- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Olur da biz de yaptırırsak ben yanında giderim sanırım,ne bileyim kıyamam işte destek olmak amacıyla :) ama dediğin gibi çalışınca da izin al vs sıkıntı bunlaryanı canım ya telefonda ıkna etmeye çalışıyorum açıklıyorum bırde dınlemıyor yok özelde yaptrıcm diyor özelde kaç parraa benım bulundugum sehır de özeller çok pahalı benım kı de bılmıyor tabı hemde sumeyyabım solemıstıı yanlıs degerler çıkıyor dıye bız ısımızı garantıye alalım dedım de benımkı yamuk yaptıı
Nazar endişeye kapılma diye bişi demedim ama benim de aklıma kist olabileceği geldi.yok cok ümitlenmemeye calisiyorum canim.. zaten kasigimdan bacagima vuran agri hala devam ediyor artik acaba kistmi diye düsünmeye basladim :18: hakkimizda hayirlisi canim ne diyelim.. ayyy kiyamam ben sana yaaaaaa...
Kib test hangi marka canım ben de merak ettim
Olur da biz de yaptırırsak ben yanında giderim sanırım,ne bileyim kıyamam işte destek olmak amacıyla :) ama dediğin gibi çalışınca da izin al vs sıkıntı bunlar
versin versin canım baksınlar aradan çıksın o da :)gitmiş ohh çok şukurr biz sperm testı istedik de dr kanallara da bakacam demişş ultrason da vermiş
Nazar endişeye kapılma diye bişi demedim ama benim de aklıma kist olabileceği geldi.
veya yumurtlama oluyorçünkü akıntı da gördün..
ama niye kaç gündür böyle bacağına vurdu anlamadım.ya da bacağınla,damarlarınla ilgili bir sıkıntı olabilir belki.
kistte oyle sancı olacagını znnetmıyorum canım yaa cunku agrısını en ıyı ben bılırım onun baya cekmıstım yerınden kıpırdayamazsın cok kötü agrısı var da abcakla bır ılgısı yok canı m kıst degıldır de sancıdan dolayı damarların cekılıyo olabılır o da kotu bısı degıl belkı yumoslarınn çtlıyorduryok cok ümitlenmemeye calisiyorum canim.. zaten kasigimdan bacagima vuran agri hala devam ediyor artik acaba kistmi diye düsünmeye basladim :18: hakkimizda hayirlisi canim ne diyelim.. ayyy kiyamam ben sana yaaaaaa...
kistte oyle sancı olacagını znnetmıyorum canım yaa cunku agrısını en ıyı ben bılırım onun baya cekmıstım yerınden kıpırdayamazsın cok kötü agrısı var da abcakla bır ılgısı yok canı m kıst degıldır de sancıdan dolayı damarların cekılıyo olabılır o da kotu bısı degıl belkı yumoslarınn çtlıyordur
versin versin canım baksınlar aradan çıksın o da :)
varikosel ihtimali için bakıcaklar herhalde
bilemedim o zaman..aklını da kurcalamak istemem,yani her ihtimal geliyor insanın aklına :) o beyaz akıntı yumurtlama olmuyor sanıyorum.yumurtlama belirtisi olan bildiğin şeffaf akıntı.canim yumurtlama oldu bile sanki cünkü cuma günü o akintiyi gördüm, cuma ve pazar iliski oldu.. pazar aksami basladi ara ara sizlamaya.. ondan beri devam ediyor.. dün gördügüm akinti bembeyaz ve süt kesigi gibiydi.. bilmiyorum bakalim 9 günüm kaldi adet olmazsam ve hamis degilsem doktora gidicem.. banada pek normal gelmiyor hic böyle bisey olmamisti daha önce..
bilemedim o zaman..aklını da kurcalamak istemem,yani her ihtimal geliyor insanın aklına :) o beyaz akıntı yumurtlama olmuyor sanıyorum.yumurtlama belirtisi olan bildiğin şeffaf akıntı.
hamiş olmazsan evet canım mutlaka baktır rahmine yumurtalıklarına.artık ne gerekiyorsa sen bilirsin.
eşinin durumuna göre bir karara varın canım..onda sıkıntı yoksa aşılama vs ile kalırsın hamiş ha:)hadı bakalım sonuçları alsında benım kı ben böyle ugrasamam gıdıp tup bek yapalım dedı.dun bır bayanla karsılastım
7 yıl çocuğu olmamış 7 yılın içinde 1 kez hamılelık geçirmiş 6 . ayda anne karnında ölmüş almıslar kurtaj olmus zorunlu.sımdı cocugu var bu da altı aylık yarım kılo dogmus ve gelısmedıgı ıcın damarlar cekılmıs yuruyemmıyor bende durumumdan bahsettım bana hıçç ugrasma dedı testlerınızı yaptırın direk tup bebek yapın dedi.o sureklı hormon tedavısı gormekten nabız atısları 106 ya çıkmış bir ara hatta doktoruda ne yaptın sen demıs vucudunda sana bır yıl yetecek kadar hormon var demiş 1 yıl geçmiş aradan hormonları duzelmiş tedavısız ay sonra da hamıle kalmış sonuç bende direk tup bebek hastanelerini araştırmaya karar verdimm siz ne diyorsunuz ?
kız bunlar ne böyle :) arkadaş her şeyi yazmış12-02-2009, 01:46
Bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.
Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.
BIRDE AGIZDA METAL TAT KALMA
KIZLAR BELKİ BU BİZE YARDIMCI OLURR NE DERSİNİZ :)
belirsizlik içinde kalınca insan salıveriyor kendini :)evet herseyi aklina getiriyor insan.. belirsizlik cok kötü
evet yumurtlama akintisi seffaf yumurta aki gibi, cuma günü onu gördüm o yüzden sevindim yumurtladigimi anladim diye.. dahada olmadi öyle bi akinti.. ama inan suan nedense hamile degilsemde umrumda degilmis gibi bi his var icimde.. yani olsada olur olmasada olur gibi.. ama cokta istiyorum.. yani tuhaf karisik duygular icerisindeyim bilmiyorum.. :44::44:
12-02-2009, 01:46
Bacaklarımda burnumda ve ayağımın altında kaşıntı (ayağımın altinda yanma)
Ayağımda bıçak saplanması gibi batma
Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra Önce sol kasığımda iğne batması gibi batma ertesi gün sağ kasığımda ağrı.
Özellikle sol göğsümde ağrı adetime 10 gün filan varken başladı.
Adetime 4-5 gün varken göğüs uçlarımda acı.
Adetime 6-7 gün varken lekelenme pembe 1-2 damla 2 gün üst üste.
Mide bulantısı şüpheli ilişkiden 1 hafta kadar sonra başladı gün boyu.
Kirpik karışması alt kirpiklerim çarpraz çarpraz duruyor.
Baş dönmesi adet günümden 10-11 gün önce.
Adetime 2-3 gün kala adet olacakmışım gibi alt karın bölgemde ağrı ve dolgunluk hissi göğüs uçlarimda acima.
En başından beri uyuma isteği adetime 1 hafta kadar varken yorgunluk halsizlik.
Çok fazla gaz.
Mide yanması.
Stres.
Sol elimde çekilme ağrı.
Ayaklarımda üşüme.
Çok rüya gördüm.
Akıntım çok arttı hatta jinekolog bile muayene sırasında söyledi adetime 6 gün vardı.
Ağzımda kuruluk. Hatta ağız kokusu.
Burnumun üstünde kaşıntı.
BIRDE AGIZDA METAL TAT KALMA
KIZLAR BELKİ BU BİZE YARDIMCI OLURR NE DERSİNİZ :)
günaydın kızlarr ben yeni kalktım datrue kan vermeye gitti galibaortalarda gözükmüyo artık bugünde onun yolunu gözleriz.
true kan vermeye gitti galibaortalarda gözükmüyo artık bugünde onun yolunu gözleriz.
günaydın kızlarr ben yeni kalktım da
öğlen 1 gibi gidicem 2 gibi sonucu buraya yazarım..kızlar galiba ben hamileyim bugün ilk idrarla yaptım ikiside kopkoyu
günaydın kızlarr ben yeni kalktım da
öğlen 1 gibi gidicem 2 gibi sonucu buraya yazarım..kızlar galiba ben hamileyim bugün ilk idrarla yaptım ikiside kopkoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?