Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

arada volta at duvara çeltik at hapislik gibi bi yerde bi tarafımız hiç özgür değil ama olsun neymiş stres yokkkkkkkkkk bu ay da stressiz deneyelim bakalım ne olacak

Babamın tesbihini alıp volta atarım artık senin bu ay tedavi yok mu cnm ben her zamankinden daha stresliyim bu aralar kafamda bi dünya soru var

Babamın tesbihini alıp volta atarım artık senin bu ay tedavi yok mu cnm ben her zamankinden daha stresliyim bu aralar kafamda bi dünya soru var

yumoş takibine gideyim diyorum belkim bişeler olur adetim dün geldi hele bi bitsin de yapıcikk bişeyler

yumoş takibine gideyim diyorum belkim bişeler olur adetim dün geldi hele bi bitsin de yapıcikk bişeyler

Hmm anladım cnm herseyin hayırlısı olsun bende dört aydır dinlendiriyom kendimi önümüzdeki ay baya bi ilac yükler drum ilac neyse de igneden cok korkuyom bennn:18::18:

Dün netten kendini hala anne karnında zanneden ikizler videosunu izledim dayanamadım agladım agladım rahatladım biraz esim de yoktu evde cok duygulandım

adetime bi 5 gun var benim kasiklarimda karnimda agri oldu bugun biraz tmizlik yaptim yoruldum herhalde adet olucam yine

yine içiyosunn
nabersin canım

Iyidir canim senden naber yazip kacmistim simdi bakabildim
Bugun doktora gittim
Pazartesi 2. asilamam var ama ilki gibi heyecanli degilim.
Hayirlisi olsun..doktor su anda hersey yolunda cok iyisin dedi ama Allah isterse olur tabi ki.
Hastanede otururken bi kitap okudum cok guzeldi, insanin yaratilisi ve sonrasi hakkinda..
Artik olsun demiyorum Allah bilir diyorum

vay vay vay tosunaaaa agzi burni yesinooo naber lo

Iyiyim looo birsuru bulasik var onlari atcam makinaya, hic temizlik nedir yapmiyorum 2 haftadir
bi tembellestim sorma ne oldu bana anlamiyorum kafami kaldiracak halim yok
yarin esim aksama kadar yok, guzel bi temizlik yapcam
sen napiyon

Hadi hayirlisi INSALLAH BU sefer asilamandan iyi haber aliriz..
Bende iyiyim iste temizlik yaptim butun gun arada dinlendimde en son banyoyu yaptim bitti oturdum simdi rahat rahat,
ya insan evi temizleyince eve bi enerji gelio valla obur turlu ev ustune ustune gelio insanin

adetime bi 5 gun var benim kasiklarimda karnimda agri oldu bugun biraz tmizlik yaptim yoruldum herhalde adet olucam yine

Benimde rahim filminden sonra lekelenmeler oluyo :44:
Adaçayi aldim kendime daha içmedim faydasi oldugunu soylemislerdi..
Sogan suyunu bi denesene sen hem, rahimi temizliyor tadi kotu degil ben cok severek iciyorum :26:

ohhhhhhhhhh mis aferin çalışkan tviti kız hiç sesin çıkmıyo senin ne ediyon bacım ya tedavi falan yok mu hiç bebişte istemiyo gibisin ne iyisin sen valla

Yarin da ben yapacam bu kez usenmiycem valla camasir yigili icerde, evin resmini ceksem dersiniz ki harp mi oldu orda

Ohh ne guzel aynen oyle valla ya temiz olunca ev insani huzur geliyo çayini demleyip tv karsisina gecip keyif yapasi geliyo rahat rahat

topiğin en tembel karısı sen misin bu ay kendine gel sirkelen canım psikolojin kötü herlade ondan olabilir canım ya geçen ay banada olmuştu başım falanda çok agrıdı ama bu ay toparladım biraz iyiyim ama birazdan soğan suyu içince nasıl olucam onu hiççççç bilmiyorum

Benimde rahim filminden sonra lekelenmeler oluyo :44:
Adaçayi aldim kendime daha içmedim faydasi oldugunu soylemislerdi..
Sogan suyunu bi denesene sen hem, rahimi temizliyor tadi kotu degil ben cok severek iciyorum :26:

hadi INSALLAH faydasi olur bu rahim filminin..
sogan suyunu icemiyorum ben denedim icilecek gibi degil

Bu ay aynen oyle oldu valla billa esimde diyo ki noldu sana bu ne usengeclik diyo
Herseyden yoruldum eski sehvetimde kalmadi artik esime karsi
Allaha yonelmek istiyorum sadece ruhen cok rahatsizim, ruhum beni cok rahatsiz ediyor..
Boslukta gibi sanki bedeenime vuruyo buda.

ohhhhhhhhhh mis aferin çalışkan tviti kız hiç sesin çıkmıyo senin ne ediyon bacım ya tedavi falan yok mu hiç bebişte istemiyo gibisin ne iyisin sen valla
Canim konu sahibi benim nasil istemem bebek tedavi ocakta gitmeye basliyacaz doktora, beklemekten baska birsey gelmiyor elden,
yani suan neyim var neyim yok bilmiyorum bekliyorum ondan bu rahatlik ve dile kolay 3 bucuk sene olmus bi yerde alisiyorsun sabretmeye beklemeye alisiyorsun

hahahaha sehvetim kalmadi

hadi INSALLAH faydasi olur bu rahim filminin..
sogan suyunu icemiyorum ben denedim icilecek gibi degil

Ben hic tiksinmeden rahat rahat iciyom valla bende mi varki acep sorun
Hayirlisi olsun canim...
Hz Adem ve Hz Havvanin yaratilisini detayli okudum da bugun Allahim sen bilirsin dedim yeniden
hayirsizsa vermesin razi eylesin en guzel dua bu..

Oysa ki ben cokk arzulu bir pco vakasiydim

Ben hic tiksinmeden rahat rahat iciyom valla bende mi varki acep sorun
Hayirlisi olsun canim...
Hz Adem ve Hz Havvanin yaratilisini detayli okudum da bugun Allahim sen bilirsin dedim yeniden
hayirsizsa vermesin razi eylesin en guzel dua bu..
AMIN hayirlisi canim sabretmek en guzeli mukafatini alacaksin alacagiz hep beraber INSALLAH

Oysa ki ben cokk arzulu bir pco vakasiydim

küskene bile mercimegi firina vermekten geri kalmayan hatunsun

AMIN hayirlisi canim sabretmek en guzeli mukafatini alacaksin alacagiz hep beraber INSALLAH

küskene bile mercimegi firina vermekten geri kalmayan hatunsun

Fingirdemek cok guzel napiyim
Sana asilayim biraz da
Bugun bi gecelik gordum cok guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…