teşekkürederim kızlr, bu sabahta yaptım daha netti düne göre, yarın kan tahliline gidicem bakalım
hayırlısı olsun artık, İnşallh hepimiz de sağlıcakla kucağımıa alırız ufaklıkları
şoklardayım kib gerçekten şoklardayım çok ama çok üzgünümm... bende yarın gidecektim ayaklarım geri geri gidiyor şimdi
sovr sen ne yaptın canım?
ayy kib moralim çok bozuldu
o çift çizgiyi görmek için neler vermezdim bu sabaha kadar, ama kan tahlili ilginç, bundan sonra belirtiymiş, çiftmiş tekmiş hepsi yalan canlı örnek ben, nasip diyorum vardır bi hayır, ama gözlerim göz altlarım ağlamaktan okadar kötü ki, nolmuş sana diyo gören, mutluluktan ağladım aslında hemde hıçkıra hıçkıra anlatamam mutluluğumu, kan tahlilin sonucu elime alınca, eşimle ben birbirimizin yüzüne bakamadık saatlerce konuşamadık, o da en az benim kadar üzüldü... ama işte elden bişey gelmiyor bazen, sözün bittiği yerde kalıyosun...
çok teşekkür ederim canım üzülmemeye çalışıyorum işte
teşekkürederim kızlr, bu sabahta yaptım daha netti düne göre, yarın kan tahliline gidicem bakalım
hayırlısı olsun artık, İnşallh hepimiz de sağlıcakla kucağımıa alırız ufaklıkları
iyi geceleeer kızlarr sizi seviyorum, rabbiim bebişlerinizi en kısa zamanda elinize almayı nasip eder inşallahhh
Ben de en kısa zaman da bebeğim, bebeklerim olsun istiyorum. Tabi tüp bebek yapmam gerekecek. Ama yıllardır hep içimde bir umut sanki bir gün hiçbir şey yapmadan bir bakacağım hamileyim.. Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah..
inş :) biz beklemezken geliverseler dimi
çok saol canım ama umutlar yine yarım kaldı, heyecanlar mutluluklar veee hayaller boşa çıktı, hcg değerim 0.0 çıktı çok üzgünümm
çok saol canım ama umutlar yine yarım kaldı, heyecanlar mutluluklar veee hayaller boşa çıktı, hcg değerim 0.0 çıktı çok üzgünümm
Canim testlerde yanilma olabiliyorda ne bileyim beklemedim negatif sonucu ama hayirlisi boyleymis.. bende bi kere gormustum boyle cift cizgi ama sonra kayboldu bidaha yaptigimdada negatif cikti sonrasinda adet oldum zaten.. uzmeyin kendinizi herseyde bir hayir var
kib doğru anladıysam eğer şok oldum resmen , testlere de güvenemicez artık
İnşallh önümüzdeki y katve kat yaşarsın mutluluğunu
Kib canım allah ne zaman hayirli olacaksa o zaman versin, şimdi okudum gelismeleri bir anda sevindim hemen sonra bir anda da uzuldum şaşırdım nasıl 0.0 çıkar diye
Hiç belli de olmaz biraz bekleyip tekrar tahlil ver bence canım
Kib,güzel arkadaşım ben de çok şaşırdım..hayırlısı olsun,demek testlere güvenemicez.
.
inanmiyorum canim yaaa saka gibi!!!!! nasil olur hala anlam veremiyorum! soklardayim! inan cok üzüldüm tatlim yaa off...
özür dilerim bende seni gaza getirdim bosa heveslendirmisim kusura bakma nolur kendimi kötü hissettim simdi..hayirlisi olsun ne diyelim canim üzme kendini biliyorum demesi cok kolay ama vardir bi sebebi ne zaman hayirlisiysa ozaman olsun insallah.. öpüyorum seni cok cok
ahaaa aybizimle takılmanın yan etkileri
varyaa hepiniz o kadar sıcacıksınız ki kucaklamak istiyorumm
ilk tanıştığımız yazıştığımız zamanlardaki gibi dua ediyorumm...peş peşe birbirimizden kopmadan ilerleyelim inş. birbirimizin tecrübelerinden faydalarak 1-2 ay arayla hepimiz hamiş kalsak ne iyi olur
Yurtdisinda yasadigim icin oyle hemen istedigim an gidip labaratuar da kan tahlili yaptiramiyorum.
Recete yazmasi lazim doktorun kan icin
Dun sabah aradik persembe gelin dedi yarin esim receteyi alip ordan ise gidecek Cuma yaptiririm ancak oyle denk geliyor :26:
2 yil bekledin 2 gun daha bekle diyo esim ama nerden bilecek beklemenin nasi bisey oldugunu sanki.
Her an adet olma korkusuyla yasayan benim, kasiklarimdaki o korkunc agri girdigi zaman yine olmadi diye uzulen benim..
Erkekler kadinlari nereden anliycaklar Allah askina sozde destek oluyorlar cektiklerimizi bir biz birde Allah bilir..
9.gun dayanamayip test yaptim bisey cikmadi 12. gun yaptim cikmadi diye attim bi koseye 5 dk sonra cok silik cizgi vardi 14. ve 15. gunlerde yaptim Hep silikligi ayni bu 3 testin anlamiyorum koyulasmasi gerekmiyor mu gun gectikce :44:
Cok pskolojim bozuldu aglayip duruyorum iste oyle
ne hayellerle gittik hastaneye, ama yok canım test sonucu elimde sürekli bakıyorum ama 0,0 yazıyo inanamadık eşimle ama anlam veremedim, kan tahlili yanlış olmaz heralde ama gebelik testi saolsun bizi hayal kırıklığına uğrattı, daha yeni kendime geldim gibi, bu kadar net çizgiye 0,0 değer çıkması garip nasip demekten başka çare yok, insan neye güvencek neye umt etcek bilmiyorum artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?