inşallahhhhh.....tiwim inşallahhh
AMIN :)
Sende dusunuon dimi varmi calismalar ?
evet çok istiyorum ama bu ara durdu çalışmalar bi kaç sağlık sorunlarım var ilaç kullandığım için ara vermek zorunda kaldık...
bu ay son olur sanırım ilaçlar başlarım tekrar hayırlısı olsun ama yaşımız geçiyo....:26:
INSALLAH cok bekletmeden gelir bebisin..
gecmis olsun bu arada
kac gundur sol bacagimda bi yanma var agrida vardi ilk gun hamilemiyim acaba
insallah canim benimde sag bacagima vuruyordu agrim ama gecti simdi...
benimde burnum kasiniyo acaba hamilemiyim
herkes bebişle kafayı bozmuşgünlerdir benimde sol kasığımda ağrı var tatlı tatlı arada şiddetli göğüslerim bomba gibi sinirlerimde öyle sıcaklar basıyo arada hafif mide bulantısı falan yaşıyorum ama psikolojikta olabilir bilmiyorum. ptesiden sonra belli olucak benimde
iyiyim canım sen nasılsın...?
Kizlaaaar beyaz akinti olunca yumurtlamis mi oluyoruz :26::26::26::26:
canim akinti hafif seffaf ve uzuyorsa, yani yumurta aki kivamindaysa, evet yumurtan catlamis oluyor
canim akinti hafif seffaf ve uzuyorsa, yani yumurta aki kivamindaysa, evet yumurtan catlamis oluyor
calisma yapinca olurmu simdi ondenmi yapmak gerektiöndenmi derken yumurtlamadan öncemi yani
tamam bence yumurtluyorsun canimiyi degerlendirin..
yok canim farketmiyor zaten yumurtlamadan önce ve sonra iliskiye girin diyorlar yani bence bugün calisindün calismadiysaniz yarinda calisin derim
calisma yapinca olurmu simdi ondenmi yapmak gerektiöndenmi derken yumurtlamadan öncemi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?