Iyiyim cok sukur ne olsun iste bende yarin yada cuma kan testi yaptiricam sonucu cumartesi alirim galiba..
Asilamadan sonraki 16. gunum bugun adet olmadim hala Dun sabah bi test yaptim gerci ondan oncede yapmistim da cook silik cizgi cikti 3 testte de ama sevinmiyorum ilacin etkisidir belki diye sonucu alinca sevinirim belki yada uzulurum nasip kismet artik
Iyiyim cok sukur ne olsun iste bende yarin yada cuma kan testi yaptiricam sonucu cumartesi alirim galiba..
Asilamadan sonraki 16. gunum bugun adet olmadim hala Dun sabah bi test yaptim gerci ondan oncede yapmistim da cook silik cizgi cikti 3 testte de ama sevinmiyorum ilacin etkisidir belki diye sonucu alinca sevinirim belki yada uzulurum nasip kismet artik
canım çatlama iğnesinin etkisi 1 hafta içinde geçiyor inş. hamişsindir..
hemen yarın yaptır bende yarın yaptırayımen azından soru işaretleriyle yaşamaktan iyidir..
bizim testler gibi mi silikliği benim bat 26'sıydı eğerki gebelik varsa 4+4 olması gerekir..bana göre hala çok silik test hakkımızda hayırlı inş. canım
Cnm ilacın etkisi bu kadar sürmez ki insallahhh sende hamissindir
amiiiiiiiin canımInsallah oyledir ya hayirlisi olsun haklarimizda..
Yok sizinkilerden daha silik cizgiler..
Ama det gunum dündü henuz gecmedi belki ondandir silikligi ben en iyisi cuma sabahi bidaha yapiyim beklemek cok zor
Insallah oyledir ya hayirlisi olsun haklarimizda..
Yok sizinkilerden daha silik cizgiler..
Ama det gunum dündü henuz gecmedi belki ondandir silikligi ben en iyisi cuma sabahi bidaha yapiyim beklemek cok zor
amiiiiiiiin canımbeklemek gerçekten çok zor
belki ondan daha silik çıkmıştır canım batın daha çok yeniymişşsenin için bol bol dua ediyorum inş. sende güzel haberleri alırsın canım sonucu mutlaka yaz lütfen
Evet cnm zor gercekten de ama sonu güzel olur insallah bende bugün rahim filmi cektim cekersen nasıl gectigini anlat demistin ya daha önce iyiydi cok agrılı degildi cok sükür
InsAllah hepimiz icin o gunler gelicek birer birer..
Gecmis olsun canim sonucu ne cikti insAllah bi sorun yoktur.. Ben cekinmedim ilk asilamada eger olmazsa 2. ciyi olurken cekinirim.
Doktor bana 15 gun sonra adet olmazsan geciktiginden deil hamile oldugundan demisti..
Ama hic ihtimal veresim yok valla, birde progesteron fitil kullandim onun etkisi olamaz sanirsam degil mi ?
Cunki o adet duzenleyici olarak ta veriliyormus galiba :44:
Sonucu pazartesi ögrenecem cnm bende merak ediyorum sonucunu :44: onun etkisi degildir cnm yaa silik cizgiyi de görmüssün ihtimal ver bence artık ayy bende böyle diyom da hamile olsam kac ay inanmam rüya zannederim
Truee niye konusmuyon kızzz
ayy inş. geçmiş sayfalara kib ve ben yükledik testlerimizin resmini onunki daha çok belirgindi merakla bekliyorum onu uykum geldi ben hala onu bekliyom
selam canım kusura bakma misafirim geldi giremedim nete, hcg değeri 0,0 çıktı
Kib ciddimisin ? BAriz 2. cizgi var nasil olur :26: Testleredemi guvenmeyelim ya cok umutluydum ben senin ve digerleri icin :26::44:
tatlimmmmmmmmmmmm dedim ben sana bal gibide hamilesin isteeeeeee
ayyyyyyy cok sevindim canim benim yaa.. hemen kan ver gel meraktan catlarim
öyle silik cikmasi normal daha batina 1-2 gün var cünki... ayy insallah bendede cikarrrrrrr böyle güzel haber aldikca ümitleniyorum daha cok
ne hayellerle gittik hastaneye, ama yok canım test sonucu elimde sürekli bakıyorum ama 0,0 yazıyo inanamadık eşimle ama anlam veremedim, kan tahlili yanlış olmaz heralde ama gebelik testi saolsun bizi hayal kırıklığına uğrattı, daha yeni kendime geldim gibi, bu kadar net çizgiye 0,0 değer çıkması garip nasip demekten başka çare yok, insan neye güvencek neye umt etcek bilmiyorum artıkk
Uzulme canim ALLAHtan umit kesilmez.. sasirdim gercekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?