eşinin durumuna göre bir karara varın canım..onda sıkıntı yoksa aşılama vs ile kalırsın hamiş ha:)
bılmıyorum akalım yaptıracaz testı 4 gun sonraya randevu vermıs pehrız de vermıss
kız bunlar ne böyle :) arkadaş her şeyi yazmış
hamılelık belırtılerıymıs canlarımmm bunlarr
size bir daha resim yükleyenin ben varyaahemen kaçın anasını satıyım
merhabalar canımMerhabalar,
aranıza yeni katıldım, bir iki gündür sizi takip ediyorum sohbetleriniz çok hoşuma gitti... birbirini anlayan güzel insanlar.. Rabbim gönlünüzdeki neyse en kısa sürede versin inşallah.
Düşünmeye gerek yok gibi arkadaşım. Kan vericem demissin umarım güzel haberlerle gelirsin
trueeeeee kesin hamilesin canım ben inanıyorum eğer değilsen ohaaaaaaa dicem yani(KUSURA BAKMAYIN KIZLAR)
ayyy çok güldümmm...
inş. canım
şimdi hazırlanıyım ben sonra görüşürüz canım
ikiside koyuysa kesin hamilesinn diyemicem canim hele su kan testini yapta gel.. dünden sonra artik hersey mümkün diyorum.. :18:
ama hamilesin bencede
resmini yüklesene canim..
onu yazan arkadas sanirim en ufak belirtiyi hamilelige yormusbazi seyler tamamda burnunun üstünde kasinti ne alaka?
bende ç.şş diyecem yanıı gerçekten oha o zaman butun hamılelık testlerı yanlıs kaldırsınlar dıyecemmm bence de sen kesın ya bıldıgın hamılelık şeysı çıkmış valla hadı bagalım ayy heyecanlandımmmmm ay lewkjgsayyy çok güldümmm...
inş. canım
şimdi hazırlanıyım ben sonra görüşürüz canım
çişsiz buuuuu
çişsiz buuuuu
çişsiz bile böyleyse ben çişlisini hayal bile edemiyorum
Merhabalar,
aranıza yeni katıldım, bir iki gündür sizi takip ediyorum sohbetleriniz çok hoşuma gitti... birbirini anlayan güzel insanlar.. Rabbim gönlünüzdeki neyse en kısa sürede versin inşallah.
Allah bağışladın oğlunuzu :) güzel duanız için de sağolun.ben sanırım sizlerden büyüğüm biraz
9 yaşında bir oğlum var.. iki senedir ikinci için uğraşıyoruz ama henüz birşey yok Rabbim önce isteyen herkese sonra da bana gönlümden geçeni verir inşallah...
aranızdaki sıcaklık zaten beni buraya iten sanırım... ilginiz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?