- 18 Temmuz 2013
- 1.556
- 52
- 113
iyiyim cnm bende ne var ne yok bakalım
ne olsun aynı hayatla uğraşıyoruzeşimle çekirdek çitlioz:125::125::125::125::125::125::125:
benimkide halı saha maçına gitti..bu akşam kayınvalidelerdeydik orda burda vakit öldürüyorum iştee
yastığa başımı koymak istemiyorum...bebek düşünmek istemiyorumm
canım tekrar düşük olur diye korkuyorsun ama içini ferah tut allaha dua et onu rahmine düşüren yaradan kucağına almıyıda nasip eder inş bende bu ay yumurtladım sanırım 2 ay doktora gttik iğneyle çatladı bu ay sanırım kendi çatladı dün akıntı şeffaftı bugün de kramp şeklinde ağrı var sende de oluo muydu:26::26::26::26::26:
korkular oluyor kendimi böyle avutuyorum canım bende napıyım düşünmemeye çalışsam olmuyor bende gezmeye verdim kendimi
duanada kocamann bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
evet canım yumurtam çatladığı zaman kramp tarzı yada batma gibi ağrı oluyordu iyi değerlerdi bu ayı canımm
aynen canım ben de öyle hissediyorum amaneden gelnmiyorsun canımm ya benım bir ailemde siz oldunuz valla biriniz olmasın öyle bir eksiklik hissediyorum kii
böyle deme canım ya ama seni çok iyi anlıyorum..benimkide halı saha maçına gitti..bu akşam kayınvalidelerdeydik orda burda vakit öldürüyorum iştee
yastığa başımı koymak istemiyorum...bebek düşünmek istemiyorumm
günaydın kızlar ben geldi mmm
selam kızllaar ben geldim, iki gündür tansiyon düşmesi, mide bulantısı, kusma gibi faaliyetler göstermekteyim kızlar, sanırım ilaçlardan oldu yarın sabah randevu aldım başka bir doktora, bakalım nolceek, bana dua edin inşallah her şey yolundadır
selam kızllaar ben geldim, iki gündür tansiyon düşmesi, mide bulantısı, kusma gibi faaliyetler göstermekteyim kızlar, sanırım ilaçlardan oldu yarın sabah randevu aldım başka bir doktora, bakalım nolceek, bana dua edin inşallah her şey yolundadır
ayy yolladığım gitmemiş bi ara netim gitmişti ondan dolayı gitmedi herhaldee...evet canım doğru hatırlıyosun..
kızlarr kese ufak geriden geliyo umutlu bi konuşma yapmadı doktor...sanırım yine aynı şeyleri yaşıyorum hayırlısı Allahtan artık verende o alanda o....
diyorum haftasıyla uyumlumu bana diyor geç döllenme olabilir
dedim imkansız gonal f ve çatlama iğnesi kullandım ilişkinin günü saati belli
diyor ki senin yumurtan kendiliğinden değil iğneyle gelişmiş ondan küçüktür..bunuda ilk defa duydum
iç açıcı hiç bişi yok moralimi bozmamak için kıvırıyor iştee..haftaya başka doktora gidicem..hayırlısı artık napalımm
yaptın mı kız test :)ütüm var kızlarrrr ev işi yapcam bugün
günaydin canlarim nasilsiniz ne var ne yok?? yeni haberler varmi?
ben yogun ve stresli gecen bir haftasonundan sonra yine geldim ve okadar aksilikten sonra hamis olsam sasardim... :95: tabiiki dün aksam kirmizilar geldi.. artik düsünmek istemiyorum acelede etmek istemiyorum nezaman hayirlisiysa ozaman olsun..
aybizimmm tatlim yaptinmi test? aklim hep sendeydi...
ah canım inş olumsuz bir durum yoktur
haberdar et bizi
geçmiş olsun canım ilaçlar dokundu heralde kendine dikkat et bu arada herkese günaydın ve iyi haftalar...
günaydin canlarim nasilsiniz ne var ne yok?? yeni haberler varmi?
ben yogun ve stresli gecen bir haftasonundan sonra yine geldim ve okadar aksilikten sonra hamis olsam sasardim... :95: tabiiki dün aksam kirmizilar geldi.. artik düsünmek istemiyorum acelede etmek istemiyorum nezaman hayirlisiysa ozaman olsun..
aybizimmm tatlim yaptinmi test? aklim hep sendeydi...
inşallah yolundadır cnm dua edecem sana sakın moralını bozma sakin ol tatlımm güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?