- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
nice yıllara canım da :) çıkma yıldönümü de neymiş yahuukızlarrrrrrrrrr yarın kocişimle ÇIKMA YILDONUMUMUZZZZZZZZZZZ
benim de kafasına göre takılıyor da dkh kullandım ya bu ay gelivermeli vaktinde :)hiç deme benimde gitme lazmda benım reglı kafasına göre hareket ediyorr
150 bin mi diyorsun?kızlar şimdi sonucum çıktı >1500.00 çıktı
kızlaaarrrrr selam uzun çıok uzun bi aradan sonra burayı bulamadım ya iki gündür çıkmadı aramalarımda.... varmı taze annelerimz beni gündemden haberdar edebilirmisinz
bu kayıt nasıl yapılıyo ki beceremedim de ... ah gözü aydı darısı bizlerin başına hayırlarla inşaallah....hoş geldin Kays :))
aboneliklere kaydetsene canım topiği
Bak True hamile :) daha dün öğrendi,bugün de kan verdi
şu an en üstte senin mesajın var ya onun üstünde sağda seçenekler var,tıkla bu konuya abone ol diyor :)bu kayıt nasıl yapılıyo ki beceremedim de ... ah gözü aydı darısı bizlerin başına hayırlarla inşaallah....
bitterim 1500'den büyük çıkmış sonucum....
biri beni çimdiklesin
bitterim 1500'den büyük çıkmış sonucum....
biri beni çimdiklesin
uyuz oluyorum yaaa geçen seferde böyle bakmışlardı betama 1500'den büyük değerim ama kaç? kim bilir?
dimi ya,üstüne gördü herhalde :)true hiç belirtin var mıydı göğüs ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi üşüme terleme burun kaşıntısıvs. bi de sen regl olmuştun vay anasını beeeee maşallah kuzuya tutunmuş anneciğine Allah ayırmasın sizi..
yarın gidicem canım doktoraa..26'sı bat olduğuna göre şimdi 4 hafta 5 günlük olması lazımtamam iste tatlimmmmmmm basbayaaaa hamilesinnnn oleyyyy....
simdi internette baktimda o deger 5-6 haftalik hamilelerde cikiyomus hemen doktorunu araaa
yurtseven kardeşleri görünce gülmekten yıkıldım resmen[video=youtube;vV_RPNvtzvs]http://www.youtube.com/watch?v=vV_RPNvtzvs[/video]
:118::118::118::118::118::118::118:
sağolasın canım güzel dilekleriniz için teşekkür ederimnapıcan kaç olduğunu boşver iki gün sonra başka bi yerde yaptırırsın hamilesin ya sen ona bakkkkkkkçok sevindim canım dikkat et kendine yediğine içtiğine sağlıklı bir hamilelik olur inşallah canımmmmmmmm
canım benim ilk 2 hamileliğimde şiddetli gögüs ağrım olmuştu..ben hamile olduğumu hep hissetmiştim..bunda sadece adet belirtisi gibi kasık bel ağrısı oldu sadecee..bi ara soğuk algınlığı olduğumu yazmıştım ya o zamanda şiddetli bulantım vardı ben üşütünce midem hep fena olur..midem allak bullaktı ama kahve kanama görünce hiç ihtimal vermemiştim.. amiiiiiinnnnnnnntrue hiç belirtin var mıydı göğüs ağrısı kasık ağrısı mide bulantısı baş dönmesi üşüme terleme burun kaşıntısıvs. bi de sen regl olmuştun vay anasını beeeee maşallah kuzuya tutunmuş anneciğine Allah ayırmasın sizi..
gözün aydın....
benimde bu ay olmayan yumurtam çatladı sanırım sağda ağrım var batma var hafif hafif zaten bu sabah ikinci çizgim silikleşti doktorrrrrrrrrrrrr beni yanılttı ama ovü sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?