Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

başın mı agrıyo canım bende bu ay 1 hafta baş ağrısı cektim aldığım ilaçlar kar etmedi ki benim kolay kolay başım ağrımaz stresten işte neyse şimdi iyiyim sana da Allah şifa versin rüyamda doktoruma gitmişim işte bana bi kağıt gösteriyo (-) negatif yazıyo sonra dönüyo bana diyoki malesef bu ay da olmamış o kadar netti ki rüya gerçek gibiydi sonra uyandım tabi daha önceki aylarda da regl olduğumu görürdüm bu ay da bunu gördüm öyle işte

günaydın true nasılsın?
canım iyi diyelim iyi olalım...bunalım takılmamaya çalışıyorum işte sen nasılsın canım?
valla siz umutsuz takılırsanız bende öyle takılırım bakk zaten bunalıma girmeye yer arıyorum

Selam kızlar

hepinizi öpüyorum

oo sanada selam canım
yüzünü gören hacı olacak
nerdesin yahu senn??

hadi inşallah hamilesindi r canım bu ay birileri hamile gibi hissediyordum inşallah onlardan biri sensindir

başım ağrımıyor kız ay yanlış anlayanı gördüm ama senin kadar değil . yani problemler var baya da büyük yani hayırlısı olsun da . ben piskolojı kitapları okumuştum.ordan biliyorum rüyalar tamamen piskolojık akşamdan düşünmesende bu senin korkun korkuların rüyalarında açığa çıkıyor tatlım ondan pek canını sıkma yanı sadece etkilenmiş birazda rahatlamaya çalış papatya suyu falan iç.

invoo bana da antibiyotik verdi ama ne ultrasonla baktı ne alttan baktı anlamadım, vijınal enfeksiyon tabletide verdi ama şuan adet olduğum için kullanamıyorum, bitince kullancam prospektüste yazıyodu adetliyken ara verin kullanıma diye... ayy bakalım prolaktin düşer inşallah çok yüksek değil ama yumurtlamaya engelmiş bakalım nolcek

hiçkimse yazmıyor bana ah ahhh nerdesın ivocum nazarım çişli truem twetımm sumeyyabım kib im esmer şirinem nerdesiniz siz bana hemen yazardınız

hiçkimse yazmıyor bana ah ahhh nerdesın ivocum nazarım çişli truem twetımm sumeyyabım kib im esmer şirinem nerdesiniz siz bana hemen yazardınız

yeni geldim nişandaydım canım miden bulanıyosa ya üşüttün ya da hamişsin canım inşallah hamişsindir çünkü annemde hamileyken salça midesini bulandırıyomuş duramıyodum dedi çıkarıyomuş hemen

ayyyy seniiiii çokkkk seviyorumm iyiki varsınnn valla bilmiyorum canım çay kokusuna yemek kokusuna tahammulum yok şu aralar puaça bile midemi yakıyor bulandırıyor pko yapar mı acaba diye düşünüyorum bu ay da ne dikkat ettimmm ne de birşey yaptım canımm hamile olduğumu zannetmiyorm ama inşallah öyledir..nişan nasıl geçti döktürdün mü benm yerimmeee ..ohh bende olacaktımm orda hiç oturmazdım

ne problemin var canım hemde büyük hayırdır?

evet horon teptim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…