- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Ben hic tiksinmeden rahat rahat iciyom valla bende mi varki acep sorun
Hayirlisi olsun canim...
Hz Adem ve Hz Havvanin yaratilisini detayli okudum da bugun Allahim sen bilirsin dedim yeniden
hayirsizsa vermesin razi eylesin en guzel dua bu..
kızlar soğan suyu tek kelimeyle igrençççççççççççççççççççççççç
Ben icemedim demistim
iyi canım nolsun işteee,seeennnNaber kibimmm nasılsınnnnnnn
canım ya ne var pişman olacak bişeycikler olmz bende 7 ay dediydim henüz 4 ay olmuştu bak ne oldu ahanda 7 ay oldu bu ay olacak yani ne yaptı doktor hiçbişey ama annem okumuş bugün normal bir bayan 6 yda hamile kalırmış eger kalamıyosa tedaviyle çogu bayan kalırmış ama ama hani bende bi sıkıntı yoktu olmadı benim offf ya tam da morali düzelttik şimdide buna takılmayayım e doktor yok bişe diyo ayyy dur olmadı bi dahaki ay bende klomen deyim bakim doktora ne dicek sinir oldummm yaaaaaaaa neyse stres yok o da engelmiş öyle okumuş annem stres yapma diyo ama o konuyu açtıkça ben daha çok stresleniyommm :))))
sorsana hakkaten ya bi sakıncası varmıymış bi de sana çatlatma ignesimi vuracak yoksa kendi haline mi bırakıcak bi de aklında olsun canım eger yumoş buyur ve çatlamazsa kist olur tmm mutlaka takibii yapsın çağırır o zaten seni ama eger tmm gelme kendi çatlar derse olmaz ben geleyim de çatlamazsa kist yapar de mutlaka canım
sigara da yok o yok bu yok yaşayamıyorum yaaaa incirde ploraktini yükseltiyomus ya bi o eksikti anam ne yapak biz nerelere gidek
bu ay bu topiğin en geveze karısı da benim en çalışkan tiviti en tembel ve şehvetli rüzgargülü en çekilmezi aybizimen en anne görünümlüsü true en suskunu sümeyyab
ya beeennnnn .................
iyi canım nolsun işteee,seeennn
invooo kıız ne güldürdün benii, hakketen bişey yok olması da kötü :) bunalıma girme seen, yak bi sigara valla ben 3 ay içmedim deli oldum kilo aldı başını gidiyo stres desen ohoooo, napim günde 2-3 tane içiyorum ayyy çatlarım yoksaa,
dediğin her şeyi doktora sorcam sen canını sıkma tamam mı, rahat bırak kendinii olcek olceekk
günaydın dldildem
Gunaydiiiiinnnn :))))
günaydınnnn herkeşlere
günaydınnnn herkeşlere
Arkadaslar merhabalarr... damdan dusuyorum sanki ama idare edin :)) benim esimde sorun vardi ama duzelttik cok sukur.. doktorum asilama dedi ama ben gerek olmadigini dusunuyorum.. dr dan daha iyi biliyorum ya :)))) ama bende bi kac ay normal yolla denemek istiyorum.. bende bi gun anne olacagim allahin izniyle :)))
merhaba dildildem hoşgelin topiğimizeeğer çok özel değilse eşindeki problem nedir? bende gittim klomen+ çatlatma yaptık ama tutmadı malesef bızde ıkı aydır normal yolla denıyoruz batm gectı ırmızılar yo k hadı hayrlısı olsn .bende polikistik over ve yumurta tembelliği var.eşimden de doktor tahlıl istedi ama bizimki sağolsun yaptrmıyor beklemedeyız dr tedavısı kaldı şımdılık artık o ne zaman gıderse. öyleee biizimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?