Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

teşekkürederim kızlr, bu sabahta yaptım daha netti düne göre, yarın kan tahliline gidicem bakalım

hayırlısı olsun artık, İnşallh hepimiz de sağlıcakla kucağımıa alırız ufaklıkları

inşallah hamişsindir canım inşallah, mutluluğun kursağında kalmaz inşallah...

şoklardayım kib gerçekten şoklardayım çok ama çok üzgünümm... bende yarın gidecektim ayaklarım geri geri gidiyor şimdi
sovr sen ne yaptın canım?

ayy kib moralim çok bozuldu

sözün bittiği yer burası olsa gerek heralde canımcım, senin günün geçmiş sonuçta inşallah hamişsindir sen bakma bana, benim olayım farklı, ççoookkk teşekkür ederim desteğin için mutluluğumu kısa da olsa benimle paylaştığınız için

Canim testlerde yanilma olabiliyorda ne bileyim beklemedim negatif sonucu ama hayirlisi boyleymis.. bende bi kere gormustum boyle cift cizgi ama sonra kayboldu bidaha yaptigimdada negatif cikti sonrasinda adet oldum zaten.. uzmeyin kendinizi herseyde bir hayir var

iyi geceleeer kızlarr sizi seviyorum, rabbiim bebişlerinizi en kısa zamanda elinize almayı nasip eder inşallahhh

INSALLAH hamilesindir canim.. bizide haberdar et..

kib doğru anladıysam eğer şok oldum resmen , testlere de güvenemicez artık

İnşallh önümüzdeki y katve kat yaşarsın mutluluğunu

kızlar hepsi bahane tabi ama bu ay ben soğan kürü yaptım 5-6 gün sadece eşime de 10 gün kadar keçiboynuzu kürü içirdim birde bal tarçın çörek otu yaptım adetimin 2. gününden 10. güne kadar belki onlarında faydası olmuştur (gerçekse tabi testler)

iyi geceler hepinize

iyi geceleeer kızlarr sizi seviyorum, rabbiim bebişlerinizi en kısa zamanda elinize almayı nasip eder inşallahhh

Kib canım allah ne zaman hayirli olacaksa o zaman versin, şimdi okudum gelismeleri bir anda sevindim hemen sonra bir anda da uzuldum şaşırdım nasıl 0.0 çıkar diye
Hiç belli de olmaz biraz bekleyip tekrar tahlil ver bence canım

Kib,güzel arkadaşım ben de çok şaşırdım..hayırlısı olsun,demek testlere güvenemicez.

Sovr,senden iyi haber alırız inş canım,bigilendir bizi

ve Truenun testi de pozitif sonuç verir inş.

Ben de en kısa zaman da bebeğim, bebeklerim olsun istiyorum. Tabi tüp bebek yapmam gerekecek. Ama yıllardır hep içimde bir umut sanki bir gün hiçbir şey yapmadan bir bakacağım hamileyim.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Son düzenleme:

inş :) biz beklemezken geliverseler dimi

çok saol canım ama umutlar yine yarım kaldı, heyecanlar mutluluklar veee hayaller boşa çıktı, hcg değerim 0.0 çıktı çok üzgünümm

inanmiyorum canim yaaa saka gibi!!!!! nasil olur hala anlam veremiyorum! soklardayim! inan cok üzüldüm tatlim yaa off...
özür dilerim bende seni gaza getirdim bosa heveslendirmisim kusura bakma nolur kendimi kötü hissettim simdi.. hayirlisi olsun ne diyelim canim üzme kendini biliyorum demesi cok kolay ama vardir bi sebebi ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun insallah.. öpüyorum seni cok cok

çok saol canım ama umutlar yine yarım kaldı, heyecanlar mutluluklar veee hayaller boşa çıktı, hcg değerim 0.0 çıktı çok üzgünümm

inanmiyorum canim yaaa saka gibi!!!!! nasil olur hala anlam veremiyorum! soklardayim! inan cok üzüldüm tatlim yaa off...
özür dilerim bende seni gaza getirdim bosa heveslendirmisim kusura bakma nolur kendimi kötü hissettim simdi.. hayirlisi olsun ne diyelim canim üzme kendini biliyorum demesi cok kolay ama vardir bi sebebi ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun insallah.. öpüyorum seni cok cok

nasip değilmiş diyorum tiwitim,bu kadar net çıkınca açıkçası olmama ihtimalini düşünmedim hiç, çok saol canım bugün daha iyiyim

kib doğru anladıysam eğer şok oldum resmen , testlere de güvenemicez artık

İnşallh önümüzdeki y katve kat yaşarsın mutluluğunu

ben bi tane test yaptım sadece canım seninki kesindir diye düşünüyorum sakın umutsuzluğa kapılma, güzel haberlerle gelirsin inşallah, sonrada bize dua edersiniz bebişinizle bol bol , çok saol güzel dileklerin için

nasip canımm olmayınca olmuyo, ilginç oldu zaten, bakalım adetimden önce test yapmam zaten bundan sonra, ne zaman adetim geçer o zaman

Kib,güzel arkadaşım ben de çok şaşırdım..hayırlısı olsun,demek testlere güvenemicez.

.

bitterim vardır bi hayır diyorum, bu kadar mutluluğu yaşadım bu da bana ders oldu, çok sevinmemek gerekmiş aslında belki daha sonrası daha kötü sonuçlar vercekti kimbilir o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum

nazarcım canım bende inanamadım, eşimde, kimse inanamadı bariz pozitif çıktı teste ama işte tahlil sıfır elde var sıfır ...
sakın kendini kötü hissetme olur mu öyle şey, hayırlısı böyleymiş, güzel bi duyguymuş hamiş olduğunu düşünmek kısada olsa bu mutluluğu yaşadım aslında, gerçek olur inşallah bi gün, hepimizin bebişi olur, yıllar sonrada yaptıkları yaramazlıkları anlatırız kk da güler mutlu oluruz
bende öptüm tatlım seni, sakın aklına gaza getirdim falan gibi şeyler getirip üzme kendini, bu ay benden geçti senden güzel haberler alcam mutlu olcam inşallaahh

bana takıl hayatı yaşa aybızım bunların hepsi

ben seni çok iyi anlıyorum insan kasılıyo resmen sanki hiç olmayacak işte yine olmadı diye bin tane düşünce geliyo aklına ama bu kadar yaklaşmışsın canım ağlama bence kasma fazla kendini umutlu ol hamileysen ki inşallah öyledir düşük olmasın sonra zaten hamile kalmak çok zor hep hamileyim diye düşün kendini teselli et eğer değilsen ağla içini boşalt ve yeni aya yeni umutlarla gir içine atmak da hiç iyi değil bence..

ayyyçok üzüldüm canımy yaaagunun geçtikten sonra bakarsın bırde canım daha var zaman bazen inan kan tahlılı bıle yanıltıyor be sıze ılk buraya geldıgımde soledım eczanede satılan testler arada da olsa yanıltıyor dıye canım ama yıne de kendını bırakma hmen gun dogmadan neler dogar rabbım yeterkııstesınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…