Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

nasıl yani? konuşmuyor derkenn??? buna bi açıklık getir ona göre ilk mesajına cvp yazayım canım

Klomen tedavisine ilk basladigimda da olacak sanmistim pco varya bende,
adet olunca her zaman operek ise giden adam ceketini aldi cikti direk
Bu seferde uzulme 2.cide yada 3.cude olur diyodu yine konusmuyo..
Hep boyle tedavi sonuc vermeyince konusmuyo cekip gidiyo, adet olcam diye agladigimda huzur ver bir kere de bana demisti.
Ben aglayinca huzursuz oluyomus..

günaydın yavruuu

kib canım sağol bebeim...Rabbim sağlıcakla kucağımıza alacağımız bebişler nasip etsin hepimizee..sen nasılsın bakalım girmedin merak ettim seni?

ay aayyyy doktora gittinmi canımcım ne kadarlıkmış bebiş sağlığı nasıl ya da keseyi gördünmü (çok bilmiyorumya nasıl olduğunu ondan canım ) annişkooomm

biraz bunalım takıldım eşimden fırça yedim girme artık kk ya diyo, bende o yokken takılıyorum

ben adet olmadım true ya korkmaya başladım artık, günü gününe adet olurdum ama artık değişiyo anlamadım ben bu işi

pardon arkadaşım çok sinirlendim haddimide aşmak istemiyorum ama eşin neyin kafasını yaşıyor...
iyi günde herkez karı-kocalık yapar..Sen şu an psikolojikmen en kötü zamanlarını yaşıyorsun böyle mi destek olunuyomuş??

senin bu şekide psikolojinin bozulacağını ve kendini suçlayacağını düşünmüyomu? böyle davranışlar depresyona bile sokabilir?

Her kadın arkasında maddi, manevi dağ gibi duran adam ister..helede maneviyat ne kadar önemli..böylemi teselli ediyor seni??
Tabiki ağlamakta gülmek kadar doğal bişey..ağlıyorsan tesellini komşunun oğlu yapmayacak eşin yapacak...

bu aralar ağladığında sığınacak liman aradığında eşinde teselli bulmak istemen normal... yazık senin niye gönlünü kırıyor..
Bu hayatta herşey Taktiri ilahi senin elinde mi bebeğinin olmaması? yada senin suçun mu pkolu olman?
adam tutup dövrürecen bu adamları yaa

Aşılama yöntemi uzun bir süre gebe kalmaya çalışmış fakat başarılı olamamış kadınlara uygulanan oldukça basit bir yöntemdir. Basitçe menini veya sperm hücrelerinin alınarak yöntemin çeşidine göre vajinaya veya rahmin içine bırakılması ile uygulanan aşılama işlemi sonucunda gebe kalma ihtimali yüzde 20’ye kadar artış gösterebilmektedir.
Aşılama işlemi öncesi dikkat edilmesi gereken bazı ana noktalar bulunmaktadır. Erkeğin sperm hücresinin sağlıklı ve yoğun biçimde etki edebilmesi için son 48 saat içinde hiçbir şekilde alkol, uyuşturucu ve ilacın vücuda alınmamış olması gerekmektedir. Bu tarz etken maddeler spermin yapısını etkileyebileceğinden ve bazı durumlarda enfeksiyonlara sebebiyet verebileceğinden olumsuz sonuçlar doğmasını sağlayabilecektir.

Aynı zamanda aşılama işlemi uygulanacak olan bayanın da yakın zamanda vajinal bölgeye herhangi bir krem veya losyon tarzı maddeyi uygulamamış olması gerekmektedir. Rahime ulaşılması sırasında bu tarz maddelerin kalıntıları mikrobik etkenlere sebep olabileceğinden sorun yaratmaları muhtemeldir. Operasyonun ciddiyeti unutulmayarak her durumda görevli hemşire ve doktorun talimatlarına uyulmalıdır.
Aşılama işlemi yalnızca birkaç dakika sürmekte olup herhangi bir uyuşturmaya gerek duymamaktadır. Jinekolojik muayene pozisyonu alan kadının vajinal bölgesine yerleştirilen ekipmanlar enjektörün rahim içerisine sorunsuzca girmesine olanak sağlamaktadır. Yalnızca birkaç saniye içinde gerekli spermleri yerleşeceği bölgeye ileten hekim operasyonu hızlıca bitirmektedir. canımm kendımde bılıyordum ama dilim yetmedi açıklamaya bende internetten baktım benım bildiğim bir çeşit daha var dı göbekten iğne o da aşılama oluyor sana rahımden mı dediler ?

he heeeyyyt yürü beee truuemm kim tutar sennii
sakin tatlım yazık rüzgargülüde canını sıkmış zaten, daha da sıkmasın, kocişle konuşşş rüzgarcığımmm anlamazsa paşa gönlü biliriiii

Ben de çok sinirleniyorum, sarilip opmsun destek olsun demiyorum ama en azindan uzulme olacak demesini bekliyorum..
Konusmadan cekip gitmekte neyin nesi oluyor anlamis degilim..
Ben 23 yasindayim o da 29 yasim geciyor yaslaniyorum baba olamiyorum derdinde o..
Ben de hayirlisini istiyorum hep..
Cok yoruldum bu evlilikten gercekten
Eski sevgim kalmadi gibi, kendi elleriyle soguttu kendinden..
Gurbetteyim kimim kimsem yok ailem Tr de annemede anlatamiyorum derdimi uzulur hep bide onla ugrasmak istemiyorum..
Cok zor anlamak esimi anlayamiyorum ben..
Kavgalarda da hakli oldugum halde giden hep bendim ben gittikce o kaciyordu.
Artik yoruldum 23 yasindayim ama ruhum sanki 40 yasinda gibi

kk'da bebekleri çok konuşunca etkileniyorsun ve bunalıma giriyorsun dimi canım sanırım bu hepimizde böyle
canım 4+6 günlük keseyi dün gördük..Rabbim sağlıklı bebecikler hepimize nasip etsin inş.
sen ve rüzgargülünden sonra topikte herkez gebelik testine olan inancını yitirdi.. hepimiz şok olduk.. ve çok üzüldükk..

keşke sihirli bi değnek olsaa.. Allahım kimseyi evlatla sınamasın çook çok zor bi imtihan..sizleri çok iyi anlıyorum bebek sahibi olmaya çalışmakta çok zor..2 bebek kaybettim onların acısı daha zor.. şu an inanamıyorum bilee doğmadanda inanmıcam sanırım..

yarım yamalak kaldım böyle sevinemiyorum bile sizlerde hamiş kalsaydınız ne iyi olurdu...

daha ismini görmeden bunu kesin true yazmıştır dedim harbiden de sen çıktınnn ayy senın kafa yapısı aynı bennn doğru truenın soyledıklerı canımm eşinin şu an sna destek olması gerekıyor.ama sende onunla konuş bu şekilde kırıldığını ve ilgiye ihtiyacınn olduğunu bazn duygusal bazende şirinlikle ona kabul ettir eşin nasıll bilmiyorumm ama mesela eşim bazen olur dalgınlıkla öpmeden çıkar ta gidecekken bişi uunutmadın mı fıyorum yooo etrafına bakıyorr gel ben opcem dıyomm bu sekılde dene bır sen suan sınırlısın gergınsın hasta oldun aynı piskolojıyıı bende yaşamıştımmm.birde öyle desene espirili bir dille ona yaptırmak istediklerini söyle işe yarayabılır

evlenirken hiç birimiz çocuk için evlenmedik..aynı sorun eşindede olabilirdi? napalım yani Allah vermiyorsa elden ne gelir
Sen ona hem Allahın hem ailenin emanetisin km'lerce uzakta sana böylemi sahip çıkıyor..yazık vallaa
erkekler kadınlar kadar fedakar olamıyor..
ayrıca canım eşinin başına gelecek var bu tarz davranışlar hiç normal değil Allah tepetaklak çevirir valla...yazık değil mi senin anne olamıyosun diye yüreğin kavruluyor ve düşenede bir tekme kendi eşin atıyor Allah görüyo hiç korkmuyor mu yaa?

Iyi olmaya calisiyorum ama bi burukluk var uzerimde niyeyse..
Esim hep calisiyor ben hep yalnizim evde dogru duzgun pek arkadasimda yok..
bunaldim daraldim iyce sizler nasilsiniz kizlar ?

selam ruzgarrr dedıgını okudummm hemennnn yardımcı olmaya çalişim dedim eğer eşin izin veriyorssa bir an önce işe gir derim yoksa eşinle çokk tartışırsınızz

Son düzenleme:

Icimden gelmiyo degisik seyler denemek ona destek olmak..
Cunki zamaninda cok oldm yine anlamadi.
Mutsuzum yani kisacasi.. Cocuk olunca o mutlu olacak ama ben bu yapilanlari unutmuycam

canım beniim inan hamiş birini görünce çok mutlu oluyorum, senin mutluluğuna da ortak olmak çok güzel bir duygu sen üzülme elbet birgün bizde hamiş kalırız tabi nasibimizde varsa, inşallah vardır,sen ne zorluklar çekmişsin mesela ben ne çektimki, rabbim sağlıkla bebişini kucağına aldırır inşallah,...

şimdi sana sorayım sen bana anlat canım yol göster olarmı...

ben adet olunca doktora gitcem 4 aydır denedik olmadı,folikasiti bırakmadım hep içtim...
ben daha korunmayı bırakmadan gitmiştim doktora hormon testi yapıldı, ultrasonda rahim ve yumurtalıklara bakıldı her şey normal çıktı çok şükür,...
ben doktora gidince kaç aydır korunmuyorum diyeyim, ne gibi testler yaptırayım, ben bu bebişi istiyorum neyse yapılacak yapılsın, biraz daha bekleyeyim mi yada

Oda üzülüyo uzuntusunden yapiyormus bana bunlari..
Ama gormuyo ki benim pskolojimi mahvediyor..

selam ruzgarrr dedıgını okudummm hemennnn yardımcı olmaya çalişim dedim eğer eşin izin veriyorssa bir an önce işe gir derim yoksa eşinle çokk tartışırsınızz

Is meselesi zor biraz burda dili ilerletmeyince olmuyor, hem olma ihtimali olsa da esim uzerine dusupte ilgilenmiyor bile

Allah kucagina almayi da nasip etsin insAllah canim darisi bizlere olsun hayirlisiyla..

kız sevin tadını çıkarr canıkmmmm inşallah hayırlısını verecek allahımm bize şimdi vermiyorsa vardır bir bildiği sende bekledın sımdı erdı demekkı sımdı hayırlıı canım sen eğlen sımdı duygusalda olun sen hiç çekilmen ama neyse hadi yine iyisin demirbaş var yanında

canım bence onların meseleleri biraz derin..her erkek aynı değil ki bizdede olur ama şirinlikle kabul ettiririm ama eşim bu kadar düşüncesizlik yapamaz artık....
haa yapmadı mı zamanında yaptı..evi terk ettim yalvar yakar bin bir pişman oldu...ve artık daha dikkatli

ben rüzgargülünü şu an çook çook iyi anlıyorum bebeğin olmamasından çok onu yıkan eşi..
bende bebeğimi kaybettim eşim şehir dışındaydı..kürtaja başka ile gittik köpek gibi azıtılmıştım eşimin ailesi tarafından..ne pijama ,ne para ne telefon bıraktılar gittiler kıçımdan çıkan donu koyacak poşetim yoktuu kürtaja kendi başıma girdim çıktım...neysee olaylar derin daha sonra eşim yok ailem bilerek yapmadı yok düşünemedi falan diyip bana yüklendi bende çektim gittim yanii... mesela bana bebekten çok ailesinin yaptıkları koydu ölsemde çıkmaz içimden

kız çişli ben geldim ben geldimm millett

hoşgeldin demirbaş şu çiş kelimesi hiç unutulmayacak herhaldee

Oda üzülüyo uzuntusunden yapiyormus bana bunlari..
Ama gormuyo ki benim pskolojimi mahvediyor..

Is meselesi zor biraz burda dili ilerletmeyince olmuyor, hem olma ihtimali olsa da esim uzerine dusupte ilgilenmiyor bile

siz ne kadarlık evlisiniz canımm hani bende ona göre bişiler dicm internet üzerinden başvuru yapabilirsinn dışarı çıkcan ki ancak ancak öğrenirsin ama böyle olmaz bence sen üzerine düş mesela bazen umursamaz davran eşini hoşgeldin de o gülerek karşıla ondan sonra çekil kenara gelir yanına tatlım sen çok iyi niyetlisin olduğun gibi hemen sevgini gösteriyorsun ama malesef erkekler pek duyarlı değil sence hiç iyi bir tarafı yokmu mutlaka ki güzel yaptığı senı mutlu eden şeyler vardır eşinin gözlerinin içine bak arada yoksa daha da uzaklaşırsınız allah korusun tabı onda da hata var yok demıyorum ama düzeltmeye çalışırsan belki düzelebilirr biz yıllık kavgalarımızı ilk evlendiğimizde yptıkk çok tartıştıkk şimdi arada sıra da ama bunların hepsının normal olduğunu ögrendim çünkü bizim akrabadan 1 yıllık evlı olanlar var onlar bızden beterrllerrr yanı nur nımetız ama banada hep tecrubelı ınsanlar soyledı gerkçekten çok işe yarıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…