Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kızz ben ovu. testide yapmışrtım bi ay t c den daha koyuydu, ama olmadı bebişş

evet canım alt kasıgım ağrıyor

bu sabah kalktığımdan beri aynı durum bende de var..sadece sol tarafım ama,kısa aralıklarla ağrı giriyor..oysa dünden beri yatıyorum dinleniyorum neden böyle oldu bilemedim..Allah'a emanet bişey yoktur inş

kiboşum biliyorum bende yumoşun büyümesi gerektiği hatta çatlaması gerektiğini de sen peki biliyomusun seninkilerin büyüyüp büyümediğini çatlayıp çatlamadığını neye göre tedavi uyguluyo benimki çatlıyo biliyorum bu doktorlar bi de klomen çok iyi bişey değil canım araştırdım ben ultrasonla karından bakmadı bana hiç doktor hep alttan bakıyo ama bilemedim ki acaba bana neremden bakar adetliyken sorarım ben onu :)

kızz ben ovu. testide yapmışrtım bi ay t c den daha koyuydu, ama olmadı bebişş

öylede yumurtlamış olman hamile kalacağın anlamına gelmiyo o zaman herkes hamile kalırdı canım benimmmmmmmm işte bende onu diyom bende sorun yok ya hani neden olmuyo işte bu da Allahın taktiri demek ki nasip değil zamanı var ki olmuyo

bi de yumurtlamak demek yumurtanın gelişip çatlaması demekkkkk yoksa yumurtlamış olmuyosun ovüde koyu çift çizgi gördüysen muhtemelen yumurtlamışındır kiboş yani yumurtan çatlamıştır bacım işte bunu bilmeden doktor neden klomen veriyooooo garantiye almak için heralde ama çok iyi bişey değil diye biliyorum sen doktoruna bi sor canım ama bu ay başladın zaten tedaviye inşallah hamiş olursun eğer olmazsan kullanmadan da bi takip yaptır derim ben çünkü bende takip yaptırdım ama klomen kullanmadan ve oy yumoş oldu ve çatladı canım

bi de kızlar yumoşlar için incir kürü yapın iyiymiş kuru inciri alın 1,5 lt suya 4-5 tane atın kaynatın 15 dk sonra dinlendirip hergün 1 bardak çok üşeniyosanızda kuru inciri alın yiyin işte çerez gibi vardır elbet bi faydası

prolaktinim yüksek olduğu için bu ayı kaçırmayalım dedi, ondan verdi klomeni, prolaktin yüksek olunca yumoşu engelliyomuş ya hani, 1 ay kullanmam gerekiyor prolaktin ilacını öyle düşer yada düşmez dedi, bu ayı boşa geçirmemek için şansımızı deneyelim bu ayı kurtarmaya çalışalım dedi, bakalım pazartesi ne dicek o zaman anlarız tam olarak , adetliyken alttan bakılıyoda da zaten benimki kesilmişti antibiyotiklerden, sen rahim filmide çektirdin dimi, bana olmazsa 3 ay sonra rahim filmi çektiririz dedi.. bende 6 aydır olmuyo dedim zaten şimdi çok pişmanım 4 ay olduğunu söyleseydim keşke yalan söyledim

ben incir aldım yemeğe başladım ki prolaktini yükseltiyomuş kızz, her şeye iyi değil yani dikkat et

tamam belki o ay prolaktinim yüksek değildi, o yüzden çatlamıştır.. ilaç tabiki çok doğru değil canım desteklemiyorum yanlış anlama, bu ayı atlatalım bakalım ama ben pazartsi gidince doktoruma sorarım klomen neden diye, kafamızda soru işareti kalmasınn, alıştım bebiş olmamasına galiba artık olcakmış gibi gelmiyor, inşallah olurda bakalımm

canım ya ne var pişman olacak bişeycikler olmz bende 7 ay dediydim henüz 4 ay olmuştu bak ne oldu ahanda 7 ay oldu bu ay olacak yani ne yaptı doktor hiçbişey ama annem okumuş bugün normal bir bayan 6 yda hamile kalırmış eger kalamıyosa tedaviyle çogu bayan kalırmış ama ama hani bende bi sıkıntı yoktu olmadı benim offf ya tam da morali düzelttik şimdide buna takılmayayım e doktor yok bişe diyo ayyy dur olmadı bi dahaki ay bende klomen deyim bakim doktora ne dicek sinir oldummm yaaaaaaaa neyse stres yok o da engelmiş öyle okumuş annem stres yapma diyo ama o konuyu açtıkça ben daha çok stresleniyommm :))))

sorsana hakkaten ya bi sakıncası varmıymış bi de sana çatlatma ignesimi vuracak yoksa kendi haline mi bırakıcak bi de aklında olsun canım eger yumoş buyur ve çatlamazsa kist olur tmm mutlaka takibii yapsın çağırır o zaten seni ama eger tmm gelme kendi çatlar derse olmaz ben geleyim de çatlamazsa kist yapar de mutlaka canım

Napim bacım günler gecmiyo yaaa duvara celtik atmaya baslıcam artık

arada volta at duvara çeltik at hapislik gibi bi yerde bi tarafımız hiç özgür değil ama olsun neymiş stres yokkkkkkkkkk bu ay da stressiz deneyelim bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…