canım tabiki söylerdi olsaydı hem pkolular yumurtlayamıyor... adet döngümüzde 2-3-4-5 arası değişiyor maalesef
ayy sorma bugün kadın doğumcunun önü hamile doluydu göbekleri şişmiş kendimi öyle hayal ettim bendee..keşkee bi gün benimde göbişim şişse diyerek iç çektim... :26:
bi kaç tanede olay anlatmak istiyorum ben kapıda sıra beklerken bi kadın çıktı kocasına seslendi. doğumum erken başlamış başka hastaneye gidecekmişiz diyee...adam vay benim param yok falan filan herneyse doktor acil servisi aradı sevk yapılmasını istedi..hastanede yeni doğan ünitesi çocuk doktoru yok..7 aylık doğacak küvez lazım mecburen sevk etmek zorunda....doktor acile bilgi vermiş fakat çevre illerde boş hiç küvez yok sadece özellerde varmış..kabul ederseniz özele sevk yapacaklarmış dedi ama ücretli oluyor özeller dedi.. adam serseri tipli yanınada bi serseri almış ''benim param yok ölsün o zaman bu karı'' dedi..hemşire sinirlendi ''ben saatlerdir sizin için uğraşıyorum dediğinize bak ölsün o zaman banane sen düşünmüyosan'' dedi...
neyse ben odaya girdim muayene olmak için beklerken başhekime şikayet etmişler doktoru aradı..oda izah etti durumu tabiki doktor haklı bulundu...5 cm açıklığı var adam 2 saat çene yaptı...
bu kadın ilk odadan doğumum erken başlamış diye ağlayarak çıkınca ben çok üzüldüm dua ediyorum falan..yanımda 2 kadın nasıl gülüyor kapalı kadınlar pardesülü ''bide daracık kot giymiş utanmadan hamile olucak,bebeği düşmesin iyi tutunsun diye giydi herhalde'' dediler bastılar kahkahayı..kanım dondu resmen... nasıl bu kadar vicdansız olabilirler kadının doğumu başlamış bebeğinin yaşayamama ihtimali var..700 gr mı neymiş kadının bebeği....
neyse ben kendimi tutamadım anlattım kızın durumunu anlara Allah başa vermesin dedim..bunlar yine kikirdeyip duruyolar..sordum siz kaç aylıksınız diye doğumu geçmiş sanırım..neyse doktora girdi ağlayarak şoka uğramış halde çıktılar..yatışı falan yapıldı kadının...bütün kadınlar o kadınları kınadılar..
truuuuuuuuuuuueeeeeeeeeeeeeeeeeee cnm nbr nasılsın
true bana bi bak lütfen bişey sorcam
cnm yumurta catladiktan sonra mi yumurta aki gibi akinti oluyodu
neeeeeeeeee aybizim hamile miiiiiiiiii
true bana bi bak lütfen bişey sorcam
kızlarr okuyonuz niye yazmıyonuzzz yawww kendimi bir garip hissetim yazınn uleyynnn
aybizim kız bat ne zaman?
benimkisi 12 si canım bu ayınn az kaldı bende kasık agrısı var özellikle sol kasıgımm ay yıne ne oluyorr bana sen neyaptınn ivooo?
Bende çok istiyorum hamiş olmak herkese versin inşallah sağlıklı.
gece herkez uyumuş herhaldee..merhaba canımiyi geceler kızlarr
hoşgeldin demirbaşben geldimm kızlarr günaydınnnnnnnnnnnn
ahandaa yazdımkızlarr okuyonuz niye yazmıyonuzzz yawww kendimi bir garip hissetim yazınn uleyynnn
Bende çok istiyorum hamiş olmak herkese versin inşallah sağlıklı.
benimde 14 ü gibi gibi ama rüyamda geçen gece bu ayda olmadı haberini aldım ama umut hiç bitmez regliye kadar devam bende de geçen hafta ağrılarım vardı ama şu an hiçbişe yok göğsüm falanda hiç agrımıyo yani belirti yok bende annemdeyim dün eşim bursaya gitti annemde kaldım bende akşamda nişana gidicez öyle işte hava da bi güzel
gece herkez uyumuş herhaldee..merhaba canım
hoşgeldin demirbaş
ahandaa yazdım
amin inşallah canım..Rabbim herkeze hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin
ivoş naber canım..
bak bana diyosun sende umutsuzluğa kapılmışsın..
rüyan tersine çıkar inş.
benimde 14 ü gibi gibi ama rüyamda geçen gece bu ayda olmadı haberini aldım ama umut hiç bitmez regliye kadar devam bende de geçen hafta ağrılarım vardı ama şu an hiçbişe yok göğsüm falanda hiç agrımıyo yani belirti yok bende annemdeyim dün eşim bursaya gitti annemde kaldım bende akşamda nişana gidicez öyle işte hava da bi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?