çatlama iğnesini vurunduktan sonra 36 saat sonra ilişki önermişti ya doktorum o zamanda ben yumurtamın çatladığını anladım kasıklarıma batma oldu..o esnadada ilişki olmuştu zaten...ve bu 4. tedavim 3. gebeliğim ve hepsindede tek ilişki oldu..ve adet olana kadar sonrasında hiç ilişki olmadı eşim hep bebek varsa bişey olur diye tedirgindi..bu ayda çatlamadan sonra olmamıştı ilişki eşim yanaşmadı bana bi türlü ve rüyasında kızımız olduğunu görmüştü..adama 2 oldu malum oluyo galibaa
çok teşekkür ederim sizinde ayağınız uğurlu geldi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trueee adetten sonra mı hamıle kaldı bişi sorcammm ya çok merake ttimmm
nice yıllara canım da :) çıkma yıldönümü de neymiş yahuu
benim de kafasına göre takılıyor da dkh kullandım ya bu ay gelivermeli vaktinde :)
150 bin mi diyorsun?
yani iyi dimi
niye şok oldun kız
allahhhhhhhhhhh tutmayın beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :: terik ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ayyyyyyyy çok tatlı ya bundna sonra bende hcglere bol bol işeyecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amin cnım çok teşekkür ederim..etmem mi bol bol dua ediyorum ve etmeye devam edeceğimtebrikler.Allah sağ salim bebeşini kucağına almanı nasip eder inş. bizler içinde dua et.
canım ben pkodan dolayı sanıyorum benim adetim 3 gün sürer bazen hiç kırmızı görmeden çamur gibi 2-3 gün kahve kanamam olur..yine öyledi..ben ondan dolayı hiç umutlanmamıştım...kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr trueee adetten sonra mı hamıle kaldı bişi sorcammm ya çok merake ttimmm
kızlar şimdi sonucum çıktı >1500.00 çıktı
ne bılım yaa bende mıdemde yanma ve bulantı var sureklı yemeklerı de tıskınerek yıyorumm en sonda 0.2 çıktgında dr yukselebılır demıstı belkı bır ıhtımalde olsa hamıs olabılır mı dıye dusundummcanim adet degilde kahve lekelenme olmus sanirim o adet sanmis.. tam emin degilim ama..
ayy bu süperr bir haberrr...tebrikler bebeğimmmmmm
teşekkürlerr canım benimm.Rabbim herkeze sağlıcakla nasip eder inş.
sen nelerdesin gözükmüyosun ders çalışmaya devam mı?
duamdasınız canım benim rabbim sizede bu duyguyu yasatsın inşallah bulantılarım cokesoşum nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyo zorluyomu seni ayyyyyyyyy canım bize de dualar et artık içimiz sıkılmaya başladı baksana ya kib e de moralim bozuldu şaka gibi sabah sabah..
bende sok oldum üzüldüm yahamıledegılmıs bende cok uzuldumm caınım yaa
invocumm işte bende şoktaydım dün ama geeeçti artık :)
nasip değilmiş canımya
devreem benim bata iki-üç gün kala yani dün test yaptım iki çizgi çıktı, bende okadar ağladım zırladım mutluluktan hemen kan tahliline koştuk eşimle, ama tahlil sonucu 0,0 şooookkk, anlamadım nasıl bişey oldu yani canımcımmm, idrar testi yanlışmış
ayy canım çok iyi yapmışsınızzz..flimdekiler gibi şakkadana olmuyor..bırakın korunmayı topik bebek dolsun yahuaynen kuzum derse devam..
bu ay korunmayıda bıraktık..
şubata kadar olmazsa eşimle beraber iyi bir doktora gideceğiz bakalım..
senin adına çok sevindimm bebeğimmm
true hamiş mi
selam canım kusura bakma misafirim geldi giremedim nete, hcg değeri 0,0 çıktı
ayy canım çok iyi yapmışsınızzz..flimdekiler gibi şakkadana olmuyor..bırakın korunmayı topik bebek dolsun yahu
Rabbim kimseyi evlatla sınamasın..bi an evvel hepimiz hamiş kalsakk ne eğlenceli olur topiğimiz hepiniz dualarımdasınız her zaman
evett canım bende hamileyim...sen neler yapıyosun canım hiç gözükmüyosun?
birde keseyi sen ne zaman gördün cnm?
kızlar merabalar herkese nasılsınız... ya bende yumurta catlamadıgından dolayı 4 cm kist cıkmıstı bu ay. 34 günde 1 adet oluodum bu ay 4 gün erken geldi ve kıvranıyorum suan. kist kasık agrısı yaparmı? neredeyse patlicak kasıgım.. beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?