Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

hadi canımmmmmmmm inanmıyorum kib kesin hamile gözüyle bakıyodum nasıl olur ya testte resmen hamile gibiydin kız testler karışmasın Allah Allah şaka gibi çok üzüldüm canımsın yaaaaa ay ben hala inanamıyorum şoktayım şu an

of ya kızlar moralım benımkı gıtmıs hastaneye gerı donmus neymıs efndım cok kalabalık mış ben yapacam bununla ya kendı sorunumla mı ugrasıyım onun nazııyla off istemıyorum artık çocuk falan hersye koşturmaktan yoruldummm herşeyi be yapmaya çalışıyorumm

anliyorum seni canim o testten sonra öyle cikmasi gercekten cok ilginc! amin insallah en kisa zamanda seninde bebisin olurda bu olaya gülersin insallah canim benim.. senin olayindan sonra bende hic ama hic ümitlenmek istemiyorum.. demekki hersey mümkün yani pozitif testi görsem bile kanda baktirmadan yada keseyi görmeden inanmicam..

ne oldu aybizim niye gitti eşin hastaneye kaçırdım ben olayı uzaktım ya bi süre iyice kasıldık yaaa sonumuz hayır olsun inşallah..

invocumm işte bende şoktaydım dün ama geeeçti artık :)
nasip değilmiş canımya
devrem hamilemisin ne oldu yaaa ben neler kaçırdım

devreem benim bata iki-üç gün kala yani dün test yaptım iki çizgi çıktı, bende okadar ağladım zırladım mutluluktan hemen kan tahliline koştuk eşimle, ama tahlil sonucu 0,0 şooookkk, anlamadım nasıl bişey oldu yani canımcımmm, idrar testi yanlışmış

devrem hamilemisin ne oldu yaaa ben neler kaçırdım

esoşum nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo zorluyomu seni ayyyyyyyyy canım bize de dualar et artık içimiz sıkılmaya başladı baksana ya kib e de moralim bozuldu şaka gibi sabah sabah..

boşver kiboşum bozma sen moralini bi dahaki ay birlikte hamişiz inşallah bak görürsün fazla bekletmicek inşallah seninkisi seni inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh canım benim Allah sınıyo bizleri elden bişey gelmez dua edelim birbirimize..

ne oldu aybizim niye gitti eşin hastaneye kaçırdım ben olayı uzaktım ya bi süre iyice kasıldık yaaa sonumuz hayır olsun inşallah..

amin hayır olsun canımmm yaaa benim doktor esımı gormk ıstedı sperm testı yaptırsın oyle gelın bana dedı .bende bugun sabah
9 30 a randevu aldım tamam gıdıyorum yoldayım dedı. gıttı aradım burası cok kalabalık randevu gorunmyor ıste ben cıkıyorum falan dedı sonra da özelde yaptırırız dedi bende özelde sonuc değişiyor guvenmıyorumm oraya dedım bırde ucretı çok fazla aldım ıste randevuyu oraya kadar da gıtmıssısnnn .bırde evde cok uzak yaktıgı benzı var bıde.bende bagırdım çağırdım ben bırseyler yapmaya çalışıyorum sende hr seferınde mahvedıyosun dedım kapattım ağlayacaktım nerdeyse tekrar konustuk ta az once gerı gırmıs hastenye

neysee sen yine hemen umutsuzluğa kapılma tatlım, ama çokta ümitlenip sonra kendini üzme, benim gözler kıpkırmızı dün akşam misafirler geldi senin gözlerine noldu ağladın mı diyolar, hiç aynaya bakmamıştım tabi, gittim baktım göz altlar morarmışş

mutluluktan ağladığım bu ama bide tahlilde değer yüksek çıksaydı komalık olcakmışım heraldeee

iyi bari ahhh bu kocalar ahhhhhhhhhhhhh bizimkide hiç umrunda değil moralim bozuk diyorum hiç aldırmıyo ama günü gelince hamilemisin diye soruyo yani haticeyle değil neticeyle ilgileniyolar çok kolay ya bende kolundan tutup götürmüştüm geçen ay bensiz gitmedi neyseki sonuç iyiydi

o günlerde gelecek inşallah sen kalbini ferah tut destek olalım buradaki kızlar birbirimize inşallah true rüzgargülü şovr hamiledir ne diyim baksana testlerede güven olmuyo bu arada testinin adı neydi canım merak ettim almayalım o testten

ay hiç sorma oturup ağlayasım geldı ıs yerınde kamer a olmasa aglrdım herhaldeee..benım kı de aynı bana bu ay reglı oldun mu dıye sordu olmadm bebiş var mı dıyor kendısı de sordugum zaman ıstıyorum dıyor ama ben hrşeyi kendi kendime yapacam trip atınca neyseki geri döndü ve doktora gıttı

inşallahhh tatlım inşallaaah, kolay hiçbişeyim olmadı zaten benim hep sınandım, çok sabırlıyımdır sabrımın bittiğini düşündüğüm yerde oluverir her şey , kocişimle evliliğimiz bile mucizeyken bebişimizde mucize olcak ççoookmu
tabikide ben hep dua ediyorum zaten BOOL BOOOOL

kız sende gideydin herif tek başına gider mi benimki hayatta tek gitmeeez

diğer iletini de okudum iyi hadi geri dönmüş :)
böyle yapmaları işi daha da zorlaştırıyor,halbuki cesaretli olmaları lazım.biz nasıl her seferinde alttan vs muayene olmayı göze alıyoruz onların da yardımcı olmaları lazım.

canım işe gırelı fazla olmadı burda duracak kımse yokk her çıkıyor patronun da dışarda hep işleri bir ben varım patrona nasıl dıyım ben gıdecemdıyee .sölesem ızın verır dı de benım kı de tekk basına halleder herhalde dedım bu sefer.ben gıttıgım zamanda erkek lık yapıyor kendısı muhttap oluyor.bırkktım bende bu ser kendısı gıtsı dedım ama sımdı keske bende gıtseydım dıyorumm.ben olsam orda yumrugumu masaya koyarrrrrr dedıgımı de yaptırırdımm

yanı canım ya telefonda ıkna etmeye çalışıyorum açıklıyorum bırde dınlemıyor yok özelde yaptrıcm diyor özelde kaç parraa benım bulundugum sehır de özeller çok pahalı benım kı de bılmıyor tabı hemde sumeyyabım solemıstıı yanlıs degerler çıkıyor dıye bız ısımızı garantıye alalım dedım de benımkı yamuk yaptıı

yok cok ümitlenmemeye calisiyorum canim.. zaten kasigimdan bacagima vuran agri hala devam ediyor artik acaba kistmi diye düsünmeye basladim :18: hakkimizda hayirlisi canim ne diyelim.. ayyy kiyamam ben sana yaaaaaa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…