tammaaam sıkıntı yapmayayaım prolaktinim çıkarsa bebiş olmaz
aaayyy inşallah tutar bu ayy cancanlarımm
zoraki ilişkiler beni germeye başladıı
Afedersin erkek her türlü zevki yasıyo da bize görev gibi geliyoinsallahhhhhhhhhhhh cnm
aynen ya o gün ilişki olmazsa ya bişey çıkarsa diye bile düşünmeye başladım haftaya taşınıyoruz kızlar çok işim var bu ayyy çokkkk bakalım o araya çocuğu nasıl sıkıştırıcazzz ama bu aydan ümitliyim ve elimden geleni yapıcam
yok canım ya erkeklerde psikolojik olarak etkileniyo inan bana
Bende öyleydim kız bi de gün asırı oluyo ya ya sabah gec kalkarsak ise gec kalırım diye olmaz derse esim diye korka korka yatıyodum
Hmm masallahhhhhhikincide cok bekletmeden gelir insallah dra gittin mi hic
evet gittim 4 aydır folik asit kullanıyorum smear testi yaptırdım temiz,birde geçen ay yumurta takibi yapıldı sonuç başarısız bakalım bu ay birde eşime sperm ölçümü yaptırmayı düşünüyoruz
Hosgeldin cnmmm aynı hatayı bizde yaptık ve simdi asılamayı bırak tüp bebek yolundayız(
neyse umutsuzluk yokkkkkkkkkkkkkkk bu ay no stres no adet inşallahhhhhhhhhhh
evet gittim 4 aydır folik asit kullanıyorum smear testi yaptırdım temiz,birde geçen ay yumurta takibi yapıldı sonuç başarısız bakalım bu ay birde eşime sperm ölçümü yaptırmayı düşünüyoruz
Sonuc basarısız derken yumurtlama mı olmadı cnm insallah bi problem cıkmaz esinde erkek infertilitesinin cözümü kadına göre biraz daha zor
yumurta takibin nasıl yapıldı canım bende yaptırdım ama herkes farklı yapıo mesela bana klomen verilmedi daha doğrusu hiçbişey verilmedi baktı sadece büyüklüğüne baktı ıkı kere kontrol yaptı sonra yeterli büyüklüğe gelmiş tmm çatlar ilişkiye gir gün aşırı dedi 3 gün sonra gittim çatlamış dedi o kadar seninki nasıl oldu?
Tamam benimde öyle oldu adetin 13.günü gittim baktı 2 gün sonra çatlar dedi 15.günü tekrar gittim (bu arada 5 gün ilişkiye girmemiştim)bu gün ilişki olsun dedi çatlamış dedi.ama tutmadı
klomen yumurtlaman doğal yolla oluyorsa verilmiyor zaten.
öyle de şansı arttıkmak için birden fazla yumoş olsun diye veriyolarmış ben sorucam bu doktoruma bi de yumurtlama da sıkıntın yoksa ovü de kullanabilirsin doğru sonucu veriyo canımTamam benimde öyle oldu adetin 13.günü gittim baktı 2 gün sonra çatlar dedi 15.günü tekrar gittim (bu arada 5 gün ilişkiye girmemiştim)bu gün ilişki olsun dedi çatlamış dedi.ama tutmadı
klomen yumurtlaman doğal yolla oluyorsa verilmiyor zaten.
Hb. Canim.. ben hatali mi dusundum( ama toplam total 150 milyon ml de 50 milyon olmus.. a % 15 b % 30 bunlar ileri olanlar. Morfolojide %8.. beklemesem mi aceba yaaa ayyyyy yine karisti beynimmm :))) bu arada yasimda 32
Hmm masallahhhhhhikincide cok bekletmeden gelir insallah dra gittin mi hic
öyle de şansı arttıkmak için birden fazla yumoş olsun diye veriyolarmış ben sorucam bu doktoruma bi de yumurtlama da sıkıntın yoksa ovü de kullanabilirsin doğru sonucu veriyo canım
yok gitmedim istediğim ilk ayda tutmuştu....bu yordu beni vallaha ama olsun yinede değer herşeye
Cnm yanlıs anlama kararını kesinlikledegistirmek istemem
Sizin sayı bize göre cook iyi a ile bnin toplamı ve morfoloji önemli zaten oda iyi sayı zaten alt degerin üstünde
Bizde sayı bes milyon ileri hızlı 0 bi ara yükseldi deger asılama dediler yapmadık dört ayda cok düstü simdi bi iki aya tüp bebek yapacaz
Drlar ne diyo peki tek bi dra baglı kalmayın iki üc dra gidin hepsi aynı seyi söylerse yapın ama degerler düsük degil ben düsük zannettim esin ameliyat oldu mu peki
e sen yumoşu kaçırmışın ki 13. ya da 14.gün nie ilişkiye girmedin zaten yumurta hepi topu 12 saat yaşıyo çatladıktan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?