- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
ne hayellerle gittik hastaneye, ama yok canım test sonucu elimde sürekli bakıyorum ama 0,0 yazıyo inanamadık eşimle ama anlam veremedim, kan tahlili yanlış olmaz heralde ama gebelik testi saolsun bizi hayal kırıklığına uğrattı, daha yeni kendime geldim gibi, bu kadar net çizgiye 0,0 değer çıkması garip nasip demekten başka çare yok, insan neye güvencek neye umt etcek bilmiyorum artıkk
Napıyorsunuz bakalım kızlar
nasip değilmiş diyorum tiwitim,bu kadar net çıkınca açıkçası olmama ihtimalini düşünmedim hiç, çok saol canım bugün daha iyiyim
ben bi tane test yaptım sadece canım seninki kesindir diye düşünüyorum sakın umutsuzluğa kapılma, güzel haberlerle gelirsin inşallah, sonrada bize dua edersiniz bebişinizle bol bol , çok saol güzel dileklerin için
nasip canımm olmayınca olmuyo, ilginç oldu zaten, bakalım adetimden önce test yapmam zaten bundan sonra, ne zaman adetim geçer o zaman
bitterim vardır bi hayır diyorum, bu kadar mutluluğu yaşadım bu da bana ders oldu, çok sevinmemek gerekmiş aslında belki daha sonrası daha kötü sonuçlar vercekti kimbilir o yüzden içimi rahat tutmaya çalışıyorum
nazarcım canım bende inanamadım, eşimde, kimse inanamadı bariz pozitif çıktı teste ama işte tahlil sıfır elde var sıfır ...
sakın kendini kötü hissetme olur mu öyle şey, hayırlısı böyleymiş, güzel bi duyguymuş hamiş olduğunu düşünmek kısada olsa bu mutluluğu yaşadım aslında, gerçek olur inşallah bi gün, hepimizin bebişi olur, yıllar sonrada yaptıkları yaramazlıkları anlatırız kk da güler mutlu oluruz
bende öptüm tatlım seni, sakın aklına gaza getirdim falan gibi şeyler getirip üzme kendini, bu ay benden geçti senden güzel haberler alcam mutlu olcam inşallaahh
of ya kızlar moralım benımkı gıtmıs hastaneye gerı donmus neymıs efndım cok kalabalık mış ben yapacam bununla ya kendı sorunumla mı ugrasıyım onun nazııyla off istemıyorum artık çocuk falan hersye koşturmaktan yoruldummm herşeyi be yapmaya çalışıyorumm
hadi canımmmmmmmm inanmıyorum kib kesin hamile gözüyle bakıyodum nasıl olur ya testte resmen hamile gibiydin kız testler karışmasın Allah Allah şaka gibi çok üzüldüm canımsın yaaaaa ay ben hala inanamıyorum şoktayım şu an
devrem hamilemisin ne oldu yaaa ben neler kaçırdım
invocumm işte bende şoktaydım dün ama geeeçti artık :)
nasip değilmiş canımya
devreem benim bata iki-üç gün kala yani dün test yaptım iki çizgi çıktı, bende okadar ağladım zırladım mutluluktan hemen kan tahliline koştuk eşimle, ama tahlil sonucu 0,0 şooookkk, anlamadım nasıl bişey oldu yani canımcımmm, idrar testi yanlışmış
ne oldu aybizim niye gitti eşin hastaneye kaçırdım ben olayı uzaktım ya bi süre iyice kasıldık yaaa sonumuz hayır olsun inşallah..
anliyorum seni canim o testten sonra öyle cikmasi gercekten cok ilginc! amin insallah en kisa zamanda seninde bebisin olurda bu olaya gülersin insallah canim benim.. senin olayindan sonra bende hic ama hic ümitlenmek istemiyorum.. demekki hersey mümkün yani pozitif testi görsem bile kanda baktirmadan yada keseyi görmeden inanmicam..
amin hayır olsun canımmm yaaa benim doktor esımı gormk ıstedı sperm testı yaptırsın oyle gelın bana dedı .bende bugun sabah
9 30 a randevu aldım tamam gıdıyorum yoldayım dedı. gıttı aradım burası cok kalabalık randevu gorunmyor ıste ben cıkıyorum falan dedı sonra da özelde yaptırırız dedi bende özelde sonuc değişiyor guvenmıyorumm oraya dedım bırde ucretı çok fazla aldım ıste randevuyu oraya kadar da gıtmıssısnnn .bırde evde cok uzak yaktıgı benzı var bıde.bende bagırdım çağırdım ben bırseyler yapmaya çalışıyorum sende hr seferınde mahvedıyosun dedım kapattım ağlayacaktım nerdeyse tekrar konustuk ta az once gerı gırmıs hastenye
neysee sen yine hemen umutsuzluğa kapılma tatlım, ama çokta ümitlenip sonra kendini üzme, benim gözler kıpkırmızı dün akşam misafirler geldi senin gözlerine noldu ağladın mı diyolar, hiç aynaya bakmamıştım tabi, gittim baktım göz altlar morarmışş
mutluluktan ağladığım bu amabide tahlilde değer yüksek çıksaydı komalık olcakmışım heraldeee
iyi bari ahhh bu kocalar ahhhhhhhhhhhhh bizimkide hiç umrunda değil moralim bozuk diyorum hiç aldırmıyo ama günü gelince hamilemisin diye soruyo yani haticeyle değil neticeyle ilgileniyolar çok kolay ya bende kolundan tutup götürmüştüm geçen ay bensiz gitmedi neyseki sonuç iyiydi
boşver kiboşum bozma sen moralini bi dahaki ay birlikte hamişiz inşallah bak görürsün fazla bekletmicek inşallah seninkisi seni inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh canım benim Allah sınıyo bizleri elden bişey gelmez dua edelim birbirimize..
amin hayır olsun canımmm yaaa benim doktor esımı gormk ıstedı sperm testı yaptırsın oyle gelın bana dedı .bende bugun sabah
9 30 a randevu aldım tamam gıdıyorum yoldayım dedı. gıttı aradım burası cok kalabalık randevu gorunmyor ıste ben cıkıyorum falan dedı sonra da özelde yaptırırız dedi bende özelde sonuc değişiyor guvenmıyorumm oraya dedım bırde ucretı çok fazla aldım ıste randevuyu oraya kadar da gıtmıssısnnn .bırde evde cok uzak yaktıgı benzı var bıde.bende bagırdım çağırdım ben bırseyler yapmaya çalışıyorum sende hr seferınde mahvedıyosun dedım kapattım ağlayacaktım nerdeyse tekrar konustuk ta az once gerı gırmıs hastenye
of ya kızlar moralım benımkı gıtmıs hastaneye gerı donmus neymıs efndım cok kalabalık mış ben yapacam bununla ya kendı sorunumla mı ugrasıyım onun nazııyla off istemıyorum artık çocuk falan hersye koşturmaktan yoruldummm herşeyi be yapmaya çalışıyorumm
inşallahhh tatlım inşallaaah, kolay hiçbişeyim olmadı zaten benim hep sınandım, çok sabırlıyımdır sabrımın bittiğini düşündüğüm yerde oluverir her şey , kocişimle evliliğimiz bile mucizeyken bebişimizde mucize olcak ççoookmu
tabikide ben hep dua ediyorum zaten BOOL BOOOOL
kız sende gideydin herif tek başına gider mi benimki hayatta tek gitmeeez
diğer iletini de okudum iyi hadi geri dönmüş :)
böyle yapmaları işi daha da zorlaştırıyor,halbuki cesaretli olmaları lazım.biz nasıl her seferinde alttan vs muayene olmayı göze alıyoruz onların da yardımcı olmaları lazım.
neysee sen yine hemen umutsuzluğa kapılma tatlım, ama çokta ümitlenip sonra kendini üzme, benim gözler kıpkırmızı dün akşam misafirler geldi senin gözlerine noldu ağladın mı diyolar, hiç aynaya bakmamıştım tabi, gittim baktım göz altlar morarmışş
mutluluktan ağladığım bu amabide tahlilde değer yüksek çıksaydı komalık olcakmışım heraldeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?