- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
innvoo kız utandırmasana beee, daha bismillah dün gece oldu ne olduysa, ayyy işe yaramış mıdır acaba hamilemiyim
Cok sükür cnm sendeki problemde cabucak gecer insallahhhhcanıımsın allah yardımcın olsun tatlımm, inşallah bebiş gelir tüp bebişimiz olur bitane de
ben doktora gittim prolaktinim yükselmiş 31 çıktı, 29 olması gerekirken, parlodel diye bi ilaç verdi, 5. gündeyiz bu ayı kullanalım dedi bide klomen verdi, dün bitti pazartesi doktora gitcem bakcak yumoşlara, eşimde test yaptırdı sonuç iyi çok şükür bende oldu ne olduysaa
HosgeldinnnnnnnnSELAMMM kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum bende hamilelik isteyenlerdenim bir evladım var 2. düşünüyoruz nasipse
bu topige yazmistim bi ara canim ordan hatirliyorsun bende seni hatirliyorum çünkü.... Sorun pko ydu canim... Şükürler olsun
SELAMMM kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum bende hamilelik isteyenlerdenim bir evladım var 2. düşünüyoruz nasipse
olur inşallah canım bi tane varmış inşallah ikincisi de olur
Vaayyyyyy masallah calıskan cıktı kib
Yok guzum pazartesi gidecem insallahhh bakalım dr ne dicek hemen bu ay baslasak keske
Sen neler yapıyosun
innvoo kız utandırmasana beee, daha bismillah dün gece oldu ne olduysa, ayyy işe yaramış mıdır acaba hamilemiyim
ay ne varhepimiz aynı şeyi yapıoz bak başbakan ne diyo en az üç hatta mümkünse dörttttttt Allahım biz bitaneyi bulamadık daha..
kkııızzz biz daha bi tanesini beceremedik maşallah sanaaa, bende ikiz olsun toptan halledeyim diyoruumm, hoş geldin bu arada canımm
ne yapim ne yapacağımı bilemiyorum düşünceliyim çalışmalara başlamadık daha canım adetliyim
inss seninde bebeginin gelmesine bu vesile olur canım bende düşünüyordum tup onumuzdeki yıl içinde rabbim nasip etti..
Hepimiz aynı seyi yapıyoruz kız niye utanıyoninsallahhhhhhhhhhhhhhhhh tutar bu defa cnmmmmmm
inss seninde bebeginin gelmesine bu vesile olur canım bende düşünüyordum tup onumuzdeki yıl içinde rabbim nasip etti..
klomenden sonra bana iğne mi yapcak doktor kızz bundan sonraki süreçte ne olcak bilmiyorummm
klomenden sonra bana iğne mi yapcak doktor kızz bundan sonraki süreçte ne olcak bilmiyorummm
Cok sükür cnm sendeki problemde cabucak gecer insallahhhhcook sagol bacım benimki topigin piknik tüpü olur insallahhh
Hosgeldinnnnnnnnallah bagıslasın kac yasında ne zamandır istiyosun ikinciyi
Oyyyy cok sükürrr cnmmm bende de pko varda esimdeki sorun biraz daha büyük bizde bi iki aya tüp bebek yapacaz Allah kısmet ederse
Cnm yumurtana bakacak pazartesi catlama olmazsa igne verecek ama olursa iliski günleri yazacak tutunmasını saglayacak ilaclar verecek
canım ya doktor söyleyecek sana takma kafanı başlamak önemli gerisi gelir bende bi başlasaydım aya şu adet bitsin bi an önce
5 yaşında diyorum ama ekimde 6.yaşına girdi anasınıfına giden oğlum var.bizde 6 -7 aydır düşünüyoruz ama olmadı adetim yeni bitti bakalım bu hafta başlıyacağız bizde çalışmalara
5 yaşında diyorum ama ekimde 6.yaşına girdi anasınıfına giden oğlum var.bizde 6 -7 aydır düşünüyoruz ama olmadı adetim yeni bitti bakalım bu hafta başlıyacağız bizde çalışmalara
tammaaam sıkıntı yapmayayaım prolaktinim çıkarsa bebiş olmaz
aaayyy inşallah tutar bu ayy cancanlarımm
zoraki ilişkiler beni germeye başladıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?