- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
bugün çok çiş yaptım yarın sabah uyanınca yaparım diye düşündüm bir de nazar çok merak ediyordu ya onu bekleyim dedimm
valla canım anlatsammm n dersin bılmıyorumm özelden yazarımm sana birazdann
evet horon teptim :)
selamm bitter napan=?
ah canım yaaa :) midem bulanıyo diyosun ya nasıl hoşuma gidiyor bilemezsin. keşke benim de bulansa diyorum ama yok yok yokkkkben geldimmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaa yine bende bir bulantı bi bulantıı salça kokusu bile mahvetti benii
oooooooooooooooobende çok güzel roman teper,immm halay çekerimmm
hiçkimse yazmıyor bana ah ahhh nerdesın ivocum nazarım çişli truem twetımm sumeyyabım kib im esmer şirinem nerdesiniz siz bana hemen yazardınız
yap sen yap inşallah güzel haberler verirsin canım bizlere de
küstüm sana
olurrrr ben de varım :)oynarım yani
iyidir canım :)
iyice gelemez oldum buraya
ah canım yaaa :) midem bulanıyo diyosun ya nasıl hoşuma gidiyor bilemezsin. keşke benim de bulansa diyorum ama yok yok yokkkk
sen hamilesin bence canım ya kesin hem de. inşallah
ohhh ne güzell kocişin geldi mi canım?
ben sana kstümm sen bana yazmadın[
ahahahhahah sayfa açıktı ama televizyona bakıyodum bir yandan eşim yanımda, öylece sayfa açık kalmış. hadi barışalım
evet hasta olmuş mandalina soydum şimdi yatıyo yanımda :)
ben sana kstümm sen bana yazmadın[
ahahahhahah sayfa açıktı ama televizyona bakıyodum bir yandan eşim yanımda, öylece sayfa açık kalmış. hadi barışalım
tamam barıştıkk inşlahh öyledir de baya salladım yanıı bırde eşimin pehrız olayı falan çıkmıştı yumoş gunumu bıle takıp edemedım fark ettıgım zamanlar da da çalışma olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?