Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Benim esimde 1,5 sene önce ameliyat oldu 1,5 senedir iki üc milyon dısında pek oynama olmadı hamile kaldıysan tekrar olabilir cnm bende hic gebelik olmadı maleseff ((
Bi günde altı tane mi alıyo hic duymadım öyle bi ilacı bizde cok ilac kullandık ve hicbirini devlet karsılamıyodu en ucuzu da 86 tl falandı simdi sadece keciboynuzu özü kullanıyo esim
Sizin testler cok iyi cnm yaa bizim bi defa laboratuvarda yanlıslık olmus ve 36 milyon cıkmıstı a ve bnin toplamı 35di dr dogal yolla olur demisti :))) sonra tekrar bi yapalım dedik bes gün icinde 5milyon cıktı :)))
Bende de pko var yumurtam cok gec gelisiyo bazen hic gelismiyo ilacla adet oluyorum

tatlım varıkosel tamamen ortadan kaltı mı emın oldunuz mu? tekrar ultrasona gırdı mı? belkide varıkosel devam edıyordur.. canım tamamen bıtkısel esımın kullandıgı urun sabah 3 tane aksam 3 tane alıyor argınmax ve sabahlarıda phcnogenol 1 tane kullanıyor bu da antıoksıdan .. bizde de devlet karsılamıyor argınmax ın kutusu bızde 90 tl ayda 2 kutu gıdıyor dıgerıde 100 fln dı 2 ay gıdıyor keske bı ay denesenız.. bana gnc nın yetkılısı 1 ayda etkısını gosterın beklemeyın test yapın goreceksınız dedı ben yıne ınanmadım 2 ay kullandı yaklasık ve sonuc cok farkettı.. benım adetlerım duzenlı ama gnc de bayanlar ıcın de woman argınmax var bıtkısel ve yumurtlamayı saglıyormus kalıtelı bı sekılde.. ona baslıycam bende..

anladım canım da aslında çatlamadan tam 6-7 saat öncesini tutturmak lazım çünkü hemen spermler tüplere gidemiyomuş zaman lazım birazcık çatlamadan önce yapılan ilişki daha makbul ya da tam çatlayınca olacak neyse canım kısmet işte benimde 6.ayım bitti 7.aya başlıcam reglinın 3.günüydü bugün bitsin yumoş takibine bende gidicem canım ben şimdi çıkmak zorundayım arada gel buraya konuşuruz seni ilk defa görüyorum burada ii akşamlar kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Sonrasında ultrasona girdi cnm ama hic degisme olmadı biz iki üc ayda bi test yaptırıyoruz zaten esime ama bizde pek düzelme olmadı hep tüp yada asılama dediler reddettik ama son testte ileri hızlı 0 cıkınca yapalım dedik hayırlısı bakalım pazartesi randevumuz var zaten söyledigin ilacları dra söylerim bi danısmadan baslayamayız sizin baya bi düzelmis yaa ilactan mı ameliyattan mı bilmiyorum ama cok artmıs sayı
Sen insallah tüpe asılamaya gerek kalmadan hamile kalırsın tekrar
Bu arada kıbrıslı mısın

tamam tatlım görüşürüz sonra iyi akşamlar kızlar :13:

Sana da iyi aksamlar cnmmmmm byy byyy

canım saglıklı erkeklerın bıle kullanması gereken bı vıtamınmıs esımın kullandıkları hıc bı zararı yok ve mutlaka da faydası vardır.. esımın dr u ılk 3 aydakı testte hıc artıs olmadıgını gorunce 3 ay daha bekleyelim pek bısey degısmez tupe gecerız demıstı. ben yıne kk dan gorup kullandırdım esıme.. neyse senınde aklında olsun canım denemek ıstersen.. tatlımmm sızın ıcınde hayırlısı olsun bı an once kavusursun ınsallah bebegıne.. iyi dileklerin ıcın teşekkur ederım allah ısteyenın kucagını doldursun tez zamanda ınsallah.. evet caım kıbrıslıyım..

Kıbrıslıların konusmasına bayılıyorum ben yaaa dinledikce dinleyesim geliyo bende adanada oturuyorum aramızda akdeniz var sende sagol cnm insallahhh
Sende kkdan mı duydun ilacı arastırırım dra söylerim esim kullanırsa alırım ama esim herseyi de kullanmıyo kecidir biraz

evet canım sıvemmız farklıdır bayaa :)) ewet kk dan duydum.. ilk 3 ay proxeed plus kullanmıstık ıse yaramamıstı.. sonra ben kendı dr uma gıttıgımde soyledım daha once kullandıgım vıtamını ve su an da argınmax kullanıyoruz dedım harıka demişti ki sonuclar da oyle oldu.. valla benım kı de ıcmıyordu hıc bıseyı de ben zorla bogazına kadar sokuyordum

Prokses plusu bizde kullandık dört ay cnm altı ay tribestan diye bi ilacı kullandık iki ilac daha vardı ama isimleri aklımda degil simdi ise yaramadı hicbiri bende mutlaka söyleyecem druma bir ay sonra yaparsak tüp bebegi kullanırız ama bu ay yaparsak kullanamayız :)) ilac icmiyolar dra gitmiyolar bize git demiyolar sanki cocugu leylekler getirecek

kızlarrrrrrrrrr yatak odasının dolabını boşaltıyorum taşınıcam çok iş var halıları yıkamaya verdim bugün napıyonuzzzzz diye bi bakayım dediydim ama kimsecikler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…