Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

benim filmimi kendi drum cekmedi cnm baska dr cekti bana vermediler pazartesi kendi drundan alırsın dediler hicbir bilgi vermediler bende soramadım basım dönüyodu cünkü cnm ben korkunca tansiyonum düsüyo bazen cok rahatsız oluyorum bazen bayılıyorum cocukluktan beri böyle bu cocukkende bi kabahat isleyince düserdi ha bide kan tutuyo dis dolgusu yaptırınca bile bayılmıstım esim diyo artık seni hic bi hastane kabul etmeyecek

ayy çook çook geçmiş olsunnn..iyi işte hem direk doktorundan alırsın hemde protokol falan nasıl oluyo detayları konuşursun canım...Allahın izniyle tüplerin açık çıkıcak...çok fazla sancın olmadıysa anların zaten tüpleri tıkalı olanlarda korkunç sancı oluyomuş

Acile kaldıralım cok düsmüs dediler ben kabul etmedim esim de hep böyle zaten biz alıstık dedi
adamcağız alışmış artık
Bide gitmeden önce bi agrı kesici bi kas gevsetici hap ictim igne yapmadılar cnmm

bende gitmeden evvel ağrı kesici ve kas gevşetici içmiştim ama yinede iğne vurdular..

İnsallahhhhhhh cnm yaaa yas sınırı kalkıyo diyolar tüp bebege ama dogru mu bilmiyorum zaten dr ne derse onu yapacaz artık insallah hemen baslarız daha fazla beklemek istemiyorum artık
Sen sovr ve kibde bu ayın hamisleri olursunuz insallah bizde diger ay arkanızdan geliriz

ayyy kalksın yanii evlilik yaş sınırı 18 saçma değilmi tüp bebekte yaş sınırı olması
hakkında hayırlısı tatlım bence bereketli bi topik olucaz..sende bende hepimizde güzel haberler alıcaz.. hepimizin yüzü gülsün inş.
ayy bekliyorum kızları hala bi haber yazmadılar yarın kan testine bi gideyim çatlatıcam bende onları hemen sonucu yazmıcam tabi inş.hayırlı bi sonuç alırım

İnsallahhhhhhh cnm yaaa halay cekeriz hep birlikteeeee
Bence de cok sacma heleki bizim gibi tüpten baska caresi olmayanlar icin

İnsallahhhhhhh cnm yaaa halay cekeriz hep birlikteeeee
Bence de cok sacma heleki bizim gibi tüpten baska caresi olmayanlar icin

ayy inş. geçmiş sayfalara kib ve ben yükledik testlerimizin resmini onunki daha çok belirgindi merakla bekliyorum onu uykum geldi ben hala onu bekliyom

İkinizinki de baya belli kızzzzzz

benim test azıcık fazla çişli olmuş sürekli dalga geçtiler benimle
kib'den haber bekliyorum mutlu haberler versinki bende umutlanayım hepimizin hakkında hayırlı ne kese, ne kalp atışı,doğurmadan inanmam hamile olduğuma

İnsallah oda güzel haberlerle gelir cnmmm
Bende hep diyom dogurmadan inanmam diye ilk ay hergün test yaparım herhalde

günaydin canim naber? bu ay iki tane hamis arkadasimiz var insallah
bi sovr bide kib

ayy hadi Insallahh

Hamile arkadaslar var galiba aramizdaa Gozunuz aydin kizlarr
Allah kucagniza almayida nasip etsin insAllah

Son düzenleme:
ayy hadi Insallahh

Hamile arkadaslar var galiba aramizdaa Gozunuz aydin kizlarr
Allah kucagniza almayida nasip etsin insAllah

amiiiiinn canım nasılsınnnn...
sağolasın sende haberler ne durumdaa anlat azıcık hep beraber hamiş kalırız yada peşpeşe inş.

amiiiiinn canım nasılsınnnn...
sağolasın sende haberler ne durumdaa anlat azıcık hep beraber hamiş kalırız yada peşpeşe inş.

Iyiyim cok sukur ne olsun iste bende yarin yada cuma kan testi yaptiricam sonucu cumartesi alirim galiba..
Asilamadan sonraki 16. gunum bugun adet olmadim hala Dun sabah bi test yaptim gerci ondan oncede yapmistim da cook silik cizgi cikti 3 testte de ama sevinmiyorum ilacin etkisidir belki diye sonucu alinca sevinirim belki yada uzulurum nasip kismet artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…