Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Ben hic tiksinmeden rahat rahat iciyom valla bende mi varki acep sorun
Hayirlisi olsun canim...
Hz Adem ve Hz Havvanin yaratilisini detayli okudum da bugun Allahim sen bilirsin dedim yeniden
hayirsizsa vermesin razi eylesin en guzel dua bu..

oooooo bunu ögrendiğimiz çok ii oldu dimi tviti rüzgargülü çok şehvetli bi hatunmuş vay vay ne cevherler var içimizde canım benim şaka bi yana ben seni anlıyorum sadece huzur istiyosun sadece huzur..inşallah canım inşallah tutar bu sefer duana katılıyorum Allahtan haşa daha ii bilmiyoruz ya bizler var bir bildiği bizim şer sandığımız aslında hayır olabilir ama şunu da unutma Allah bizim ondan hep istememizi istermiş benden isteyin der Allah o sebeple dualarında Allahım hayırlı vakitte hayırlı evlat ver bana diye dua et inşallah kabul olur canım bu arada psikolojini de ne kadar düzeltmeye çalışsan da o düzelmez zamanı var bitanem ben geçen ay çok kötüydüm şimdi regl oldum ve yeni bir aya Allahıma şükürler olsun ki daha rahat bir kafayla giriyorum ve bu bile çok olumlu bişey benim için bu bile beni mutlu ediyo sen de umarım tez zamanda iç huzuruna kavuşursun bol bol dua et kendin için..

kızlar soğan suyu tek kelimeyle igrençççççççççççççççççççççççç

bu ay bu topiğin en geveze karısı da benim en çalışkan tiviti en tembel ve şehvetli rüzgargülü en çekilmezi aybizim en en anne görünümlüsü true en suskunu sümeyyab

Naber kibimmm nasılsınnnnnnn
iyi canım nolsun işteee,seeennn

sigara da yok o yok bu yok yaşayamıyorum yaaaa incirde ploraktini yükseltiyomus ya bi o eksikti anam ne yapak biz nerelere gidek

invooo kıız ne güldürdün benii, hakketen bişey yok olması da kötü :) bunalıma girme seen, yak bi sigara valla ben 3 ay içmedim deli oldum kilo aldı başını gidiyo stres desen ohoooo, napim günde 2-3 tane içiyorum ayyy çatlarım yoksaa,
dediğin her şeyi doktora sorcam sen canını sıkma tamam mı, rahat bırak kendinii olcek olceekk

ben sigara kullanmıyorum canım evlenmeden önce içiyodum arada ama eşim kesinlikle yasakladı nefret ediyo yemin verdirdi öyle yani ama zaten bende tiryaki değildim ii oldu

günaydınnnn herkeşlere

Arkadaslar merhabalarr... damdan dusuyorum sanki ama idare edin :)) benim esimde sorun vardi ama duzelttik cok sukur.. doktorum asilama dedi ama ben gerek olmadigini dusunuyorum.. dr dan daha iyi biliyorum ya :)))) ama bende bi kac ay normal yolla denemek istiyorum.. bende bi gun anne olacagim allahin izniyle :)))

merhaba dildildem hoşgelin topiğimizeeğer çok özel değilse eşindeki problem nedir? bende gittim klomen+ çatlatma yaptık ama tutmadı malesef bızde ıkı aydır normal yolla denıyoruz batm gectı ırmızılar yo k hadı hayrlısı olsn .bende polikistik over ve yumurta tembelliği var.eşimden de doktor tahlıl istedi ama bizimki sağolsun yaptrmıyor beklemedeyız dr tedavısı kaldı şımdılık artık o ne zaman gıderse. öyleee biizimkide

Hosbuldum canim.. esimde varikosel vardi sperm sonuclari cok kotuydu ileri hareket 0 di.. bende bi problem yok cok sukur.. ama simdi esimin sonuclari guzel sadece ileri harekette sorun var % 15 e cikti ama ben yinede beklemek istedim biraz.. cok yiprandim doktor kapilarinda :))) canim test yaptinmi aman insallah hamissindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…