sen kendin yumurtlayıp yumurtlayamadığını biliyo musun peki yani oluşuyomu yumurtalar canım ben bu ay reglden sonra gideyim de eğer yine yumurta yok derse bi dahaki ay artık 4.ya da 5.gün giderim ne yapayım ama ovü testimde ben geçen ay kopkoyu ikinci çizgiyi iki gün gördüm adetimin 20.günü biliyorum ağrımda oldu yumurtladım ben ama doktor yok dedi bana 14.günümde bakalım bu sefer ne diyecek eğer yine yok derse ve ben ovüde yakalarsam o çift çizgiyi yanına gidip tekrar bak diyecek
evet canım alt kasıgım ağrıyor
invoo bak şimdi tatlım, bende bu ay prolaktin yüksek çıkınca düşürmesi için ilaç verildi, sonra doktor klomen verdi, yumurtlama oluyo olabilir önemli olan yumoşlar büyüyüp çatlayabilmesi, çatladıktan sonra spermle birleşiyor, çatlamazsa istediğin kadar yumurta olsun gelişmeyip çatlamıyosa yararı yok,
adetliyken gittim ben ama ultrasonda baktı zaten alttan bakmadı ki, deli kız bende çok korkuyodum zaten alttan bakar diye ama bakmadı çok şükür, klomen kullanmasamda yine kist oluşabilir ben bu ay doktor kontrolündeyim o yüzden içim rahat
kızz ben ovu. testide yapmışrtım bi ay t c den daha koyuydu, ama olmadı bebişş
ben geldimmm
hoşgeldin sefa geldin
kiboşum biliyorum bende yumoşun büyümesi gerektiği hatta çatlaması gerektiğini de sen peki biliyomusun seninkilerin büyüyüp büyümediğini çatlayıp çatlamadığını neye göre tedavi uyguluyo benimki çatlıyo biliyorum bu doktorlar bi de klomen çok iyi bişey değil canım araştırdım ben ultrasonla karından bakmadı bana hiç doktor hep alttan bakıyo ama bilemedim ki acaba bana neremden bakar adetliyken sorarım ben onu :)
bi de kızlar yumoşlar için incir kürü yapın iyiymiş kuru inciri alın 1,5 lt suya 4-5 tane atın kaynatın 15 dk sonra dinlendirip hergün 1 bardak çok üşeniyosanızda kuru inciri alın yiyin işte çerez gibivardır elbet bi faydası
bi de yumurtlamak demek yumurtanın gelişip çatlaması demekkkkk yoksa yumurtlamış olmuyosun ovüde koyu çift çizgi gördüysen muhtemelen yumurtlamışındır kiboş yani yumurtan çatlamıştır bacım işte bunu bilmeden doktor neden klomen veriyooooo garantiye almak için heralde ama çok iyi bişey değil diye biliyorum sen doktoruna bi sor canım ama bu ay başladın zaten tedaviye inşallah hamiş olursun eğer olmazsan kullanmadan da bi takip yaptır derim ben çünkü bende takip yaptırdım ama klomen kullanmadan ve oy yumoş oldu ve çatladı canım
prolaktinim yüksek olduğu için bu ayı kaçırmayalım dedi, ondan verdi klomeni, prolaktin yüksek olunca yumoşu engelliyomuş ya hani, 1 ay kullanmam gerekiyor prolaktin ilacını öyle düşer yada düşmez dedi, bu ayı boşa geçirmemek için şansımızı deneyelim bu ayı kurtarmaya çalışalım dedi, bakalım pazartesi ne dicek o zaman anlarız tam olarak , adetliyken alttan bakılıyoda da zaten benimki kesilmişti antibiyotiklerden, sen rahim filmide çektirdin dimi, bana olmazsa 3 ay sonra rahim filmi çektiririz dedi.. bende 6 aydır olmuyo dedim zaten şimdi çok pişmanım 4 ay olduğunu söyleseydim keşke yalan söyledim
tamam belki o ay prolaktinim yüksek değildi, o yüzden çatlamıştır.. ilaç tabiki çok doğru değil canım desteklemiyorum yanlış anlama, bu ayı atlatalım bakalım ama ben pazartsi gidince doktoruma sorarım klomen neden diye, kafamızda soru işareti kalmasınn, alıştım bebiş olmamasına galiba artık olcakmış gibi gelmiyor, inşallah olurda bakalımm
Offffff offffffff
off yok off yok
Napim bacım günler gecmiyo yaaaduvara celtik atmaya baslıcam artık
Offffff offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?