Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Cnm ilacın etkisi bu kadar sürmez ki insallahhh sende hamissindir

canım çatlama iğnesinin etkisi 1 hafta içinde geçiyor inş. hamişsindir..
hemen yarın yaptır bende yarın yaptırayım en azından soru işaretleriyle yaşamaktan iyidir..
bizim testler gibi mi silikliği benim bat 26'sıydı eğerki gebelik varsa 4+4 olması gerekir..bana göre hala çok silik test hakkımızda hayırlı inş. canım

Cnm ilacın etkisi bu kadar sürmez ki insallahhh sende hamissindir

Insallah oyledir ya hayirlisi olsun haklarimizda..
Yok sizinkilerden daha silik cizgiler..
Ama det gunum dündü henuz gecmedi belki ondandir silikligi ben en iyisi cuma sabahi bidaha yapiyim beklemek cok zor

Ama det gunum dündü henuz gecmedi belki ondandir silikligi ben en iyisi cuma sabahi bidaha yapiyim beklemek cok zor
amiiiiiiiin canım beklemek gerçekten çok zor
belki ondan daha silik çıkmıştır canım batın daha çok yeniymişş senin için bol bol dua ediyorum inş. sende güzel haberleri alırsın canım sonucu mutlaka yaz lütfen

Evet cnm zor gercekten de ama sonu güzel olur insallah bende bugün rahim filmi cektim cekersen nasıl gectigini anlat demistin ya daha önce iyiydi cok agrılı degildi cok sükür

Evet cnm zor gercekten de ama sonu güzel olur insallah bende bugün rahim filmi cektim cekersen nasıl gectigini anlat demistin ya daha önce iyiydi cok agrılı degildi cok sükür

InsAllah hepimiz icin o gunler gelicek birer birer..
Gecmis olsun canim sonucu ne cikti insAllah bi sorun yoktur.. Ben cekinmedim ilk asilamada eger olmazsa 2. ciyi olurken cekinirim.
Doktor bana 15 gun sonra adet olmazsan geciktiginden deil hamile oldugundan demisti..
Ama hic ihtimal veresim yok valla, birde progesteron fitil kullandim onun etkisi olamaz sanirsam degil mi ?
Cunki o adet duzenleyici olarak ta veriliyormus galiba :44:

Sonucu pazartesi ögrenecem cnm bende merak ediyorum sonucunu :44: onun etkisi degildir cnm yaa silik cizgiyi de görmüssün ihtimal ver bence artık ayy bende böyle diyom da hamile olsam kac ay inanmam rüya zannederim

Yurtdisinda yasadigim icin oyle hemen istedigim an gidip labaratuar da kan tahlili yaptiramiyorum.
Recete yazmasi lazim doktorun kan icin
Dun sabah aradik persembe gelin dedi yarin esim receteyi alip ordan ise gidecek Cuma yaptiririm ancak oyle denk geliyor :26:
2 yil bekledin 2 gun daha bekle diyo esim ama nerden bilecek beklemenin nasi bisey oldugunu sanki.
Her an adet olma korkusuyla yasayan benim, kasiklarimdaki o korkunc agri girdigi zaman yine olmadi diye uzulen benim..
Erkekler kadinlari nereden anliycaklar Allah askina sozde destek oluyorlar cektiklerimizi bir biz birde Allah bilir..

9.gun dayanamayip test yaptim bisey cikmadi 12. gun yaptim cikmadi diye attim bi koseye 5 dk sonra cok silik cizgi vardi 14. ve 15. gunlerde yaptim Hep silikligi ayni bu 3 testin anlamiyorum koyulasmasi gerekmiyor mu gun gectikce :44:
Cok pskolojim bozuldu aglayip duruyorum iste oyle

Sonucu pazartesi ögrenecem cnm bende merak ediyorum sonucunu :44: onun etkisi degildir cnm yaa silik cizgiyi de görmüssün ihtimal ver bence artık ayy bende böyle diyom da hamile olsam kac ay inanmam rüya zannederim

Canim insAllah sonucun guzel cikar..
Bu idrar testlerine dusman oldum yemin ederim..
Attim cope gormek istemiyorum artik..
Ben hamile kalsam bile sonucu benden once esim ogrenecek :)
Sana bi mujdem var hamilesin demesi ne tuhaf olur demi :)
Bu progesteron bende bas donmesi yapti birde cok sinirlendim herseye

Aman ne çok konustum gene gidiyimde su camasirlari katlayim..
Allah hakkimizda hayirli olanlara gonlumuzu razi eylesin kizlar ne diyelim, herkesin kismeti ayri..
Bugun bi baskasina yarin bize..
Hayirli olan neyse o olsun insAllah..
Civcivde yok nerelerdeyse bugun :44:
Vatsaptan bi mesaj atiyim
Hadi gorusuruz opuyorum sizleri kocaman kendinize iyi bakin

ayy inş. geçmiş sayfalara kib ve ben yükledik testlerimizin resmini onunki daha çok belirgindi merakla bekliyorum onu uykum geldi ben hala onu bekliyom

selam canım kusura bakma misafirim geldi giremedim nete, hcg değeri 0,0 çıktı

selam canım kusura bakma misafirim geldi giremedim nete, hcg değeri 0,0 çıktı

Kib ciddimisin ? BAriz 2. cizgi var nasil olur :26: Testleredemi guvenmeyelim ya cok umutluydum ben senin ve digerleri icin :26::44:

Kib ciddimisin ? BAriz 2. cizgi var nasil olur :26: Testleredemi guvenmeyelim ya cok umutluydum ben senin ve digerleri icin :26::44:

ne hayellerle gittik hastaneye, ama yok canım test sonucu elimde sürekli bakıyorum ama 0,0 yazıyo inanamadık eşimle ama anlam veremedim, kan tahlili yanlış olmaz heralde ama gebelik testi saolsun bizi hayal kırıklığına uğrattı, daha yeni kendime geldim gibi, bu kadar net çizgiye 0,0 değer çıkması garip nasip demekten başka çare yok, insan neye güvencek neye umt etcek bilmiyorum artıkk

çok saol canım ama umutlar yine yarım kaldı, heyecanlar mutluluklar veee hayaller boşa çıktı, hcg değerim 0.0 çıktı çok üzgünümm

Uzulme canim ALLAHtan umit kesilmez.. sasirdim gercekten..

Uzulme canim ALLAHtan umit kesilmez.. sasirdim gercekten..

o çift çizgiyi görmek için neler vermezdim bu sabaha kadar, ama kan tahlili ilginç, bundan sonra belirtiymiş, çiftmiş tekmiş hepsi yalan canlı örnek ben, nasip diyorum vardır bi hayır, ama gözlerim göz altlarım ağlamaktan okadar kötü ki, nolmuş sana diyo gören, mutluluktan ağladım aslında hemde hıçkıra hıçkıra anlatamam mutluluğumu, kan tahlilin sonucu elime alınca, eşimle ben birbirimizin yüzüne bakamadık saatlerce konuşamadık, o da en az benim kadar üzüldü... ama işte elden bişey gelmiyor bazen, sözün bittiği yerde kalıyosun...

çok teşekkür ederim canım üzülmemeye çalışıyorum işte

teşekkürederim kızlr, bu sabahta yaptım daha netti düne göre, yarın kan tahliline gidicem bakalım

hayırlısı olsun artık, İnşallh hepimiz de sağlıcakla kucağımıa alırız ufaklıkları

şoklardayım kib gerçekten şoklardayım çok ama çok üzgünümm... bende yarın gidecektim ayaklarım geri geri gidiyor şimdi
sovr sen ne yaptın canım?

ayy kib moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…