alttan baktırmak çok faydalı canım daha iyi görünüyor bak mesela ben keseye bile alttan baktırdım..riskli hamileyken alttan baktırmak ama dış gebelik riskide var karındanda hemen gözükmüyor..birde kasıklarım çok ağrıyordu dış gebelikte öyleymiş yaa çok ağrı sancı olurmuş şüphelendim ondan baktırdım..
ufak kist olur bişey olur karından gözükmeyebilir vajinal baktırmak daha iyi...eşine yaptırsanıza sperm testi.. çok basit işlem yanii
bencede kadınlar seytan da ben biraz pasifim o konularda bırakıp gitmem cesaret edemem herşeyi daha çok mahvederim diye tartışırım ederım m ama pek çıkmam yanı ama gıdecem derimmm o ayrıııbir kere çıktım evden beni aradı aradı bakmadı annesnı aradı burcu gıttı diye o da yok oglum yanımda dedi sonra benımle dalga gectı mıllet annesının evıne gıder snde kaynanamı gıdıyorsun dıyeee tabı cnm kayınvalıdelerınde huyudur hep cocukları haklıdır benımkde ilk zamanlar pek para bırakmıyordu bır daha bırkmzsan senı rezıl ederım babana solerım dedım annesne falan soledımm kızkardeşine dedim ben bundan çocuklta yapmam bakmaz bu dedimmm biz karşılarık ya sen yap dediler sen çevirdiler neyseki o krızımız 1 hafta surdu ve geçti çok şükür ama ben pko yuzunden sanırım bazen çok gegin ve duygusal oluyormm.
evett ço basit urolojıden sıra all git kocişinin başnda bekle ama şansıma sperm testını bayanlar yapıyorrrkocişi artık yalnız gönderemem kıskanıyorumm
kibbbbbbb nerdesin seni özledimmmmm :)true günaydın canımmm bu arada kesey
merhaba canım nasılsın yarım yazmışsın
kibbbbbbb nerdesin seni özledimmmmm :)true günaydın canımmm bu arada kesey
hiç sorma bilgisayar salaklaştı keseyi görmüşsün hayırlı olsun yazmıştım
invocummm bunalım takıldım i kaç gün, eşim kızıyı kk da çok üzülüyosun umutlanıp diyo , o yokken firiyorum bendearamızdaaa
sen napıosuuunn bende özlediimm
invocummm bunalım takıldım i kaç gün, eşim kızıyı kk da çok üzülüyosun umutlanıp diyo , o yokken firiyorum bendearamızdaaa
sen napıosuuunn bende özlediimm
öyle yapcaz artıksağolasın canım çok şükür gördük...
Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin hepimizeee hadi herkez bu ay bol bol çalışsın sap gibi kaldım..hepberaber doğuralım beni yanlız bırakmayın :18:
bu ay daha çok hamiş haberi alırız inş.
hepimiz hamiş kalsaak ve tedavi aşamalarını konuşmayı bırakıp hepberaber bebeklerden konuşsakk...ayyyyy o günlerdee hemen gelsinn yaa
olumsuzlara boyun eğmiyoruz ve kimse umutlarını kaybetmeyecek ve bebişleri görene kadar fütursuzca sevişeceğiz her geceee
kız eşine söylemesene burda olanları kızar tabikideeben sadece bilgi alışverişi yapıyoruz dedim..bende etkileniyorum üzülüyorum kk'da ama söylersem izin vermez
napim akşam düğün var kuaföre gitcem üşeniyorum öyle evde takılıyorum haftaya taşınıcam yeni eve o sebepten evde iş yapmıyorum hafta içi evi toplamaya başlamam lazım falan filan belki biraz bebek işini unuturum unutmak istiyorum aslında keşke böyle bişey olabilse sen napion anladım zaten canım kolay değil umutlandın sen çok tabi moralin bozulması çok normal ama kendini toparlaman güzel sevindimmmm
yanımdaaa kocamann yerr varrr..... yılbaşınaa daha çok varrr daha erken gelin haydii kızlarrröyle yapcaz artıkzaten her ay yapmaya çalışıoz olur inşallah tutar ne diyeyim takıl sen biraz ama yanında yer aç inşallah yılbaşına kadar birkaçımız daha kalırız keşke hepimiz kalsak ne güzel olurdu
öyle detaylı anlatmıyorm tabiki ama ben çok bişey bilmediğim için arkidişlerle paylaşım yapıyoruz diyorum,
öyle kızmıyor aslında ben üzüldümya kıyamıyo bizimkisi, ben bide tezcanlı olduğumdan hemen olcak diye bakıyorum ondan öyle aammaan bişe olmaz be nolceksanki bilmiyor girdiğimi
oooh süslen püslenn valla bide güzel oyna dök kurtlarını, ama şu evi kim taşıcak şimdi, belki yeni ev yeni bebiş, yeni hayat olur siizeee, iyiyim çok şükürr invocumm teşekkür ederimm
yanımdaaa kocamann yerr varrr..... yılbaşınaa daha çok varrr daha erken gelin haydii kızlarrr
kib etkilendiğini hissettirme ben bi ara o hatayı yapmıştım..ondan yanii sen üzülme umutsuzluğa kapılma diye zaten eşin kızıyor..haklıdaa ivo'da bu topikten bile etkilenmişti bi ara sık girmicem demişti..insan etkileniyor yahuu
Allah kimsenin agzinin tadini bozmasin her zaman iyi gecmiyor ama insanin hatasini anlamasi onemli tabikide..
Cok yorgunum sanirim kafami dinleyip mantikli dusunmeye ihtiyacim var ayni zamanda esiminde cunki mantikli dusunemiyor..
Allah herkese gonlundekini versin insAllah
Sagolun kizlar Allah razi olsun
acaba ben bu ay hamile olabilir miyimmmmdaha çok var ama ümitsiz olmak istemiyorummmmmmmm
yanımdaaa kocamann yerr varrr..... yılbaşınaa daha çok varrr daha erken gelin haydii kızlarrr
kib etkilendiğini hissettirme ben bi ara o hatayı yapmıştım..ondan yanii sen üzülme umutsuzluğa kapılma diye zaten eşin kızıyor..haklıdaa ivo'da bu topikten bile etkilenmişti bi ara sık girmicem demişti..insan etkileniyor yahuu
ayyy sen öyle anlatınca ben bile üşendim daraldım şimciik, allah yardımcın olsunaynen canım zaten bizim sülalenin oyun ustasıyım bensiz düğün pek güzel olmuyo fena oynarım yani evet yeni ev yeni umutlar inşallah hayırlı ve kısmetli gelir bize evi taşıttırıcaz canım bi nakliye firmasına ama halılarımı yıkamaya vermem lazım kırılacak eşyalarımı sarmam kolilemem lazım perdelerde tadilata gidecek sonra yıkayıp ütülemem lazım çok işim var üşeniyorum
acaba ben bu ay hamile olabilir miyimmmmdaha çok var ama ümitsiz olmak istemiyorummmmmmmm
aynen öyle yıllarca tedavi gören var garantisimi var belki 1 ay belki 1 sene sonra kavuşucan ... ben 2 yıldır çabalıyorum..sen aklını kullanan akıllı kadınsın canım tedavini ol inş. hemencecik olucak...
3 aylık bebeğimin kalbi durmuş kürtaj olmuşum canımdan can gitmiş..bi geçmiş olsun demekten acizdiler.. amaaaaaan yine olur daha yaşınız kaç hadi görüşürüz dedi yolda gördüğüm biri benahanda böyle oldum
eveett amaaaann napalım canım komşum vardıda ben mi onla takılmadımsizinle üzülüp sizinle umutlanıp sizinle mutlu oluyorum benn
:
kııız ben tek gönderirmiyim öyle yerlere, zaten sen yanımdaysan girerim o odaya sapıkmıyım ben afişlere bakcam diyo bizimkisibende çok kıskanırım bu konularda ama hayatta belli etmem
aynen canımm bende gondermıyecem bu dr a gorundu gun vereceklerını bıldıgım ıcın yalnız gonderdım teste bende gıderım onunşa bbırlıkte ıse yenı gırmıstım m test ıcın ızın alamazdım o zaman gıtseydımm
evden kaçarsam dönemem ben geriye gururluyumdur yediremem kendime ,o yüzdden kaçamıyorum
bende aşırı gurur yaparımmm birşeye hayır dedım mı gururumdan vazgecıpte tekrar evet demem
alttan baktırayım madeeemmm baksan doktorrr
merhaba canım nasılsın yarım yazmışsın
hoşgeldin kibarr nbr :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?