Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Bende öyleydim kız bi de gün asırı oluyo ya ya sabah gec kalkarsak ise gec kalırım diye olmaz derse esim diye korka korka yatıyodum

Hmm masallahhhhhh ikincide cok bekletmeden gelir insallah dra gittin mi hic

evet gittim 4 aydır folik asit kullanıyorum smear testi yaptırdım temiz,birde geçen ay yumurta takibi yapıldı sonuç başarısız bakalım bu ay birde eşime sperm ölçümü yaptırmayı düşünüyoruz

Sonuc basarısız derken yumurtlama mı olmadı cnm insallah bi problem cıkmaz esinde erkek infertilitesinin cözümü kadına göre biraz daha zor

yumurta takibin nasıl yapıldı canım bende yaptırdım ama herkes farklı yapıo mesela bana klomen verilmedi daha doğrusu hiçbişey verilmedi baktı sadece büyüklüğüne baktı ıkı kere kontrol yaptı sonra yeterli büyüklüğe gelmiş tmm çatlar ilişkiye gir gün aşırı dedi 3 gün sonra gittim çatlamış dedi o kadar seninki nasıl oldu?

Tamam benimde öyle oldu adetin 13.günü gittim baktı 2 gün sonra çatlar dedi 15.günü tekrar gittim (bu arada 5 gün ilişkiye girmemiştim)bu gün ilişki olsun dedi çatlamış dedi.ama tutmadı
klomen yumurtlaman doğal yolla oluyorsa verilmiyor zaten.

Son düzenleme:

e sen yumoşu kaçırmışın ki 13. ya da 14.gün nie ilişkiye girmedin zaten yumurta hepi topu 12 saat yaşıyo çatladıktan sonra

öyle de şansı arttıkmak için birden fazla yumoş olsun diye veriyolarmış ben sorucam bu doktoruma bi de yumurtlama da sıkıntın yoksa ovü de kullanabilirsin doğru sonucu veriyo canım

Hb. Canim.. ben hatali mi dusundum ( ama toplam total 150 milyon ml de 50 milyon olmus.. a % 15 b % 30 bunlar ileri olanlar. Morfolojide %8.. beklemesem mi aceba yaaa ayyyyy yine karisti beynimmm :))) bu arada yasimda 32

Cnm yanlıs anlama kararını kesinlikledegistirmek istemem
Sizin sayı bize göre cook iyi a ile bnin toplamı ve morfoloji önemli zaten oda iyi sayı zaten alt degerin üstünde
Bizde sayı bes milyon ileri hızlı 0 bi ara yükseldi deger asılama dediler yapmadık dört ayda cok düstü simdi bi iki aya tüp bebek yapacaz
Drlar ne diyo peki tek bi dra baglı kalmayın iki üc dra gidin hepsi aynı seyi söylerse yapın ama degerler düsük degil ben düsük zannettim esin ameliyat oldu mu peki

öyle de şansı arttıkmak için birden fazla yumoş olsun diye veriyolarmış ben sorucam bu doktoruma bi de yumurtlama da sıkıntın yoksa ovü de kullanabilirsin doğru sonucu veriyo canım

ovulasyon testimi?zaten ben bu ayda takip yaptırıcam teste o zaman gerek kalmaz ya inşlh tutar sen kaç aydır deniyorsun?

evet canım 6 ay once ameliyat oldu. degerlerı cok dusuktu ılerı hız 0 dı ml de 7 milyondu.. ameliyattan sonra yukseldı bu kadar oldu aynı takvıyelerı kullanıyor belki denesem tutar dıye dusundum dr umda kıbrıs ın en ıyı dr u. burası kucuk bı yer zaten cok fazla secenek olmyor dr konusunda :) dr um asılama dedı garantı olsun dıye ama ne bıleyım 1 yıl once kımyasal gebelik yasadım ve 1 yıldır cok yıprandım dr yuzu gormek ıstemedım bı kac ay :))) ama kullandıgım takvıye vıtamın super bısey belki denemek istersin argınmax gnc den .. gunde 6 tane alıyor esım ve son testten 2 ay once kullanmaya baslamıstı fark boyle cıktı.. bende bı sorun yokmus dr um demesıyle daha uzun sure tas gıbıymısım yumurtlama yonunden :)) ayyyy neyse ben bu hafta yıne bı ugrayayım dr uma

e sen yumoşu kaçırmışın ki 13. ya da 14.gün nie ilişkiye girmedin zaten yumurta hepi topu 12 saat yaşıyo çatladıktan sonra

ya aslında adetim yeni bittiğinde 2 gün arayla girmiştim,,5 gün sonrada dr gittim oda 2 gün yasak ilişki dedi nokta atşı misali direk yumurtanın çatladığı gün oldu ama oda tutmadı işte bu ay 2 gün arayla yapıcam valla bazen doktorları dinlemicez artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…