Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ne olsun aynı hayatla uğraşıyoruz eşimle çekirdek çitlioz:125::125::125::125::125::125::125:

benimkide halı saha maçına gitti..bu akşam kayınvalidelerdeydik orda burda vakit öldürüyorum iştee
yastığa başımı koymak istemiyorum...bebek düşünmek istemiyorumm

benimkide halı saha maçına gitti..bu akşam kayınvalidelerdeydik orda burda vakit öldürüyorum iştee

canım tekrar düşük olur diye korkuyorsun ama içini ferah tut allaha dua et onu rahmine düşüren yaradan kucağına almıyıda nasip eder inş bende bu ay yumurtladım sanırım 2 ay doktora gttik iğneyle çatladı bu ay sanırım kendi çatladı dün akıntı şeffaftı bugün de kramp şeklinde ağrı var sende de oluo muydu:26::26::26::26::26:

korkular oluyor kendimi böyle avutuyorum canım bende napıyım düşünmemeye çalışsam olmuyor bende gezmeye verdim kendimi
duanada kocamann bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
evet canım yumurtam çatladığı zaman kramp tarzı yada batma gibi ağrı oluyordu iyi değerlerdi bu ayı canımm

cnm msj gönderdim gördün mü

Günaydın herkese

neden gelnmiyorsun canımm ya benım bir ailemde siz oldunuz valla biriniz olmasın öyle bir eksiklik hissediyorum kii
aynen canım ben de öyle hissediyorum ama
iş yerinde netimiz gitti,yaptırmıyorlar da.yani wireless yok,kendi pcmden giremiyorum.masa üstü olanlardan da buraya girmek istemiyorum.malum herkes kullanıyor pcleri.
akşa eve gelince de vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum

böyle deme canım ya ama seni çok iyi anlıyorum..

bugün duygusalım,Atam'ı özlüyorum içim buruk.

selam kızllaar ben geldim, iki gündür tansiyon düşmesi, mide bulantısı, kusma gibi faaliyetler göstermekteyim kızlar, sanırım ilaçlardan oldu yarın sabah randevu aldım başka bir doktora, bakalım nolceek, bana dua edin inşallah her şey yolundadır

ah canım inş olumsuz bir durum yoktur
haberdar et bizi

geçmiş olsun canım ilaçlar dokundu heralde kendine dikkat et bu arada herkese günaydın ve iyi haftalar...

günaydin canlarim nasilsiniz ne var ne yok?? yeni haberler varmi?
ben yogun ve stresli gecen bir haftasonundan sonra yine geldim ve okadar aksilikten sonra hamis olsam sasardim... :95: tabiiki dün aksam kirmizilar geldi.. artik düsünmek istemiyorum acelede etmek istemiyorum nezaman hayirlisiysa ozaman olsun..

aybizimmm tatlim yaptinmi test? aklim hep sendeydi...

günaydın kızlarr

canım dikkat ediceksin kendine beslenmene herşeyine. ani hareeketlerden kaçın öyle ev işi falanda yapma. bol bol peynir yoğurt ye pekmez ye eşine söyle sana iyi baksın
moral bozmak yok hiçbir şekilde rabbim şifa versin inş bebişini kucağına sağlıkla al.
bizde hafta sonu konuştuk eşimle artık ciddi ciddi başlayalım diyoruz. korkuyoruz ikimizde açıkçası ama içten içe oda bende çok istiyruz. reglm bitsin bende hemen dr gidicem bakalım ne durumdayım

inşallah yolundadır cnm dua edecem sana sakın moralını bozma sakin ol tatlımm güzel haberlerini bekliyoruz

hoşgeldin canım öncelikle .sen çok merak ettin diye valla test için seni bekledim bugun gelecen mi gelmeyecen mi bilmiyordum kararsızlık içinde kaldım bir de cesaret edemedim teste.ama su bır haftadır yogun bir sekilde bulantım m var dun kardeşim geldi parfum kokusundan içim dışıma çıktı .bugun de puaça alacaktım patiseriye giremedimm kokusundan kaç gündür döğüre böğüre bir hal oldum.bir de yediğim şeylerin tadı gitti sankıı bir tek acıyı hissediyorumm cnaımwalla annemde birşeyler var bence dedi hamiş sin dediler de bende pek ümitlenmek istemedm

ah canım inş olumsuz bir durum yoktur
haberdar et bizi

geçmiş olsun canım ilaçlar dokundu heralde kendine dikkat et bu arada herkese günaydın ve iyi haftalar...

inşallah yolundadır cnm dua edecem sana sakın moralını bozma sakin ol tatlımm güzel haberlerini bekliyoruz

kızllaaarrr doktora gittim sabah, çok süperdi doktorum çok ilgilendi ve güleryüzlüydü beni çok rahatlattı, geçen gittiğim doktoruda hiç tavsiye etmedi niye ona gittin dedi güldü
antibiyotikleri kesti bunlara gerek yok dedi, parlodele devam et dedi, biraz kullan düşer zaten prolaktinin dedi,
bu ayı değerlendirelim dedi kaçırmayalım dedi, klomen verdi ,
yumurtalıklarıma ve rahime baktı beraber inceledi tek tek anlattı, 3 er tane yumurtam vardı
büyük ihtimalle sol taraftan yumurtlayacaksın bu ay dedi,
rahme baktık bak bebişin buraya yerleşcek dedi
sooonraaa bi dahaki haftaya tekrar gel yumoşlarına bakalım takip edelim ne durumda dedi
daha erken dedi bi kaç ay bekleyelim dedi, olmadı rahim filmi çekeriz dedi, sonrası çiftler için zor bi süreç oluyo o yüzden normal yollarla denemekte fayda var dedi...
haa birde adetim gecikti ilk defa dedim, stres yapmışsındır ve vücut kendini yalancı hamileliğe sokmuştur dedi, öyle erkenden belirti arama kendini rahat bırak dedi, spermler 20 saatte ulaşıyor yumoşlara dedi, eşinin dünyanın etrafında bir tur attığını düşün
spermlerde okadar yol katediyor dedii...
mide bulantısı kusma ve tansiyonu parlodel yapıyomuş bunlar normal bisüre sonra alışırsın dedi...
işteee ayrıntılı anlattım kızlarr çok şükür rahatladım ve mutluyumm
bebişim bi kaç aya gelir inşallah bakalım nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…