Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

evett ço basit urolojıden sıra all git kocişinin başnda bekle ama şansıma sperm testını bayanlar yapıyorrr kocişi artık yalnız gönderemem kıskanıyorumm

kııız ben tek gönderirmiyim öyle yerlere, zaten sen yanımdaysan girerim o odaya sapıkmıyım ben afişlere bakcam diyo bizimkisi bende çok kıskanırım bu konularda ama hayatta belli etmem

evden kaçarsam dönemem ben geriye gururluyumdur yediremem kendime ,o yüzdden kaçamıyorum

alttan baktırayım madeeemmm baksan doktorrr

kibbbbbbb nerdesin seni özledimmmmm :)true günaydın canımmm bu arada kesey

invocummm bunalım takıldım i kaç gün, eşim kızıyı kk da çok üzülüyosun umutlanıp diyo , o yokken firiyorum bende aramızdaaa

sen napıosuuunn bende özlediimm

hiç sorma bilgisayar salaklaştı keseyi görmüşsün hayırlı olsun yazmıştım

sağolasın canım çok şükür gördük...
Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin hepimizeee hadi herkez bu ay bol bol çalışsın sap gibi kaldım..hepberaber doğuralım beni yanlız bırakmayın :18:
bu ay daha çok hamiş haberi alırız inş.
hepimiz hamiş kalsaak ve tedavi aşamalarını konuşmayı bırakıp hepberaber bebeklerden konuşsakk...ayyyyy o günlerdee hemen gelsinn yaa
olumsuzlara boyun eğmiyoruz ve kimse umutlarını kaybetmeyecek ve bebişleri görene kadar fütursuzca sevişeceğiz her geceee

Son düzenleme:
invocummm bunalım takıldım i kaç gün, eşim kızıyı kk da çok üzülüyosun umutlanıp diyo , o yokken firiyorum bende aramızdaaa

kız eşine söylemesene burda olanları kızar tabikidee ben sadece bilgi alışverişi yapıyoruz dedim..bende etkileniyorum üzülüyorum kk'da ama söylersem izin vermez

napim akşam düğün var kuaföre gitcem üşeniyorum öyle evde takılıyorum haftaya taşınıcam yeni eve o sebepten evde iş yapmıyorum hafta içi evi toplamaya başlamam lazım falan filan belki biraz bebek işini unuturum unutmak istiyorum aslında keşke böyle bişey olabilse sen napion anladım zaten canım kolay değil umutlandın sen çok tabi moralin bozulması çok normal ama kendini toparlaman güzel sevindimmmm

öyle yapcaz artık zaten her ay yapmaya çalışıoz olur inşallah tutar ne diyeyim takıl sen biraz ama yanında yer aç inşallah yılbaşına kadar birkaçımız daha kalırız keşke hepimiz kalsak ne güzel olurdu

kız eşine söylemesene burda olanları kızar tabikidee ben sadece bilgi alışverişi yapıyoruz dedim..bende etkileniyorum üzülüyorum kk'da ama söylersem izin vermez

öyle detaylı anlatmıyorm tabiki ama ben çok bişey bilmediğim için arkidişlerle paylaşım yapıyoruz diyorum,
öyle kızmıyor aslında ben üzüldümya kıyamıyo bizimkisi, ben bide tezcanlı olduğumdan hemen olcak diye bakıyorum ondan öyle aammaan bişe olmaz be nolcek sanki bilmiyor girdiğimi

oooh süslen püslenn valla bide güzel oyna dök kurtlarını, ama şu evi kim taşıcak şimdi, belki yeni ev yeni bebiş, yeni hayat olur siizeee, iyiyim çok şükürr invocumm teşekkür ederimm

yanımdaaa kocamann yerr varrr..... yılbaşınaa daha çok varrr daha erken gelin haydii kızlarrr

kib etkilendiğini hissettirme ben bi ara o hatayı yapmıştım..ondan yanii sen üzülme umutsuzluğa kapılma diye zaten eşin kızıyor..haklıdaa ivo'da bu topikten bile etkilenmişti bi ara sık girmicem demişti..insan etkileniyor yahuu

aynen canım zaten bizim sülalenin oyun ustasıyım bensiz düğün pek güzel olmuyo fena oynarım yani evet yeni ev yeni umutlar inşallah hayırlı ve kısmetli gelir bize evi taşıttırıcaz canım bi nakliye firmasına ama halılarımı yıkamaya vermem lazım kırılacak eşyalarımı sarmam kolilemem lazım perdelerde tadilata gidecek sonra yıkayıp ütülemem lazım çok işim var üşeniyorum

acaba ben bu ay hamile olabilir miyimmmm daha çok var ama ümitsiz olmak istemiyorummmmmmmm

ne demek canım keske bırseyler yapabilsekkk

eveett amaaaann napalım canım komşum vardıda ben mi onla takılmadımsizinle üzülüp sizinle umutlanıp sizinle mutlu oluyorum benn

ayyy sen öyle anlatınca ben bile üşendim daraldım şimciik, allah yardımcın olsun
acaba ben bu ay hamile olabilir miyimmmm daha çok var ama ümitsiz olmak istemiyorummmmmmmm

bat ne zaman, bende acaba önümüzdeki ay hamile kalcakmıyımm

aynennn canım herkes o kadar dşüncesiz ki düşük yaptığımı söylemiştim yok yok değil dir diyolar benden çıaknı bana öğretecekler di olmuştmmm

eveett amaaaann napalım canım komşum vardıda ben mi onla takılmadımsizinle üzülüp sizinle umutlanıp sizinle mutlu oluyorum benn
:

kibariyeee duygulandırdın beni demek benle mutlusun haa

Rabbim o güzel gönlünü ferahlatacak sağlıklı bebişini sana nasip etsinn bi an evvel inş.

bu arada senin bat kaçıydı?

baktır baktırrr bende alıstım ggalba artık doktora gıttım mı yrı bılıyom gıdıom cıkrtıyom çıyom :) bakıyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…