Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Can alıcı soru :) doktora gitmedim daha doğrusu gidemiyorum.. patik atağım var doktor deyince bile kalbim çarpıntı yapıyo zor bi durum yani ah bi gidebilsem ne olduğunu anlayacağımda Allahtan hayırlısı diyorum sadece

Allah bağışlasın yavrunuzu..
aminn Rabbimin kuvveti sonsuzz hepimize nasip etsin inş.
oğlunuz problemsiz mi oldu? yaşınız kaç? merak ettim

bu sefer az cisli olmus
simdiden tebrikler canimmmm bence hamilesinnnnnn ayyy

teste işeseydim 4 çizgi çıkarırdımdaaa..bu seferki az çişli olunca bu kadar oldu

ayy allah iyiligini versin 4 cizgi cikarirmis iki gündür cok gülüyoruz gercekten yaa hayirdir insallah.. bu kadar gülmeye basimiza bisey gelmez insallah

:))
bir gidin ya,ama normalde de ihmal etmemek lazım

Rabbim hayırlara çıkarsın inş.
ve hayırlısıyla hepimize bu duyguyu yaşamayı nasip eder inş.
amin canımcım :))
çok mutluyum şimdiden senin için.

trueeeeeeee az kaldi hadi en az senin kadar heyecanliyimmmm umarim güzel haber alirsinn ama ben eminim yani yoksa okadar koyu cizgi olmazdi.. test yanlis desek dünde cikti silik cizgi.. yanlis olmasi imkansiz gibi bisey yanii

ya gidemiyorsun işte.. en ufak birşey için bile yani. o derece zor benim için..
panik atak kayınvalidemde var,anlıyorum sizi..
o zaman bu kkda çok bahsi geçen kürlerden denediniz mi hiç
bir evladınız var,demek ki yine hamiş kalabilirsiniz..

benim komşum ilk çocuğundan sonra pko olduğunu öğrenmiş.
yine de pkoya rağmen 2.bebeği var şimdi.

walla sanırım bende de böyle birşey var.. yoksa Rabbim birinciyi vermezdi diye düşünüyorum ama benim bi cesaret ilacı falan içip o doktora gitmem lazım ama nasıl işte ya derdim çok büyük kızlar böyle siz doktordan geldim söyle dedi sunu yaptı deyince ben bi tuhaf oluyorum anlatması zor bir durum.. doktora gidemediğim içinde kür falan yapmak istemiyorum şahsen çünkü neyim olduğunu bilmiyorum ters teper falan olacağı varsa da olmaz :)

çalışmalardan önce benim regly olmam lazım tabi.bugünlerde gelmeli şu kırmızılar,gelsin de hormonlara baktırayım,merak ediyorum ne ettiler acaba içimde

haklısınız derde göre bişiler kullanmak lazım.
mesela benim prolaktin hormonum yüksek çıkıyor.
onun için hayıt otunun suyunu kullanıcam önümüzdeki ay

kızlaaarrrrr selam uzun çıok uzun bi aradan sonra burayı bulamadım ya iki gündür çıkmadı aramalarımda.... varmı taze annelerimz beni gündemden haberdar edebilirmisinz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…