Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

size bir daha resim yükleyenin ben varyaa hemen kaçın anasını satıyım

Merhabalar,

aranıza yeni katıldım, bir iki gündür sizi takip ediyorum sohbetleriniz çok hoşuma gitti... birbirini anlayan güzel insanlar.. Rabbim gönlünüzdeki neyse en kısa sürede versin inşallah.

Merhabalar,

aranıza yeni katıldım, bir iki gündür sizi takip ediyorum sohbetleriniz çok hoşuma gitti... birbirini anlayan güzel insanlar.. Rabbim gönlünüzdeki neyse en kısa sürede versin inşallah.
merhabalar canım
evettt okuduğunu bende farkettim altta sürekli ismin vardı...canımm hoşgeldinn aramızaa
aminn Rabbim hepimizin gönlüne göre nasip etsin... buradaki arkadaşlarımı övmek gibi olmasın ama hepsi sıcak kanlıdır,bitanedir....sende bize kendinden bahset canım
kaç yıllık evlisin?
kaç yaşındasın?
ne kadardır bebiş istiyosun? yarışma sorusu gibi oldu

Düşünmeye gerek yok gibi arkadaşım. Kan vericem demissin umarım güzel haberlerle gelirsin

inş. canım şimdi hazırlanıyım gidicem gelince yine görüşürüzz tekrar hoşgeldin canım

ikiside koyuysa kesin hamilesinn diyemicem canim hele su kan testini yapta gel.. dünden sonra artik hersey mümkün diyorum.. :18:
ama hamilesin bencede
resmini yüklesene canim..

nazarrrrrrrrrrrrrrrrrr burdayımmmmmmmmmmmm aman inşallah bebiş vardır ben sımdı tane patık orecem allahım ne guzelll

ayyy çok güldümmm...
inş. canım
şimdi hazırlanıyım ben sonra görüşürüz canım
bende ç.şş diyecem yanıı gerçekten oha o zaman butun hamılelık testlerı yanlıs kaldırsınlar dıyecemmm bence de sen kesın ya bıldıgın hamılelık şeysı çıkmış valla hadı bagalım ayy heyecanlandımmmmm ay lewkjgs gelde uzun kuyruklu bır halay yapakk

size bir daha resim yükleyenin ben varyaa hemen kaçın anasını satıyım

ama yaaaa çok güzel bir fotoğraf bu
bu fos çıkamaz,bebiş var senin içinde

Merhabalar,

merhaba :)
teşekkür ederiz canım,Allah hepimizin gönlüne göre versin inş

ben sanırım sizlerden büyüğüm biraz

9 yaşında bir oğlum var.. iki senedir ikinci için uğraşıyoruz ama henüz birşey yok Rabbim önce isteyen herkese sonra da bana gönlümden geçeni verir inşallah...

aranızdaki sıcaklık zaten beni buraya iten sanırım... ilginiz için teşekkür ederim

Allah bağışladın oğlunuzu :) güzel duanız için de sağolun.
bir problem var mı acaba ne diyor doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…