Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ooyyy kıyamam sizlereee inş. beklediğinize değer sağlıcakla alırsınız kucaklarınıza..

canım hormonların normalsa tekrar test yaptırma ben bozuk olduğu halde her ay yaptırmıyodum çünkü kafaya takıyodum ayy şu sınırda bu düşük bu yüksek daha fazla ters tepiyor.stres oluyosun.yumoş takibi yaptırman çok daha faydalı olur senin için 1 yıl korunmadık olmadı de yumoş takibi istiyorum de...

ayyy yok tadını çıkartıcak havam yok nedensee
ama çok güldürüyon beni bakk

Icimden gelmiyo degisik seyler denemek ona destek olmak..
Cunki zamaninda cok oldm yine anlamadi.
Mutsuzum yani kisacasi.. Cocuk olunca o mutlu olacak ama ben bu yapilanlari unutmuycam

ama sana eziyet olur cannım yaa sende de ben artık tedvıyle ugrasmıcam de bıraz zamana bırak bakalımm hem esınde arayı duzeltsınn senınle bıraz eskı aşkınızı bulmaya çalışın bende enın gıbıyım bana solenen en ufacık kelımeyı bıle kolay kolay unutup afettmem ama çabaa demıyorum belkı ufacık bırkaç birşey düzeltecek yuvanızı mutluluğu getirecek size umarımm hersey yolunda gider

Son düzenleme:
Iyi olmaya calisiyorum ama bi burukluk var uzerimde niyeyse..
Esim hep calisiyor ben hep yalnizim evde dogru duzgun pek arkadasimda yok..
bunaldim daraldim iyce sizler nasilsiniz kizlar ?

canım bu duayı okuu

“Yâ Veliyy celle celalühü “ zikrine devam eden kimseler daima Allah’ın hoşnutluğu içinde olurlar.huzurlu bir aile geçimi isteyen eşler eve girip çıkarken,yada bir birleriyle konuşurken içlerinden bu ism-i şerifi zikrederlerse güzel bir geçim içinde yaşarlar.Huzurlu bir yuva ve aile geçimi isteyenler bu zikre devam ederler…

Bu ism-i şerifin zikir adedi 47 dir.Ama cuma günleri 1000 defa zikredilmeye devam edilirse itaat etmeyen eş itaat eder.Huysuz ve yaramaz ahlaklı eşi olanlar bu zikre devam ederler ise faydalı olacaktır.

gül gülll ben zaten espirilerimle tanınırsım memlekette
kız demirbaşşş deyince aklıma garip garip şeyler geliyorrr nedense

aybiziiimm senin kcan napti sperm testini, ay benimkinde yaptırceeem, truee cum, alttan bakılmadı hiç bana bakılsın mı sence pekiiii,

ekliyorummm sizzz delisiniz kadınlar şeytaaaann bendeee ama ben hiç çekip gitmedimyaaa, evlendiğimizin ilk aylarında eşim bana çok fazla para bırakmıyodu, giderim evden o yokken diye, çok korkuyodu

ayyy ben im hiç unutsaım gelmiyor çişi fazla kaçırmışım aklıma geldikçe gülüyorum ama gzüme çok tatlı göründün ondan takıldımmm bu kadarr çok hoş yaaaaaaaaa bende test yapacam bu aralar çii bol kooyacamm bakalımm nolckkk

alttan baktırmak çok faydalı canım daha iyi görünüyor bak mesela ben keseye bile alttan baktırdım..riskli hamileyken alttan baktırmak ama dış gebelik riskide var karındanda hemen gözükmüyor..birde kasıklarım çok ağrıyordu dış gebelikte öyleymiş yaa çok ağrı sancı olurmuş şüphelendim ondan baktırdım..

ufak kist olur bişey olur karından gözükmeyebilir vajinal baktırmak daha iyi...eşine yaptırsanıza sperm testi.. çok basit işlem yanii

bencede kadınlar seytan da ben biraz pasifim o konularda bırakıp gitmem cesaret edemem herşeyi daha çok mahvederim diye tartışırım ederım m ama pek çıkmam yanı ama gıdecem derimmm o ayrııı bir kere çıktım evden beni aradı aradı bakmadı annesnı aradı burcu gıttı diye o da yok oglum yanımda dedi sonra benımle dalga gectı mıllet annesının evıne gıder snde kaynanamı gıdıyorsun dıyeee tabı cnm kayınvalıdelerınde huyudur hep cocukları haklıdır benımkde ilk zamanlar pek para bırakmıyordu bır daha bırkmzsan senı rezıl ederım babana solerım dedım annesne falan soledımm kızkardeşine dedim ben bundan çocuklta yapmam bakmaz bu dedimmm biz karşılarık ya sen yap dediler sen çevirdiler neyseki o krızımız 1 hafta surdu ve geçti çok şükür ama ben pko yuzunden sanırım bazen çok gegin ve duygusal oluyormm.

gül gülll ben zaten espirilerimle tanınırsım memlekette
kız demirbaşşş deyince aklıma garip garip şeyler geliyorrr nedense
sapıksın sen ne geliyo aklına benim aklıma gelen mi

gözüne çok tatlı görünen çişli testim mi bu ayy inş.. bol bol işiceksin vee çift çizgiyi sendede görcez inş.

True işemecilik ltd.a.ş.
Her türlü gebelik testi, wc,
don,ulu orta itina ile işenir
irtibat tel:05411111111

Son düzenleme:

evett ço basit urolojıden sıra all git kocişinin başnda bekle ama şansıma sperm testını bayanlar yapıyorrr kocişi artık yalnız gönderemem kıskanıyorumm

Kizlar çok tesekkur ederim sagolun..
Ben 3 yillik evliyim 2010 da evlenmistim,
zamanla insan olgunlasiyor bende oyleyim artik eskisinden daha gucluyum aglamiyorum kolay kolay...
Yazin tatile gittim geldim hicbirsey anlamadim gittim mi gitmedim mi hic bilmiyorum
Kafami dagitmak icin yani, birde herkes bebek yokmu niye yapmiyon yap artik diyip duruyo..
Olmuyo iste ha dyince ilk iliskide kalamiyorum hamile kalamiyorum napiyim..
Herkese biz daha dusunmuyoruz demekten de biktim..
Cevre cok etkiliyor insani esimde hatasini anlayip sonra ozur diliyor geliyor yanima ama beni coktan uzmus oluyo...
Neyse Allah yardimcimiz olsun ben ve benim gibilerin..
Derdimizden buyuk rabbimiz var.. Bundan guzel teselli olamz zaten

alo true iş.ltd a.ş mi? benim işenecek bir tesim varda

ne güzel söyledin canımmm yaaa özür dilemesi de birşey ebnimki de kolay kolay yapmaz yatımı da özür dilemyi bilmez çocuğa ben öğrettım özürü zorla dilettirşyiyorumm gönlümü yapıyorumm bu da bişi yanıı en azından evınde ısınde gucunde kocann hayrlısı olsun hakkınızda aşkla bakın birbirinize

Canım Allah senin yar ve yardımcın olsun..
Rabbim yuvanın huzurunu bozmasın ve eşine akıl fikir versin bir daha üzmesin seni... İnş. yoluna koyarsınız herşeyi.. hatasını anlayıp pişman olmasıda bi erdem..kimisinde hiç ar duygusuda kalmıyor..inş. doğru yolu bulur eşin
O herkezden burdada var canım..bende bıktımm çenelerindenn senin yapacağın çocuk senden fazla millete dert oluyor maalesef..boş boş konuşanlarda cabası...

bende ogeçenlerde bir bayanla karşılaştım bahsetmiştim daha öncede onun çocuğu 7 yıl olmamışş bende sordum m nasıl oldu diye .senınde mı olmuyor dedı evet dedim ordan akıllının bırı de tanıyor bu arada benı bana demez mı ne olmuyor dıyorsun evlenelı ne kadar oldu kii olur olur doktora mı gidilir bunun için falan filan. kendisinin de 3 yıldır olmuyor ıkısınde de pproblem yokk ve bu da dr tedavısıne gıtttı.ordakı çocugu olmayan kadında dedi ki bana git sen tedavını yaptırr ne gerekıyorsa bır tane çocuk sahıbı ol zatenn uğraşırken bir ton zaman kaybedıyorsun dedi. ben seni anlıyorum dedi bana bırçok insan aynı tepkıyı verıyorr. çok şaşırıp afallıyorumm herkesın yanında ben pek bahsetmıyorum ama oluyor bazen bilenın yanında konuşuldu mu söylüyorlar hemen

Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin her zaman iyi gecmiyor ama insanin hatasini anlamasi onemli tabikide..
Cok yorgunum sanirim kafami dinleyip mantikli dusunmeye ihtiyacim var ayni zamanda esiminde cunki mantikli dusunemiyor..
Allah herkese gonlundekini versin insAllah
Sagolun kizlar Allah razi olsun

aynen öyle yıllarca tedavi gören var garantisimi var belki 1 ay belki 1 sene sonra kavuşucan ... ben 2 yıldır çabalıyorum..sen aklını kullanan akıllı kadınsın canım tedavini ol inş. hemencecik olucak...

3 aylık bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olmuşum canımdan can gitmiş..bi geçmiş olsun demekten acizdiler.. amaaaaaan yine olur daha yaşınız kaç hadi görüşürüz dedi yolda gördüğüm biri ben ahanda böyle oldum

canım çok doğru söylüyosun ama en azından yaşın kücük bununla avunabilirsin soranlara yaşım küçük biraz daha beklemek istiyorum diyebilirsin ben bunu bile söyleyemiyorum çünkü yaşım büyük ama geçen 6 ay da şuna inandım ki kimin hamile kalacağı hiççç belli olmuyo bizim komsunun kızı yumurtalıklarından ameliyat oldu ama hemen hamile kaldı bi tanıdıgım kanser tedavisi gördü olmaz dediler çocuğu onunda oldu arkadaşım dış gebelik geçirdi hemen olmaz demiş doktor ama korunmayı bıraktığı ilk ay hamile kaldı bende 2 aydır herşeyime baktırdım eşimde kendine baktırdı hiçbişeyimiz çıkmadı herşey normal ama olmuyo Allah ın taktiri ben hemen kalırım diyodum sağlıklı olduğuma inanıyodum ilk günden beri hatta annem bunlar korunmayı beceremez sürekli hamile kalır bizim kız diyomuş içinden ama ne oldu bu 6.ayım olacak kalamadım bu ayda çok stres yaptım ama yinede ümitli olmak istiyorum o da neden doktorum bana yumurta yok bu ay demesine rağmen ben yumurtladım geç olarak ovü testinden ve ağrımdan bunu anladım diyorum ki eger bu olabiliyosa hamile neden olamayayım ki belki kendimi rahatlatmak için böyle düşünmek istiyorum kafam çok karışık herşey şaka gibi geliyo bana kib mesela ikinci çizgiyi gördü ama hamile olmadığını öğrendi sende de öyle oldu galiba demek ki bi sebep var olmamasında var bişey ama ne onu biz bilemeyiz kim istemez ki hemen hamile kalmayı ama Allah ne derse o yapacak bişey yok

bi de rüzgargülü bence eşin sana bilinçlimi böyle davranıyo yoksa dalgınlıktan mı psikolojik mi bunu bilmek lazım belki de gerçekten kendine çok stres yapıyosa olabilir insan zaman zaman psikolojik dengesizlik yaşayabiliyo söyle ona bu durumdan rahatsızım de bakalım belki farkında bile değil bu durumdan bi de erkeklerden çok düşünceli davranışlar beklememek lazım diyorum ya benim eşim sağolsun benim başıma hiç bu durumu kakmadı hatta üzülme dedi ama ay içinde ben mesela sıkıntı yapıyorum ve başım agrıyo diyorum oralı bile olmuyo umursamıyo beni fazla günü gelince regli olup olmadığımı sorup geçiyo o da haklı benim gibi sıkılmasın birimizin daha dik durması lazım benim eşim rahat ama herkes bir olamaz

kibbbbbbb nerdesin seni özledimmmmm :)true günaydın canımmm bu arada kesey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…