Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ya birşey sorcam kızlarr yaaa sımdı true adet gordukten sonra mı hamıle kaldı ?

150000 se eğer canım 6 a7 haftalık gorunuyor artık kese gorunurrmuss hadı bahgalımm nekadarlık oluo onu arastırdım az once

oooyyy sağolasınnn canım benimmm..darısı herkezin başına inş.

tebrikler.Allah sağ salim bebeşini kucağına almanı nasip eder inş. bizler içinde dua et.
amin cnım çok teşekkür ederim..etmem mi bol bol dua ediyorum ve etmeye devam edeceğim
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trueee adetten sonra mı hamıle kaldı bişi sorcammm ya çok merake ttimmm
canım ben pkodan dolayı sanıyorum benim adetim 3 gün sürer bazen hiç kırmızı görmeden çamur gibi 2-3 gün kahve kanamam olur..yine öyledi..ben ondan dolayı hiç umutlanmamıştım... birde hiç gögüs ağrım falan olmadı..sadece kasıklarımda batma ve bel ağrısı var..hala devam ediyodu psikolojik belirti diye düşünmüştüm...gerisini biliyon iştee bol çişli test yaptım

canim adet degilde kahve lekelenme olmus sanirim o adet sanmis.. tam emin degilim ama..
ne bılım yaa bende mıdemde yanma ve bulantı var sureklı yemeklerı de tıskınerek yıyorumm en sonda 0.2 çıktgında dr yukselebılır demıstı belkı bır ıhtımalde olsa hamıs olabılır mı dıye dusundumm

teşekkürlerr canım benimm.Rabbim herkeze sağlıcakla nasip eder inş.
sen nelerdesin gözükmüyosun ders çalışmaya devam mı?

aynen kuzum derse devam..
bu ay korunmayıda bıraktık..
şubata kadar olmazsa eşimle beraber iyi bir doktora gideceğiz bakalım..
senin adına çok sevindimm bebeğimmm

esoşum nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo zorluyomu seni ayyyyyyyyy canım bize de dualar et artık içimiz sıkılmaya başladı baksana ya kib e de moralim bozuldu şaka gibi sabah sabah..
duamdasınız canım benim rabbim sizede bu duyguyu yasatsın inşallah bulantılarım cok gerisi iiyim eşim beni bazen uzuyor o baskada iiyim
hamıledegılmıs bende cok uzuldumm caınım yaa
bende sok oldum üzüldüm ya

devremmm cok üzüldüm yaanlatamam bak ne kötü biliyonmu o mutluluğu yasayıp yarıda kalması mesla bos gebelik dış gebelik allah yasayanlara yardım etsin 1 ay seviniyor bakıyor kese bos ne sok rabbim saglıklı bebekler versin yada düşük rabbim sana inşallah hayırlı saglıklı evlatlar verir sümeyyab şahit ben 5 test yapmıstım öle kan tahlile gittim inanamamıstım

aynen kuzum derse devam..
bu ay korunmayıda bıraktık..
şubata kadar olmazsa eşimle beraber iyi bir doktora gideceğiz bakalım..
senin adına çok sevindimm bebeğimmm
ayy canım çok iyi yapmışsınızzz..flimdekiler gibi şakkadana olmuyor..bırakın korunmayı topik bebek dolsun yahu
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın..bi an evvel hepimiz hamiş kalsakk ne eğlenceli olur topiğimiz hepiniz dualarımdasınız her zaman

evett canım bende hamileyim...sen neler yapıyosun canım hiç gözükmüyosun?
birde keseyi sen ne zaman gördün cnm?

kızlar merabalar herkese nasılsınız... ya bende yumurta catlamadıgından dolayı 4 cm kist cıkmıstı bu ay. 34 günde 1 adet oluodum bu ay 4 gün erken geldi ve kıvranıyorum suan. kist kasık agrısı yaparmı? neredeyse patlicak kasıgım.. beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz..

selam canım kusura bakma misafirim geldi giremedim nete, hcg değeri 0,0 çıktı

Kibbbb cnmm cooooook üzüldümm yaa testte iki cizgi görünce ne kadar cok sevinmissindir yaa insallahhh önümüzdeki ay hamis kalırsın daa bu üzüntünü unutursun

Hamile misinnnnnnn cidden miiiiii sonuc kac cıktı ayyyy cooooooooooooooooook sevindim kızzzzzz

Benim bi fikrim yok canim ya üzgünüm.. gecmis olsun :26:

Topigimiizin doktoru hamile vay vay ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH(AMIN) darisi isteyen herkesin basina

[video=youtube;8t14VJ8SI-k]http://www.youtube.com/watch?v=8t14VJ8SI-k[/video]

BUda sana ve butun hamilelere gelsin INSALLAH bizlerede nasip olur

ya tweety sen otur daha hamile kalıolar sonunda bu topikte başbaşa kalıcaz dermişimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…