Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

alah yardımcınız olsun bu konuda doğal yollarlada destekleyebilir summeyyabım geldıgınde sana yardımcı olur bırde esmersıne ve true var onlar bılgılı baya bu konuda.artık hepsi dr gibi oldu.ben yeni yeni gitmeye basladım dr fazla olmadı hatta dr normal yolla olur dedı denedık olmadı çatlatma iğnesiyle verdi yine olmadı. şimdi iki aydırda öyle bekliyoruz eşimden sperm testı istedi drumuz bekliyoruz

Benim dr um esimin sperm testini gormeden bana hic bi tedaviye baslamayacagini soylemisti iyikide baslamamis bosuna ilac alacaktim. Canim sizde fazla geciktirmeden yaptirin .. allahim kimsemizi cok bekletmesin insallah..

Benim dr um esimin sperm testini gormeden bana hic bi tedaviye baslamayacagini soylemisti iyikide baslamamis bosuna ilac alacaktim. Canim sizde fazla geciktirmeden yaptirin .. allahim kimsemizi cok bekletmesin insallah..

benm ılk dr bakmadan kullandırdı.baska bır dr aradım konustum oda once esıne bakcam onda prblem yoksa sana tedavıye baslayacaz ddı bana da mantıklı geldı.sımdı esımın testını beklıyoruz artık ne zaman yaptırırsıa .ondan sonra yenı dr uma gıdecem ınsallajh

Hayirlisi olsun canim tez zamanda insallah...

Arkadasim cok uzuldum ALLAH sabir versin INSALLAH yeniden hamile kalir selametle alirsin kucagina

ögrendigin gunmu dustu nasil oldu ?:26:

saol canım allah razı olsun ben ekimin 31 inde adet gördüm sanıyodum megerse o sıra düşük yaşıyomuşum baktım adetim dedim 13 gün sürüyo gideyim dr en azından belki adet düzenleyici falan verir düzelir dedim gittiğim dra da ilk defa başvurduk dr baktı alttan falan sonra benden kan tahlili falan istedi bende sıfırdan başlayacaz hormonlarıma bakcak sandım meğerse dr şüphelendiği için istemiş kan tahlilini verdik öğleden sonra alacaktık eve geldik çğleye kadar bekledik sonuçları almaya tekrar gittik ve dr bana hamilesin dedi bende şaşırdım ve tamam hamileyimde benden kocaman bi et parçası düştü dedim sonra tekrar alttan baktıve bebek düşmüş dedi yani benim o gördüğüm adet değildi düşük geçiriyomuş öle işde bebekde 2 haftalıkmış birde çok üzüldük rabbim inşallah onun yerini tekrar doldurur hayırlısı ile...

saol tatlım çok saol allah razı olsun desteğiniz yeter benim için inşallah rabbim tez zamanda bütün anne adaylarına birer birer kucaklarına bebiş verir inşallah da görürüz o günleri canımmm....

inan şu an kanım dondu resmen tüylerim diken diken oldu yazdıkları okuyunca, allah sabır versin canım, zor bi olay vardır bi hayır diyelim, sen kendine dikkat et, allah yardımcın olsun canıım

inan şu an kanım dondu resmen tüylerim diken diken oldu yazdıkları okuyunca, allah sabır versin canım, zor bi olay vardır bi hayır diyelim, sen kendine dikkat et, allah yardımcın olsun canıım

kiboş nerdesinnnnnnnn kimse yok miiii

heeeyyy herkescikler nerdeee... ne tatil yaptınız beeeeeeee, hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu

heeeyyy herkescikler nerdeee... ne tatil yaptınız beeeeeeee, hu huuuuuuuuuuuuuuuuuu

biz anne olmak isteyenler topiğinde bir bayan 18.ayında yani bugün hamile olduğunu ögrenmiş ona bakıyodum leker aşılama klomen igneler falan denemiş olmamış ama bu ay kendiliğinden olmuş

biz anne olmak isteyenler topiğinde bir bayan 18.ayında yani bugün hamile olduğunu ögrenmiş ona bakıyodum leker aşılama klomen igneler falan denemiş olmamış ama bu ay kendiliğinden olmuş

nneeeeyyyy bende bakayım hemennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…