Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

innvoo kız utandırmasana beee, daha bismillah dün gece oldu ne olduysa, ayyy işe yaramış mıdır acaba hamilemiyim

ay ne var hepimiz aynı şeyi yapıoz bak başbakan ne diyo en az üç hatta mümkünse dörttttttt Allahım biz bitaneyi bulamadık daha..

Cok sükür cnm sendeki problemde cabucak gecer insallahhhh cook sagol bacım benimki topigin piknik tüpü olur insallahhh
SELAMMM kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum bende hamilelik isteyenlerdenim bir evladım var 2. düşünüyoruz nasipse
Hosgeldinnnnnnnn allah bagıslasın kac yasında ne zamandır istiyosun ikinciyi
bu topige yazmistim bi ara canim ordan hatirliyorsun bende seni hatirliyorum çünkü.... Sorun pko ydu canim... Şükürler olsun

Oyyyy cok sükürrr cnmmm bende de pko varda esimdeki sorun biraz daha büyük bizde bi iki aya tüp bebek yapacaz Allah kısmet ederse

SELAMMM kızlar bu topiğe ilk kez yazıyorum bende hamilelik isteyenlerdenim bir evladım var 2. düşünüyoruz nasipse

kkııızzz biz daha bi tanesini beceremedik maşallah sanaaa, bende ikiz olsun toptan halledeyim diyoruumm, hoş geldin bu arada canımm

Vaayyyyyy masallah calıskan cıktı kib
Yok guzum pazartesi gidecem insallahhh bakalım dr ne dicek hemen bu ay baslasak keske
Sen neler yapıyosun

ne yapim ne yapacağımı bilemiyorum düşünceliyim çalışmalara başlamadık daha canım adetliyim

ay ne var hepimiz aynı şeyi yapıoz bak başbakan ne diyo en az üç hatta mümkünse dörttttttt Allahım biz bitaneyi bulamadık daha..

çok biliyo başbakan o çocukları kim bakacak, eğitimlerini kim karşılayacak düşünen yokk, çalışalım biraz diye diye erteledik zaten al işte şimdi de bebiş bizi kabul etmiyooo:2:

DERTLER DERYAAA OLMUUUŞŞŞŞ BENSE BİR SANDAAAALLLL

kkııızzz biz daha bi tanesini beceremedik maşallah sanaaa, bende ikiz olsun toptan halledeyim diyoruumm, hoş geldin bu arada canımm

hoşbulduk hayatım...dur bakalım sen daha yeni evli sayılırsın biz 6,5 yıl odu 5 yaşında oğlum var benimde 2. istiyoruz 6 aydır olmadı hayırlısı artık ne diyelim...

inss seninde bebeginin gelmesine bu vesile olur canım bende düşünüyordum tup onumuzdeki yıl içinde rabbim nasip etti..

Ne güzel süpriz yapmıs sana annesiiiiiii insallah bu defa olur cnm yaa ben pek pes etmem de esim ne olur bilmiyorum kendine zor gelir onu düsünüyorum yani

klomenden sonra bana iğne mi yapcak doktor kızz bundan sonraki süreçte ne olcak bilmiyorummm

canım ya doktor söyleyecek sana takma kafanı başlamak önemli gerisi gelir bende bi başlasaydım aya şu adet bitsin bi an önce

5 yaşında diyorum ama ekimde 6.yaşına girdi anasınıfına giden oğlum var.bizde 6 -7 aydır düşünüyoruz ama olmadı adetim yeni bitti bakalım bu hafta başlıyacağız bizde çalışmalara

klomenden sonra bana iğne mi yapcak doktor kızz bundan sonraki süreçte ne olcak bilmiyorummm

yumoşun boyuna bakacak büyümüşse igne verir ya da kendi haline bırakır iki gün sonra gel çatlamışmı bakalım der sana ilişki günü verir sonrası Allah kerim

Cnm yumurtana bakacak pazartesi catlama olmazsa igne verecek ama olursa iliski günleri yazacak tutunmasını saglayacak ilaclar verecek

canım ya doktor söyleyecek sana takma kafanı başlamak önemli gerisi gelir bende bi başlasaydım aya şu adet bitsin bi an önce

tammaaam sıkıntı yapmayayaım prolaktinim çıkarsa bebiş olmaz

aaayyy inşallah tutar bu ayy cancanlarımm

zoraki ilişkiler beni germeye başladıı

5 yaşında diyorum ama ekimde 6.yaşına girdi anasınıfına giden oğlum var.bizde 6 -7 aydır düşünüyoruz ama olmadı adetim yeni bitti bakalım bu hafta başlıyacağız bizde çalışmalara

ilki doğal yollamı olmuştu canım herhangi bir problem varmıydı ?

tammaaam sıkıntı yapmayayaım prolaktinim çıkarsa bebiş olmaz

aaayyy inşallah tutar bu ayy cancanlarımm

zoraki ilişkiler beni germeye başladıı

aynen ya o gün ilişki olmazsa ya bişey çıkarsa diye bile düşünmeye başladım haftaya taşınıyoruz kızlar çok işim var bu ayyy çokkkk bakalım o araya çocuğu nasıl sıkıştırıcazzz ama bu aydan ümitliyim ve elimden geleni yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…