkende bi kabahat isleyince düserdi ha bide kan tutuyo dis dolgusu yaptırınca bile bayılmıstım esim diyo artık seni hic bi hastane kabul etmeyecek
Acile kaldıralım cok düsmüs dediler ben kabul etmedim esim de hep böyle zaten biz alıstık dedi
Bide gitmeden önce bi agrı kesici bi kas gevsetici hap ictim igne yapmadılar cnmm
ayy çook çook geçmiş olsunnn..iyi işte hem direk doktorundan alırsın hemde protokol falan nasıl oluyo detayları konuşursun canım...Allahın izniyle tüplerin açık çıkıcak...çok fazla sancın olmadıysa anların zaten tüpleri tıkalı olanlarda korkunç sancı oluyomuş
adamcağız alışmış artık
bende gitmeden evvel ağrı kesici ve kas gevşetici içmiştim ama yinede iğne vurdular..
İnsallahhhhhhh cnm yaaa yas sınırı kalkıyo diyolar tüp bebege ama dogru mu bilmiyorum zaten dr ne derse onu yapacaz artık insallah hemen baslarız daha fazla beklemek istemiyorum artık
Sen sovr ve kibde bu ayın hamisleri olursunuz insallah bizde diger ay arkanızdan geliriz
ayyy kalksın yanii evlilik yaş sınırı 18 saçma değilmi tüp bebekte yaş sınırı olması
hakkında hayırlısı tatlım bence bereketli bi topik olucaz..sende bende hepimizde güzel haberler alıcaz.. hepimizin yüzü gülsün inş.
ayy bekliyorum kızları hala bi haber yazmadılar yarın kan testine bi gideyim çatlatıcam bende onları hemen sonucu yazmıcamtabi inş.hayırlı bi sonuç alırım
İnsallahhhhhhh cnm yaaa halay cekeriz hep birlikteeeee
Bence de cok sacma heleki bizim gibi tüpten baska caresi olmayanlar icin
ayy inş. geçmiş sayfalara kib ve ben yükledik testlerimizin resmini onunki daha çok belirgindi merakla bekliyorum onu uykum geldi ben hala onu bekliyom
Eki Görüntüle 843758
işştteeeee fotoooo, şunu bile görünce ne kadar ağladımyaaa
İkinizinki de baya belli kızzzzzz
Kızzz trueeee mesaj kutunu bosalt dövecem haaaaaa
benim test azıcık fazla çişli olmuş sürekli dalga geçtiler benimle
kib'den haber bekliyorum mutlu haberler versinki bende umutlanayımhepimizin hakkında hayırlı ne kese, ne kalp atışı,doğurmadan inanmam hamile olduğuma
günaydin canim naber? bu ay iki tane hamis arkadasimiz var insallah
bi sovr bide kib
Kızzz trueeee mesaj kutunu bosalt dövecem haaaaaa
ayy hadi Insallahh
Hamile arkadaslar var galiba aramizdaa Gozunuz aydin kizlarr
Allah kucagniza almayida nasip etsin insAllah
amiiiiinn canım nasılsınnnn...
sağolasın sende haberler ne durumdaa anlat azıcıkhep beraber hamiş kalırız yada peşpeşe inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?