Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

bana da yer ayırt kız bende geliyommmmm

olur.. kos gel..

bende prolaktin var canim esimdede var galiba problem ama emin degilim.. doktoru yarim biraktik iste tam esime sira gelince ama yilbasindan sonra baslayacagiz INSALLAH

[video=youtube;mtIhLqAor9Y]http://www.youtube.com/watch?v=mtIhLqAor9Y[/video]

olur.. kos gel..

bende prolaktin var canim esimdede var galiba problem ama emin degilim.. doktoru yarim biraktik iste tam esime sira gelince ama yilbasindan sonra baslayacagiz INSALLAH

Geliyommmm kızzz benim esim de gecen sene ameliyat oldu ama pek düzelme olmadı hayırlısı balalım

merhaba arkadaşlardan bende sizlerdenim tedavi görüyorum şu siteyide sık sık ziyaret ediyorum burayı görünce koştum g eldim bende.inşallah hepimiz istekleri hayırlı zamanlarda bizlerii bulur:)

merhaba arkadaşlardan bende sizlerdenim tedavi görüyorum şu siteyide sık sık ziyaret ediyorum burayı görünce koştum g eldim bende.inşallah hepimiz istekleri hayırlı zamanlarda bizlerii bulur:)

hosgeldın amın allah hepımıze versın

Hos geldiiiinnnnnnnn cnmmm insallahhhh ne tedavisi görüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…